Jump to content

Golf 4 GTI

ssabu

Postare recomandată

frumoasa masina :P

dar motorul nu este V5 ci VR5, pistoanele nu sunt in V, ci sunt drepte, e o diferenta mare http://en.wikipedia.org/wiki/Straight-5

oricum foarte rare motoarele 2.3 VR5 si 2.8 VR6, mai mult pe piata americana au fost facute

iar pentru piata europeana GTI-ul a ramas 1.8T 5 cilindri in linie 150CP

vr5.jpg

Link către comentariu

@soila - Cu toate ca suntem offtopic, configuratia VR5 sau 6 are cilindri in V doar ca unghiul este foarte mic - 15 grade, in acest fel se poate folosi o singura chiulasa.

Sa stapanesti sanatos masina - drive safe

Link către comentariu

Ai dreptate Dan, am studiat si eu motorul :icon_thumleft: iar motorul din poza aia nu este motorul meu, v5 e pozitionat tranversal ;)

Link către comentariu

Intr-adevar o masina cum multi ne-am dori. Un singur lucru doresc sa-ti spun : keep it OEM. :)

@soila motorul lui are 150 CP si are codul AGZ. GTI-ul de 1.8T, atat cel de 150 CP cat si cel de 180 CP nu are 5 cilindri. Are 4 cilindri si cate 5 valve pe cilindru, deci 20 valve.

Modificat de didus
Link către comentariu

sunt 2 coduri 2.3V5 150 cp (AGZ) si 2.3V5 170 (AQN), multumesc pt urari :icon_bounce:, stie cineva locatie urmatoarei intalniri din bucuresti ?

Link către comentariu

@soila-esti pe langa in ceea ce priveste motoarele despre care ai scris aici, atat tehnic cat si istoric

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Imi cer scuze dar care este diferenta dintre oglinzile originale si cele aftermarket? astea care le am sunt heliomate si incalzite

Link către comentariu

Cauta in dezmembrari ca le gasesti la jumatate de pret si sunt si originale. Cea mai buna afacere :icon_thumright:

DjHojd cred ca se referea sa schimbi toata oglina, adica si carcasa cu una after-market (tuning). Eu nu as renunta la cele originale!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

ssabu daca cumperi ceva de calitate...pai...doar forma :P si da, gasesti la dezmembrari la preturi bune oglinzi care sunt folosite si arata bine

Circoloco depinde ce pui in balanta :P

edit: ssabu verifica poate e oglinda ta :D

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!