Jump to content

Masinutza noastra: Octavia 1.4TSI DSG7

vartanu

Postare recomandată

Salutare tuturor,

M-am decis sa apar si eu eu pe forum cu masina mea.

Este o Octavia 2 facelift 2009, motor 1.4TSI, cutie DSG7, 122CP.

Culoare Arctic Green, interior Beige, echipare Elegance Business.

9500km pana acum, consum mixt 10l/100km

Modificari de viitor nu prea, masina este "company car", dar probabil va ramane a mea la terminarea contractului de leasing operational.

Fost posesor de octavia 2 , 1.6MPI 105CP, 2005, break

Ce imi place si nu imi place fata de vechia octavia.

Minus pentru noua Octavia:

-suspensii foarte moi (mult mai ferme la vechea generatie)

-frana mai putin responsiva (poate se mai intareste)

Ce imi place la noua octavia:

-Motorul/cuplul/CP (Motorul in sine este o opera de arta, nu degeaba a castigat titlul de motorul anului)

-Cutia DSG7 (o alta opera de arta :blink:

-Scaunele incalzite

-Faptul ca nu mai este break (la cealalta nu am avut de ales)

-Interiorul

-Volanul si controalele de pe volan

-Culoarea

-Partea frontala, comparativ cu vechiul model

Cei care aveti intrebari/nelamuriri legate de masina, va astept.

Si cateva poze

post-55630-1260205924_thumb.jpg

post-55630-1260205941_thumb.jpg

post-55630-1260205948_thumb.jpg

post-55630-1260205955_thumb.jpg

post-55630-1260205966_thumb.jpg

post-55630-1260205972_thumb.jpg

Link către comentariu

Mi se pare super, schimba foarte lin, nici nu simti (cu toate ca e ambreiaj uscat).

Mi se pare inclinata catre consum mic in modul D, iar pe modul sport este aproape de perfectiune.

Nu cred ca mai pot reveni la o cutie manuala, decat in cazul unei super sportive.

Link către comentariu

Dupa cum poti observa masina e in olanda cumparata din olanda, a costat 23.000 plus taxa de poluare care este si aici, si este muuuuult mai mare in comparatie cu romania.

Masina e pe firma de leasing momentan, banuiesc ca au avut si ei un discount frumusel. Oricum am primit jante aliaj si stergator spate gratis.

Link către comentariu

Frumoasa :( sa o stapanesti bine. Aprox 500 EURO reducere , despre ce vb tu...

Dar 23.000 ??? Asta inseamna ca trebuie sa ai foarte multe optionale, pt ca la reprezentanta, un noua : 1.4 TSI Business - 90 kW (122 CP) / 7 trepte, DSG automată, incepe de la 17.500 cu TVA inclus. Sau ai cumparat inainte de luna septembrie cumva ? :D

Link către comentariu

Masina a fost comandata in iunie, si a durat 2 luni (a venit pe 26 August 2009)

Optionale sunt si nu prea, de ex nu am navi, nu am xenon, nu am trapa, nu am piele.

Am senzori parcare/lumina/ploaie, scaune incalzite, clima dual, pilot automat, maxidot,4 geamuri electrice etc.

In olanda sunt mai scumpe masinile comparativ cu romania, iar taxa de poluare olandeza a fost 5700

Link către comentariu

O masina perfect dotata, cu un interior mirific. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si numar nelimitat de km! ;) Si ca sa nu uit, iti urez bine ai venit pe vwForum! :hainoroc:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.

Si eu am tinut la interior sa fie crem, imi da o senzatie mai de premium (chiar daca nu e) si nici nu se murdareste atat de repede precum ma asteptam, avand in vedere ca imediat dupa ce a sosit masina ne-am mutat dintr-o casa in alta, oricum protbagajul in interior este negru si nu crem (smart move skoda)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!