Jump to content

Golf 4 GTI

ssabu

Postare recomandată

Buna seara tuturor.

E prima oara cand scriu pe vw forum, sunt fericitul propietar al unui golf IV 2.3 V5 GTI, highline cu interior din piele crem :icon_cool:, din 2000 cu 152000 de km si si 150 de caluti, in momentul in care am vazut-o m-a vrajit, mi-am spus ca trebuie sa fie a mea, desi era neinmatriculata si am fost ulterior obligat sa o inmatriculez la bulgari sunt fericit. Sper sa pot ajunge si eu la urmatoare intalnire sa cunosc membrii familiei vw forum.

post-59252-1259776594_thumb.jpg

post-59252-1259776625_thumb.jpg

post-59252-1259776636_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa frumoasa, dar volanul ala... Eu credeam ca al meu e cel mai uzat din lume ;). Poate il reconditionezi. Interiorul e de vis si ingrijit :icon_cool:

Link către comentariu

wow super masina. interiorul e super! sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Buna seara din nou, va multumesc mult pentru urari :). Volanul este intradevar cam tocit, am sa ma ocup si de el dar momentam am alte planuri, ms de invitatie am sa fiu acolo negresit.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum! Masina, dar mai ales interiorul (ador bej-ul pentru interior) sunt de vis. Sa o stapanesti sanatos fara incidente! :)

PS: Sa ne mai pui poze, mai ales cu interiorul ala superb!

Link către comentariu

dap, interiorul e "beautiful". si eu la fel il am, numai ca nu e piele (si sincer e cam agasant de ingrijit uneori)

dar aspectul e cel care conteaza. sa te bucuri de masina, bafta :)

Link către comentariu

Salutare,

Frumusica foc masinuta ta. Singura nedumerire a mea este imitatia aia de "mahon" care pare lipita pe suportul de pahare si pe restul, parca nu s-ar regasi intr-un GTI, ceva crom eventual si niste Santa Monica 17" sa traga mai a GTI. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Bogdan sa stii ca sunt GTI-uri si fara Santa Monica, si care au mahon (original, nelipit). E adevarat ca Santa Monica sunt the best pe un GTI (in viziunea mea) + interiorul de aluminiu, dar daca primul proprietar asa a configurat-o :P. Oricum e superba si mahonul oricand poate disparea daca actualul proprietar isi doreste.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

ssabu,

Masina arata bine, s-o stapanesti sanatos.

Circoloco,

Eu nu stiu de nici un GTI 4 cu alt motor in afara de 1.8T... dar asta e probabil alta discutie...

Bogdan Moraru,

Mahonul este omniprezent pe GTI-urile din Italia (ma refer la generatia IV) eu nu am vazut nici unul fara, si crede-ma am vazut peste 70 de bucati pana acum (de aproape adica)...

Link către comentariu

si eu am mahon pe GTi Golf 4, iar in afara de editia aniversara, Golful 4 GTi a fost la vremea lui mai mult un pachet de optiuni, adica majoritatea au avut 1.8T insa au fost si persoane care au optat pentru motor 2.3L V5 si cateva 2.8L V6 (2.3 si 2.8 au fost si sunt inca mult mai rare, insa atunci cand mi-am luat GTi ul aveam in calcul si aceste 2 moatoare si chiar am studiat cateva oferte).

felicitari pentru alegere!

Link către comentariu

O motorizare destul de rara pe la noi, sa o stapanesti sanatos! Sunt sigur ca toare foarte frumos.

Pentru volanele uzate fiti cu ochii pe aria Ingrijire auto, cum fac rost de un torx T55 si ceva timp o sa-l reconditionez pe al meu :beer:

Link către comentariu

@Bogdan Moraru

1. "mahonul" ala e original "nelipit". e din fabrica. si masina mea are la fel doar ca e combinat cu aluminiu

2. cromul nu are ce cauta int-run/pe un GTI. poate doar cum e in 25 jahre edition pe la ceasuri daca la asta te referi. nu exista GTI 4 care la exterior sa aibe cromuri. daca la ornamente de aluminiu te referi. alea da..

sunt de acord cu DeathRider ca GTI a fost mai mult un pachet sport/highline de optiuni pt golf 4.

din cate am citit pt Europa s-a putut pune doar pe 1.8T, 2.3 V5 si 1.9 TDI (cele de 110 la inceput prin 98-2000, 116 prin 99-2001, si faimosul ARL de 150 din 2001-2003); pt piata Americana: 2.0 aspirat (daca nu credeti cautati pe yahoo autos), 1.8T si 2.8 VR6. unele 2.0 aspirat ar fi fost GTI si pe piata din UK prin anii 99-2000

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

jantele lui sunt cate se paote de originale de GTI.

in concluzie masina lui e cat se poate de originala. sa o stapanesti sanatos cu toti calutii aia si interiorul ala superb!

post-37459-1259970435_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Mult tam-tam pentru nimic. Doar am zis ca ar da mai bine "aluminiu" dupa cum am fost corectat si niste Santa Monica. Atata tot :)

Spor

Link către comentariu

frumoas exemplar.la cati mai multi km fara incidente.

daca vrei sa scapi de jante anunta-ma :Driver:

Link către comentariu

Multumesc frumos, mie imi plac insertiile de mahon pe care le are, mi-ar placea intradevar alte jante tot asa pe 16". Iar cat despre planuri, o evacuare schimbata, un body kit de R32, stopuri cu led, faruri cu xenon, totul asa cu gust, finut. Am sa si o poza cu motorul :Driver:

Link către comentariu

da niste jante adevarate prezinta , dar eu nu am vazut cat ai dat pe ea ???? ca si eu as vrea sa-mi iau un golf4 gti dar 1.8 t tot 150 cp

Link către comentariu

Salut Paul, eu masina am cumparat-o din Germania, am gasit-o intamplator intr-un ziar si am dat 5000 euro pe ea. Bafta la cumparare :)

Link către comentariu

Multumesc frumos, in legatura cu urmatoare intalnire, ma poate anunta si pe mine cineva unde o sa fie (ca locatie). Ms mult !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!