Jump to content

VW Golf 3 1.6i - Pink Floyd

zuuup

Postare recomandată

Nici nu stiu unde sa incep... Aveam la firma un client cu o datorie in jur de 10000 RON. Din moment ce tipul nu vroia sa ne dea banii cash nici dupa 2 ani de asteptare plus ca in noiembrie 2009 firma lui intra in faliment am hotarat cu ceilalti asociati de la firma mea sa luam o masina ieftina de la firma fratelui sau, firma ce aduce masini si camioane sh din Germania. Aveam 3 masini la dispozitie : 1. Golf 4 SDI 1.9 din 2002 cu 175k KM pe bord, vreo 400k reali, la 5000 de euro inmatriculat. 2. Golf 3 GTI 2.0 8v din 1993 cu 170000 km pe bord fara total = 475000 km reali la 1600 euro . 3. Golf 3 1.6i ABU din 1994 cu carte service avand 175k km pe bord reali, s-a vazut si pe motor, la 1400 euro. Va spun sincer eram innebunit dupa G3 GTI: motor puternic, jante aliaj, toba sport tot ce trebuie insa cand am aflat aici pe forum ce inseamna lipsa total-ului pe bord (+300k km) + taxa de poluare de 1300 euro m-am dezamagit total . Pentru ca nu-mi plac masinile pe motorina am ales Golful 3 1.6i echipare Pink Floyd din 94 + 3700 RON cash .

Jucaria mea in momentul achizitiei avea urmatoarele dotari :

Golf 3 CL 1.6 ABU din '94 pe 2 usi

175.000 KM reali + Carte service

Echipare Pink Floyd :

Inchidere centralizata,

Volan reglabil pe inaltime,

Scaun sofer reglabil pe inaltime

Trapa electrica (nu functiona in momentul achizitiei) si cam atat.

Imediat dupa achizitie am schimbat urmatoarele :

1.Kit Ambreiaj

2.Ulei Motor Bardahl 10w40

3.Lichid servo-directie

4.Antigel

5.Ulei cutie de viteze

6.Bara spate (Bara originala a fost vopsita dar nefiind grunduita vopseaua a sarit si arata foarte urat).

7.Amortizoare sport Spate, Originale reconditionate fata.

8.Filtru polen

9.Filtru aer

Proiecte realizate pana in prezent :

Bord Computer - MFA,

Inchidere centralizata la distanta - Cheie tip Briceag,

Jante Aliaj 15" - Cauciucuri 185/55/R15 Fulda - Iarna.

Planuri pe viitor :

Motor :

Schimbare : curea de distributie, bujii,

Scut motor,

Filtru Aer Sport,

Chiptuning (Eprom),

Evacuare sport.

Interior :

Reparatii Trapa Electrica,

Geamuri Electrice fata,

Climatronic .

Exterior :

Reparatii Caroserie (eliminarea de rugina),

Faruri Golf 4 cu lupa si proiectoare ,

Xenon 6/8000k,

Folie omologata Fata+Spate,

Eleron Haion.

Poze :

p1010161p.th.jpgp1010162q.th.jpgp1010165b.th.jpgp1010166d.th.jpgp1010168.th.jpgp1010172.th.jpgp1010173.th.jpg

Modificat de zuuup
Link către comentariu

frumoasa masinuta, chiar imi place :icon_thumright: foarte ingrijita, exceptand aripa dreapta spate acolo, prea putin, o rezolvi imediat. Ai grija de ea, bafta! :rolleyes:

Modificat de izmail
Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum! Arata foarte bine masina pentru anii ei. Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! :beerchug:

Link către comentariu

imi plac jantele mult..a fost foarte bine intretinuta ..sa o menti asa :)..si interiorul e foarte ingrijit si frumos ..spor la treaba cu ea sa ai si km fara sfarsit .salutari

Link către comentariu

vezi poate gasesti stopuri cu tenta albastra. am vazut de curand la o masina de culoarea ta. avea vopsite si barile de protectie. sa vedem ce iese din ea :)

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari.

Urmatorul proiect : Geamuri electrice (Originale VW):)

Link către comentariu

congrats...arata bine tare pt o masinuta destul de veche ;)

km nelimitati !!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata foarte bine masina...imi place culuarea...sa o stapanesti sanatos...cat mai multi km fara incidente! :santa:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Updates :

Toba Sport FK SH - am luat jos de pe un 2.0 GTI 8v.

Stopuri fumurii Originale GTI.

CD Player cu mp3 JVC cu iluminare in culoarea bordului.

