Jump to content

Golf 3 Vis sau Realitate

brigadiru

Postare recomandată

Salut!

Sunt un proaspat posesor de VW Golf 3

-an fabricatie 1994

-motor 1.6 Benzina

-75 caluti.

-178 000km reali;

- turela electrica care e blocata :icon_thumright:

-in rest nu am nimic electric pe masina

Fiind un tanar de 18 anisori, proaspat posesor de permis si de masina, m-am gandit ca mati putea ajuta.Spoilerele si ornamentele din plastic au fost vopsite cu un lac sau cu o vopsea ceva nu imi pot da seama ce, e o culoare ca si lacul de unghii si tot se cojeste.Frumoasele mele spoilere din negre sau transformat in alb ca si cum ar fi decolorate.Fosta posesoare a masinii mi-a spus ca au fost date cu silicon ca sa luceasca dar eu cred ca e vorba de un lac.Cum as putea sa le fac din nou negre?Va rog ajutati-ma mi se face mila de masina cand o vad asa parca e bolnavioara :angry:

Va multumesc anticipat, aveti un forum foarte util si la subiect fara alte bla blauri.

post-59273-1260090429_thumb.jpg

Modificat de brigadiru
Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum! :icon_thumright: Masinuta iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita! Cat despre bari... nu cred ca mai ai ce sa le faci, ca e atacat plasticul destul de urat din cate vad, daca ai niste banuti ti-as sugera sa le schimbi, si poate iti iei niste bari vopsite in culoarea masinutei, i-ar schimba aspectul mult! :icon_cool:

PS: Sa mai pui poze cu Golfuletul interior-exterior!

Link către comentariu

Salut,si bine ai venit pe forum.Ai ales o masina foarte buna pentru prima masina..iti urez cati mai multi kilometri fara incidenta.Cat despre bara iti sugerez si eu ca colegul sa o schimbi..sau ai putea sa incerci sa o vopsesti,dar nu stiu cat de bine va fi,depinde de cum e atacat acel plastic.Mai multe pozii pentru mai multe opinii din partea forumistilor

Link către comentariu

@brigadiru: Bun venit pe forum.

Uite ce as face eu in locul tau: intr-o sambata dimineata, m-as apuca de lucru. Demontezi frumos bara fata, eventual cu ajutorul unui prieten, iei un smirghel nu prea dur si o freci bine, pana e uniforma, dupa care ii dai un jet cu apa si sampon, urmat de o spalare cu alcool izopropilic, ca sa nu ramana impuritati.

Dupa, aplici un strat de grund pentru plastic, trei sau patru straturi de vopsea (evident, aplicate la interval de minimum 30 min. unul de altul) si doua sau trei straturi de lac (la fel). In principiu, pe sambata seara ar trebui sa fie gata. Iei bara in casa peste noapte si o montezi a doua zi.

Poti incerca cu asa ceva, insa sunt sigur ca exista si alte marci. Nu am idee cat costa, insa n-ar trebui sa fie mai mult de 60-90 lei.

spraygrundsuprafeteplas.th.jpg sprayvopseaautometaliza.th.jpg spraylacautoacrilic.th.jpg

Spor la lucru si sa pui poze cand e gata :rolleyes:

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum si implicit in randul posesorilor de vw golf 3 :X.

Cati mai multi km fara pb. asteptam eventualele modificari/imbunatatiri dar te sfatuiesc pentru inceput sa pui masina la punct d.p.d.v. tehnic(daca este nevoie) si apoi sa te apuci de modificari/imbunatatiri.

Succes !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!