Jump to content

Jucaria mea.

Server

Postare recomandată

Nu am stat pana acum sa fac topic in acest thread , dar daca tot ma plictisesc ... Am achizitionat masina in luna Decembrie 2008 cu urmatoarele dotarii optionale :

- Aer conditionat "Climatronic"

- Alarma antifurt Plus , inclusiv oglinzi make-up stanga/dreapta iluminate

- Cotiera centrala fata

- DVD Europa de Est

- Pachet Iarna :

----------> Scaune fata incalzite

----------> Duze instalatie spalare incalzite

----------> Indicator al nivelului lichidului de spalare

- Pachet oglinzi :

----------> Oglinda retrovizoare interioara cu sistem automat antiorbire

----------> Lumini la picioare fata

----------> Oglinzi exterioare rabatabile electric

- Lumini de drum permanente si functie Coming Home

- Senzor de ploaie

- Pachet sport :

----------> Jante aliaj usor "Donington" 8Jx17 cu anvelope 235/34 R17

----------> Covorase fata/spate

----------> Pedale cu aspect de aluminiu

----------> Tapiterie stofa Alcantara

----------> Geamuri laterale spate si luneta cu 65% absorbtie a luminii.

- Park - Pilot

- Pregatire telefon " Premium " cu interfata Bluetooth

- Radio sistem de NAVIGATIE " RNS 510 " cu display TFT cu touch-screen :

----------> Hard-Disk 30 GB

----------> SD Card Reader

----------> DVD drive

----------> 8 incinte acustice

----------> Conector multimedia si computer de bord Plus

- Tempomat

- Volan multifunctional piele cu decor din aluminiu , computer de bord Plus

Culoare : Alb ( Candy-White )

Tapitarie : Stofa , negru titan

Personalizare ( momentan ) :

- Plafon negru

- Pres portbagaj - Scirocco

Future ( Vara anului 2010 ) :

- BodyKit - HS MOTORSPORT

- Jante Negre / Contur Alb

scirocco1z.jpg

dacum.jpg

heheaw.jpg

desktopjk.jpg

scirocco101.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Server

26

• Alex@Audi

5

• lucian_90tud

3

• xht20

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa si dotata masinuta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Pozele sunt bestiale.

Link către comentariu

ms ,

Urmeaza o sedinta si cu niste dame ... mai goale .... :)

Modificat de Server
Link către comentariu

Foarte frumoasa :) Asteptam, o sedinta foto si la interior :D Cat mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Multi km cu "jucaria" Server! Ca si ceilalti colegi, astept poze cu interiorul si o analiza obiectiva dupa un an de utilizare! Multa bafta!

Link către comentariu

Ok dupa 1 an de zile , nu prea am fost fericit ...

- In ianuarie ... sa gasit un bucurestean sa intre cu un logan in spatele meu cu 80 , el iesea prin stanga din masina iar la mine a intrat spatele a rupt pe acolo senzori etc si a iesit inapoi , deci estetic nu avea decat stopu spart 10 cm si se vedea umpic crapata bara spate ... ( specific ca sunt din brasov :P )

- 24.000 km .

Probleme :

1. Rateu in cilindru 4 ( a durat 3 ore in service , lejer )

2. A murit calcultorul de motor ( ECU ) ... maine o scot din service .. ( a durat 1 LUNA si 1 SAPTAMANA , JALNIC ! ) , deoarece aceasta piesa se fabrica doar cand sa stricat una .. si se fabrica dupa datele de motor ...

----------------------------------------------------------

- Merge extrem de bine

- Stabila , abea la 120-130 in curba de 45 grade .. incepe sa subvireze .

- Cei 160 CP isi fac treaba destul de bine ...

- Te distrezi bine cu ea iarna cat si vara pe asfalt .. :vaidecapulmeu:

Am mers cu ea destul de agresiv ... :(

Edit : Voi face poze in interior , cand voi face sedinta foto cu fetele :)

Modificat de Server
Link către comentariu

Asta cu ECU nu e chiar asa, crede-ma. Se personalizeaza doar cheile si yalele. Lucrez in bransa si mai stiu cate ceva. Oricum, bine ca a "cazut" in perioada de garantie pt. ca e f. scump!

Grija mare cu ambreiajul!

Link către comentariu

Yap .. am grija si cu ambreiajul dar na .. am luat masina sport sa merg sport .

