Jump to content

Audi - Symphony

psebi
 Share

Postare recomandată

Am cautat in mai multe feluri problema mea cu search-ul. Nu am gasit mai nimic despre asta. Ieri cand mergeam cu masina, deodata a inceput sa se auda rau difuzorul din portiera dreapta. Sper ca intelegeti la ce ma refer...baraie, paraie, parca e spart, nu stiu cum sa ma exprim altfel.

Ma gandesc sa desfac pe acolo la portiera ca sa ajung la difuzor, insa acum e si va fi cam rece afara. Nici nu stiu la ce sa ma astept sau ce as putea sa fac cu difuzorul. Am cum sa rezolv problema fara sa il schimb? V-ati mai confruntat cu aceasta problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ieri am iesit cu masina si nu se mai auzea rau. Dupa vreo cateva drumuri, iarasi a inceput sa se auda baraitul. Suspectez ca ar fi de la vreo mufa sau vreun fir. Ma gandesc ca daca se strica difuzorul , nu avea cum sa se auda iarasi bine o perioada, nu?

As incerca sa dau jos fata usii sa vad cum e cu firele pe acolo.

Link către comentariu

O problema asemanatoare a avut un prieten. S-a dovedit a fi un contact imperfect la difuzor. Mai intai sa te apuci sa desfaci fata de usa, cred ca ai putea sa verifici la mufa de la trecerea firelor din habitaclu in usa. Desfaci burduful de cauciuc si scoti mufa sau mufele si vezi daca e oxidat pe acolo

Link către comentariu

S-ar putea sa se fi desprins/murdarit mufa care intra la conectorii dif-ului. Solutia este niste spray de contacte si auditie placuta.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi. Maine o sa dau jos fata de usa sa vad ce e pe acolo. O sa revin cu noutati.

Link către comentariu

Am si eu la a mea masina o probelmea asemanatoare. Parca dintr-o data a inceput sa gajaie. Azi am observat prima data. La volum tare se aude ok parca, numai la volum mic ori nu se aude, ori parca gajaie, se aude distorsionat. E vorba despre boxa de joase din usa fata. Cred ca o sa incerc si eu sa umblu la burduf. Dar nu inteleg, chiar in burduf sunt firele imbinate? Mi-e cam greu sa cred asta.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Am dat cu spay de contacte in burduful de cauciuc. Tot nimic.

Uneori nu se aude deloc, daca sau spre maxim volumul se aude (fiind tare nu se mai percepe gajaiala), dar cand dau incet ori nu se adeu deloc, ori gajaie. Au fost si cateva momente cand parca isi revenise.

Ceva sfaturi? Ma apuc sa o schimb sau nu e din boxa?

LE: exact ca in posturile 19 si 23 de aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=156&st=20

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Revin! Se pare ca eu am suata eu am dat cu capul... Bine ar fi sa fie si gollllllll!!!!!!

Am aplicat metoda uscatului cu feounul si...surpriza, acum se aude normal. Sper sa nu mai revina condensul sa trebuiasca iar sa usuc la ea. Nu ar fi prea placut sa o usuc in fiecare zi de iarna.

Ramane intrebarea de unde a aparut condesul ala, ca nu imi intra apa in masina...si in plus panoul usii l-am etansat pe tabala usii asta-vara cu un cauciuc adeziv ca cel pt ferestre. Poate doar a transpirat candva cand era prea cald in masina si afara prea frig, iar apoi a inghetat...

Astept sugestii pentru combaterea condesnului...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

• 4 months later...

Am asteptat sa vina primavara ca sa dau fata de portiera jos. Nici nu m-am mai grabit, pt ca de cateva luni se aude iarasi bine. Boxa e dintr-o bucata, deci nu am vazut nimic pe acolo, cauciucul care vine pe boxa era desfacut in unele parti si l-am lipit. Nici de la mufa nu cred ca era pt ca e se imbina f bine, e ca si cum ai inchide un ghiozdan, sa zic asa. Ma bucur ca nu mai am pb cu boxa, dar tot nu stiu de ce se auzea rau.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!