Jump to content

Jucaria mea.

Server

Postare recomandată

asa da o jucarie.cred ca toti si-ar dori-o.oricum felicitari pt achizitie.

Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Server

26

• Alex@Audi

5

• lucian_90tud

3

• xht20

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inca un TSI 160. :frigbaitata:

felicitari si spor la km

Modificat de cosmin86cos
Link către comentariu
  • 1 month later...
Inca un TSI 160. :D

felicitari si spor la km

Hmm , a trecut ceva timp de cand nu am mai postat :Driver: ...

Stiu ca am promis niste poze cu fetite pe capota ... :offtopic: >> dar asta se va intampla doar dupa 22 februrarie pana atunci .. un mic update la topic cu niste poze de ieri :D

car3u.jpg

car1a.jpg

car4k.jpg

car5r.jpg

Modificat de Server
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :D

:-? Oare fara emblema de pe capota cum ar arata ? :offtopic:

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina :D

:-? Oare fara emblema de pe capota cum ar arata ? :offtopic:

Am de gand sa o vopsesc alba ... fara ea arata urat , deoarece e facut spatiu in capota .. daca intelegi ce zic :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Deci sa inteleg ca ai rezolvat problema si masina merge bine acum. Pana la urma cat te-au tinut fara masina?

Link către comentariu
Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Deci sa inteleg ca ai rezolvat problema si masina merge bine acum. Pana la urma cat te-au tinut fara masina?

1 luna jumate :lol: ... :P ... am luato dupa 6 dec. parca :lol: ..

A implinit cam 1 an si 2 luni .. masinutza :lol:

Modificat de Server
Link către comentariu

Inteleg ce zici, chiar nu m-am uitat sa vad cum e aplicata pe capota. Am crezut ca doar e lipita :) . In cazul asta merge vopsita.

Link către comentariu

poti sa o scoti de pe capota si sa astupi urma ... este destul de simplu si nu costa exagerat de mult ...

Link către comentariu
poti sa o scoti de pe capota si sa astupi urma ... este destul de simplu si nu costa exagerat de mult ...

Numa sa gasesc pe cineva care sa stie sa faca asta .. eu unul nu ma pricep :)

Link către comentariu

ar fi o solutie lipsita de inspiratie si pana la urma un kitsch asta cu grila badgeless sau ma rog capota badgeless in cazul asta.... poate sunt eu eu mai conservator si adeptul unui "clean look" sau cat mai OEM dar masinii chiar ii sta bine cu W pe ea.... eu zic sa te gandesti bine ...din momentul ce scoti stema nu prea mai poti sa o pui la loc fara batai de cap...

Link către comentariu
ar fi o solutie lipsita de inspiratie si pana la urma un kitsch asta cu grila badgeless sau ma rog capota badgeless in cazul asta.... poate sunt eu eu mai conservator si adeptul unui "clean look" sau cat mai OEM dar masinii chiar ii sta bine cu W pe ea.... eu zic sa te gandesti bine ...din momentul ce scoti stema nu prea mai poti sa o pui la loc fara batai de cap...

badgeless = clean ... de ce ar fi un kitsch ?

Link către comentariu

Imi place mult masina ta,arata extrem de bine,xenonul,plafonul negru...e un vis de-al meu care sper sa se realizeze cat mai curand :)

Pana atunci numai bine si ai grija de ea.

Link către comentariu

Ce becuri ai pus la proiectoare ? Ma intereseaza marca si modelul. Eventual daca este ceva iesit din comun si locul de unde sa le cumpar.

Link către comentariu

Frumoasa masina, rebela as putea zice :biggrin:

Combinatia alb-negru e bestiala :wub:

S-o stapanesti sanatos multi km de-acum inainte si te asteptam pe la intalnirea saptamanala vwForum Brasov :blah:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!