Asa mau informat nemti .. in legatura cu ecu .. :vaidecapulmeu: eu doar am zis ce mi sa spus :) , Da .. era in jur de 2000 de euro , daca nu aveam garantie .. si a durat atat ca au ramas toti mirati pentru ca e primu caz din europa si aveau impresia ca am softat masina .. si ca de aia sa stricat :(

Link către comentariu

superba masina. albul ala merge perfect!

sa o stapanesti sanatos...si masina sa-ti fie la fel de "sanatoasa" :))

baaafta :lol:

Link către comentariu

Frumoasa frumoasa masina, imi place mult de tot. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km. Un singur lucru nu-mi place insa, cuvintele cu care ai deschis acest topic: "Nu am stat pana acum sa fac topic in acest thread , dar daca tot ma plictisesc..", a sunat ca ai facut acest topic asa in scarba. Foarte posibil sa ma insel, dar asta e prima impresie. In rest, cu masina, ti-am zis, jos palaria

Link către comentariu
Frumoasa frumoasa masina, imi place mult de tot. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km. Un singur lucru nu-mi place insa, cuvintele cu care ai deschis acest topic: "Nu am stat pana acum sa fac topic in acest thread , dar daca tot ma plictisesc..", a sunat ca ai facut acest topic asa in scarba. Foarte posibil sa ma insel, dar asta e prima impresie. In rest, cu masina, ti-am zis, jos palaria

Te inseli ... ma refeream la faptul ca tot timpu mi-a fost lene sa stau sa trec toate optiunile sa atasez si poze .. si in plus de asta stiu de mai mult timp de forum , dar daca observi sunt destul de nou pe aici . :D

Imi cer scuze ca ti-am creat o impresia asa proasta .. :)

Modificat de Server
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos fara nici un incident.Pacat ca nu ai si xenon OEM, iar daca reusesti sa ii pui si jantele Interlagos de 18" ar arata super.

PS:

ms ,

Urmeaza o sedinta si cu niste dame ... mai goale .... :)

Waw..asteptam cu nerabdare!! Adevarul ca pozele doar cu masina n-au nici un farmec. Unde nu iese bine incearca si putin photoshop...efect garantat -cred ca reusesti 40% warn din prima!! :D

Modificat de Amy
Link către comentariu

Nu e nevoie sa ceri scuze, ca nu e cazul. Am zis doar cum am perceput primul post. Acum insa sunt lamurit. Trecand peste moment, ceva planuri de viitor legate de motor ai? Sunt sigur ca ai obtine niste cifre frumoase :)

Link către comentariu

Momentan cat am garantie , nu ma bag la motor deoarece din cate observi m-a ajutat mult garantia in problemele care le-am avut ...

Modificat de Kostas
Scrie corect gramatical te rog
Link către comentariu

Se poate face soft la motor fara ca cei de la service sa observe. Asa am auzit si eu. O intrebare: motorul e TFSI? sau e TSI? Din cate stiam eu pe Scirocco motorul este 1.4 TSI 160cp.

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Da.. si ce rost are sa ma complic , eu ma bazez pe estetica , nu vreau momentan sa umblu la motor , chit ca vad aia de la tess sau ca nu vad ....

TSI , am gresit eu :vaidecapulmeu:

Waw..asteptam cu nerabdare!! Adevarul ca pozele doar cu masina n-au nici un farmec. Unde nu iese bine incearca si putin photoshop...efect garantat -cred ca reusesti 40% warn din prima!! :icon_thumright:

:vaidecapulmeu:) Acum sa fim seriosi ... femeia da bine si langa un barbat si langa o masina , corect ? :vaidecapulmeu: Cand voi face sedinta aceea foto , voi urca si poze pe forum :vaidecapulmeu:

Modificat de Server
Link către comentariu

pozeeee....:) love scirocco...

apropo cat te-a dus $$$ ?

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Mersi VVV dar am alte ganduri :) ....

Mersi pentru felicitari ...

// Bineinteles masina trebuia sa imi vina din service VINERI , si binenteles se vede ca suntem in romania si nici nemti nu sunt mai sus decat noi .. sa facut 1 LUNA si 10 zile , de cand am bagat masina in service pentru ca a murit calculatorul de motor ... am trimis la mailuri , reclamati peste reclamati si nici nu sunt bagat in seama ... pot sa va zic ca la ora actuala habar nam cum sta treaba ... din cate am inteles de la patronu / Brasov ... ca pe acestia ii cunosc , cica nici nu a fost trimisa piesa de catre nemti inca .... oricum sunt f multumit de tess brasov , e un mare circ acolo in legatura cu masina mea , toti incearca sa rezolve , pacat ca nici macar tess-ului brasov , bucurestiul nu le raspunde ...

Este vreun user de aici care lucreaza pentru bucuresti ? tess ?

Sunt foarte dezamagit de acesta problema si sper ca pana luni sa primesc raspuns si masina , daca nu am de gand sa merg cu reclamatiile mai departe , la alte instituti .

// Scuza-ti greselile gramaticale sau frazele fara inteles , dar sunt disperat si plin de nervi .

Modificat de Server
Link către comentariu

Scuze de offtopic: Consulta un avocat pentru a vedea ce se poate face.

Eu am avut probleme mari cu masina si l-am rezolvat cu ajutorul unui avocat. Te sfatuiesc sa faci la fel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!