Jump to content

Vw eos 2.0 FSI

Puya123123

Postare recomandată

Salutare,va prezint vw eos meu,printre putinele din romania modificate. este 2.0 fsi 150hp de fabrica

Masina este full are dublu climatronic,dvd player+dvd uri in tetiere,suspensie reglabila pe inaltime si duritate,jante pe 18,toata galeria sebring,grila fata FK modificata,capota colantata,stroboscoape,stopuri fumurii,faruri modificate,bi xenon,folie 95% toate geamurile,toate filtrele K&N,soft de la porsche romania,sunet 2 subwoofer kicker si 2 statii kicker,1 condensator si probabil alte maruntisuri care nu mi le amintesc...

aici ar fi un video cu evolutia masinii ,in fiecare stadiu al ei... este coborata la maxim :) . masina a participat si pe la expozitii :D

post-59399-1259872392_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si dotata, dar numarul ala sta tare aiurea acolo :D. Ce intelegi prin "soft de la porsche romania"?:).

Ce mai ai de gand sa modifici la ea?

Succes in continuare la expozitii si cat mai multi km cu ea ;)

Link către comentariu

Am vazut si pe 4tuning descrierea si am citi topicul ... masina frumoasa si full full dotata :) ... Sa te poarte sanatos !

Link către comentariu

faina rau. facand abstractie de filmulet, ar mai merge niste poze :D

sa fiti sanatosi :)

Link către comentariu

Si eu am vazut masina pe alte forumuri si tare imi place, mai putin numarul... Ce era daca era da in USA, fara numar in fata :D

Si btw... ma bucur ca e benzinara, cand vad cabrio care face ca un tractor ma lasa rece :)

Link către comentariu

"soft de la porsche romania" ce sa intelegem ca importatorul face mai nou tuning? :)

Arata bine masina.Cati mai multi km.

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

Arata mortal! :D Pacat ca in romania trebuie sa avem si numere in fata :D i-ar sta superb fara numar (nu ca nu ar fi superba si acuma) :P Si multe alte masini ar arata mult mai bine fara numar in fata :D La un dvd 2DIN nu te-ai gandit in loc la cel pe care il ai acuma? Cred ca ar arata mai bine unul integrat in bord :),parerea mea :D

post-22229-1259875620_thumb.jpg

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

adevarata bijuterie masina, am vazut`o si eu odata la sala de fitness langa real :)

Link către comentariu

Bun venit pe forum!! In sfarsit inca un Eos pe forum! ;)

Ai un EoS SUPERB ! :)

ps: asteptam mai multe poze si cu interiorul.

Modificat de Amy
Link către comentariu

sunt prieten cu electricianul de la porsche romania,si mi-a resoftat-o. mie pe 12 noiembrie mi a fost sparta masina,si mi au furat dvdul auto,urmand ca pe 13 luna aceasta sa ii pun alt dvd pe casco,si cred ca ii voi pune unul integrat in bord .pe 13 o sa o scot din service,si sper sa fie gata.o sa ii fac poze mai noi..pana vin pozele noi,o sa postez unele mai vechi,cu diferite lookuri ale masinii ;)

Link către comentariu

am dat resize la toate pozele,probabil unele se vor vedea dubios .

PS in poza cu corvette ma dadeam de proba cu el ,e tatal meu ,si vroiam sa vedem cum stam unu fata de celalalt ;)

post-59399-1259922215_thumb.jpg

post-59399-1259922222_thumb.jpg

post-59399-1259922225_thumb.jpg

post-59399-1259922230_thumb.jpg

Link către comentariu

in seara asta iau eos,e gata exteriorul,am reparat daunele produse de cei care mi au spart masina,maine o bag la facut interiorul si tre sa vina dvd ul cel nou.urmeaza poze zilele astea :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos modelul,jantele imi plac mult

eu nu vad rostul monitoarelor din tetiere(fara suparare)

mai ai spatiu in portbagaj acum?

Link către comentariu

spatiul din portbagaj este fix 0 :Driver: nu mai intra nimic ..maine o sa facem o sedinta foto foarte smechera daca tine vremea cu noi,si pe seara voi reveni cu pozele . monitoarele din tetiere sunt ok,se vad misto seara :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!