Jump to content

Seat Leon 1.4 TSI facelift

Artanis

Postare recomandată

Nume: SEAT

Prenume: Leon

Echipare: Reference

Culoare: Crono Yellow

Motorizare: 1.4 TSI, 125CP.

Optionale: ESP (+EBA+DSR) + senzori de presiune in roti si comenzi pe volan + oglinzi rabatabile electric

Km: <500 km.

Primele impresii sunt foarte bune: motor vioi, scaune cu sustinere laterala buna, tinuta de drum foarte buna, pozitie de condus excelenta. Urmeaza sa mai detaliez pe masura ce cumulez km :D

fronttv.th.jpgfront1h.th.jpgsideda.th.jpgback1r.th.jpgexhaustyt.th.jpgbackes.th.jpg

insidegi.th.jpgleaf.th.jpgmirror.th.jpgdetailb.th.jpgenginem.th.jpg

wheeleo.th.jpgwheel1r.th.jpginsidenight.th.jpg

Link către comentariu

Frumusel, daca se poate sa ne dai si un pret de achizitie cu toate taxele, multumesc.

Planuri de viitor, modificari ceva?

Link către comentariu
Frumusel, daca se poate sa ne dai si un pret de achizitie cu toate taxele, multumesc.

14800

Link către comentariu

Arata super masinuta! Sa o stapanesti sanatos, fara incidente! :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Va multumesc frumos !

Inca nu m-am gandit la modificari serioase. Am luat doar ca accesorii, cadranele acelea cromate si ma mai gandesc si la pedalier + footrest sport si eventual folii pentru geamuri. Poate si un chiptuning candva, nu stiu.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, stiam ca ti-ai luat Tsi-ul cel mic dar nu stiam ca ai mers pe Seat ! Blow-off nu-i bun pentru acest TSI, scuipa ulei si da eroare de boost, testat.In schimb un chiptuning te va uimi in combinatie cu un filtru/evacuare, oricum il recomand dupa prima revizie, pentru a putea face un rodaj normal cat si schimbarea de ulei care o implica aceasta.

Link către comentariu

Multam!

Vad ca ai stage 1 si filtru K&N pe motorasul similar. Ce putere si cuplu/rpm ai acum ?

Link către comentariu

Nu am reusit sa fac o fisa dyno la motor, dar din cate am inteles de la cel care a facut soft-ul rezulta ca puterea este undeva la 154 cp, de cuplu nu mi s-a spus nimic, dar se simte 110% ca-i mult in toate regimurile de turatii.

Link către comentariu
  • 2 months later...

frumoasa mashinutza :P arata mult mai bine interiorul decat la modelul vechi ! sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Poti pune mai multe poze cu interiorul? Vad ca l-au restilizat binisor si materialele par mult mai bune decat la varianta pre-facelift.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!