Test Vag-Com : Oxygen senzor defect = Sonda Lambda defect = bucurie mare :| = 15l/100km consum in oras

Am reparat butucul de la usa stanga+dreapta.

Am schimbat etrierul dp partea dreapta + schimbat lichid frana @ service.

Urmeaza :

Reparatii caroserie

Schimbare Sonda Lambda.

Unitatea de comanda de la cheia tip briceag s-a stricat :D -> Schimbare.

Eleron hayon original VW.

Poze :

p1010179k.jpgp1010180c.jpgp1010181y.jpgp1010182q.jpg

Link către comentariu

frumoasa foc si cu noile modificari ii sta super.

am vazut ca ai de gand sa ii pui xenon nu iti recomand sa pui peste 6000k deoarece scade vizibilitatea.

bafta!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Updates :

1.Schimbare sonda lambda => Consum approx. 9l in oras in loc de 13-14 cum era inainte de schimbare + motor mai silentios + trage mai bine peste 100km/h.

2.Amortizoare Sachs pe ulei spate. Aveam amortizoare sport reglabile pe inaltime care functionau fara probleme dar din cauza drumurilor in Satu Mare trebuia sa le schimb.

Next :

1.Unitate de commanda cheie tip briceag.

2.Reparatii caroserie.

3.Reconditionare jante din aluminiu + anvelope de vara

4.Reconditionare chiulasa + schimbare distributie

5.Eleron haion

6.Prelungire spolier GTI

7.Folie omologata

P.S. Maine o sa demontez trapa sa vad carei problema cu mechanizmul care culiseaza.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

PS: Intradevar un gti 8v e compromisu ideal intre o masina sport si una de oras. Trage bine si consum mic, multe elemente care schimba in bine masina. Oricum si ce ai luat tu e frumoasa insa cam o sa bagi bani in ea si nu prea merita ca nu ti mai recuperezi niciodata daca vrei sa o vinzi mai tarziu sa treci la ceva mai nou (exemplu la mine cea veche nu mai recuperez nimic din ce am bagat in ea la vanzare). Bafta la modificari.

Link către comentariu

frumoasa masina....daca sti k o ti pt todeauna merita sa bagi bani pt comfortul tau...bafta in continuare :)

Link către comentariu

Arata super cu tobele noi,stopuri la fel ca ale tale am si eu,prind bine pe golf inchis la culoare :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Makavelialx

Cum i-ai pus computerul de bord si trapa cum ai reparat`o...am si eu problema cu trapa..nu se deschide decat in sus si nu mai coboara partea stanga si in spate lafel..nu trage in partea stanga...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Update : reparatii caroserie :

Aripa fata Stanga + Dreapta : a fost taiat de la bandou in jos partea "moarta" dupa care a fost refacuta forma dintr-o bucata de tabla -> prins cu sudura + vopsit.

Haion : eliminat rugina sub sticla dupa care a fost revopsit in totalitate haionul.

Bara spate : Revopsit in totalitatea in culoarea caroseriei.

Prag Stanga + Dreapta la fel partea ruginita a fost taiat (partea din fata de unde se ridica masina) cu flex dupa care a fost refacut forma pragului original din tabla; prins la loc cu sudura + vopsit.

Pe partea stanga spate sub busonul de rezervor a fost inlocuit partea ruginita cu un tablou de reparatie dupa care a fost revopsit tot elementul.

Sub stopuri eliminat rugina + revopsit partea reparata cu pierdere

+ Mici retusuri pe toata masina unde era nevoie. Peste 2 saptamani sunt programat la un polish pe toata masina(inclus in pret).

Toata afacerea m-a costat 1200 RON . Am cumparat de 3 ori vopsea dupa 3 coduri din pacate nici unul nu a fost ok 100% asa ca am facut din cele 3 o combinatie, eu zic ca a iesit bine ...

Poze :

p1010328.th.jpgp1010330og.th.jpgp1010331d.th.jpgp1010333m.th.jpgp1010335r.th.jpg

P.S. Urmeaza schimbarea de pompa de apa + curea distributie ... il am deja piesele dar nu mai am bani pentru manopera :))

Modificat de zuuup
Link către comentariu

deci sa refaci rugina te-a costat 12mil cu tot cu vopsit?cred ca toti aveam cam aceeiasi problema cu pragurile,dar nu prea se baga nimeni,acu tin pragurile sa o ridici pe cric?daca te intereseaza faruri look golf 4 cu lupa am eu,pe fundal negru,bara fata-spate clean,haion clean,le dau ieftin ca mi-am facut masina cu bot de vento si nu mai am ce face q ele.bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!