Jump to content

VW Golf Plus 1.9 TDI

ztunyla1023

Postare recomandată

salutare tuturor forumistilor...

Vreau sa imi prezint si eu masinuta, desi e una basic, adica nu are alte inbunatatiri fata de cele de fabrica...intentionez eu la unele dar nu legate de look deoarece nu cred ca e genul pt asa ceva...

...am spus "noua" deoarece nu e chiar noua...e din 2006...

totodata tin sa va multumesc pt toatedetaliile pe care le-am gast aici pe forum si care m-au facut sa aleg VW raportat la bugetul pe care l-am avut pt masina si la ce doream de la ea...

am pus cateva poze dar sunt cu nr. de inmatriculare vechi...o sa mai adaug cu alta ocazie si cu nr.-le noi...de CJ...

post-47424-1259841842_thumb.jpg

post-47424-1259841858_thumb.jpg

post-47424-1259841865_thumb.jpg

post-47424-1259841873_thumb.jpg

Modificat de ztunyla1023
Link către comentariu

Bine ai venit si felicitari pt. achizitie ... daca ai cautat o masina de familie sau sa zic asa "multifunctionala" ai gasit-o ... Sa ai parte de ea si iti doresc sute de mii de km fara probleme. Sa ne dai detalii mai multe despre ea si achizitionarea ei ...

Stima .

Link către comentariu

mersi de felicitari...

am cumparat-o de la un baiat pe care l-am gasit pe autovit....

despre masina ce sa zic...nu stiu exact ce model e....GOAL...daca exista si asta....oricum sa eumar cateva dotari: dublu climatronic, incalzire in scaune, pachetul de depozitare, cotiere fata/spate, torpedo si cotiera fata cu posibilitate de racire, spalator faruri, BC normal (mic), tempomat...si de mentionat dar nu la dotari e ca are 113.000 km din care 100.000 sunt realizati in DE.

...ce asi dori sa schimb la ea sunt farurile cu ceva xenoane, rns 300 cu ceva ce sa contina si navigatie si mp3 si alte auxiliare, sa schimb jantele de tabla cu unele din aliaj....si cu timpul mai vedem noi...

Link către comentariu

@ztunyla1023:

Salut, colegu' si bine ai venit pe forum. Felicitari pentru masina, e foarte frumoasa. Si eu am vrut sa-mi iau asa ceva cand am fost in Germania dupa prima mea masina, dar am venit acasa cu un Golf normal, nu cu un Plus. S-o stapanesti cu bucurie si sa stii ca te asteptam la intalniri, s-o vedem si altfel decat in poze.

Vezi la aria de "Intalniri spontane" --> "Intalniri in Cluj" despre ce este vorba.

Drumuri bune :)

Link către comentariu

mersi de aprecieri Bwwlan...si promit ca o sa particip si eu la intalnirile "spontane" de la Auchan....daca bine am retinut unde se tin....

mersi inca o data

Link către comentariu

Salut si bine ai venit! Sa o conduci cu placere si sanatos! Imi place mai ales culoarea.

Goal este o echipare speciala a nemtilor care a existat in 2006. In 2007 a fost Tour, 2008 United si acum nu stiu ce-o mai fi ;). In carte probabil iti spune trend(line), dar editiile astea speciale veneau cu unele plusuri la dotari si look fata de un trendline normal.

Bafta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!