Jump to content

Polo Happy 2005

freemind

Postare recomandată

M-am hotarat sa-mi prezint si eu masina. Nu am facut acest lucru pana acum fiinca o consideram banala, cu nimic mai presus decat altele de pe aici.

Dar, fiinca a venit momentul, vreau sa o cadorisesc si pe ea cu cate una, alta si in acest scop niste sugestii sunt binevenite.

Ma gandeam la imbunatatirea luminilor, si nu ma refer la estetica ci la vizibilitate.

Apoi, daca este oportun sa pun folii pe geamuri (in limita legislatiei) dar cat afecteaza vizibilitatea? Am bebe si oricat de mare este parasolarul prins cu ventuze de gean tot o deranjeaza soarele, asta-i motivul infolierii.

La configurare am adaugat pachetul electric (oglinzi incalzite si reglabile + geamuri fata + proiectoare) si covorase fata spate.

In rest a ramas saracuta asa cum a livrat-o producatorul (ca-mi este jena sa spun neamtul)

Initial am tanjit dupa un Golf, dar am simtit ca nu pot duce ratele si cheltuielile de intretinere, sensibil mai mari, dar nu pot spune ca, pe ansamblu, nu sunt multumit de gargarita.

http://img341.imageshack.us/gal.php?g=dsc00415o.jpg

Modificat de freemind
Link către comentariu

Frumusica gargarita!Sa o conduci cu placere si sa nu-ti para rau dupa Golf..bucura-te de ce ai :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu-mi pare rau, dar a venit bebe si am nevoie de spatiu mai mare :icon_thumright:

Apreciez mult ISOFIX-ul, imi da o mare siguranta, pacat ca de cele mai multe ori sunt nevoit sa plec in concediu cu cealalta masina, deh, mai mare :D

Oricum, vreau sa ma ocup putin si de gargarita, simt ca am cam neglijat-o in ultimul timp, cred ca sufera, astept sugestii....

Link către comentariu

dupa cum spune si titlul topic-ului este o masina happy :icon_thumright: se vede pe ea.

multi km fara pb !

Modificat de tracto
Link către comentariu

Salut colegu!

Eu cred ca merita sa pui folie si nu prea o sa te afecteze,poate doar in locuri foarte putin iluminate....

Cred ca un 35/40/50,depinde de cat vrei,transparenta pe spate+luneta ar fi cel mai bine...

Numa'bine!

Link către comentariu

Salut! Arata bine masinuta, si iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente! Si sora mea are Polo, si e super multumita de el, si mie imi place destul de mult sincer sa fiu. Cateva idei pentru imbunatatirea aspectului( in functie de buget si timp bineinteles), ar fi: Vopsirea bandourilor, niste jante (eu as zice ca pe Polo arata foarte bine Rial Como), folie pe geamuri cum ziceai si tu, ai mai putea sa te interesezi cat ar costa niste de Polo bluemotion, pleoape la faruri.... si cam atat as zice eu. Inca odata sa o stapansti sanatos, si bebe sa iti creasca mare, sanatos si voinic! :icon_thumright:

Drive safe!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Am vazut frecvent bandouri vopsite aftermarket si exfoliate pe aici, pe colo...nu dau bine. (si vorbesc de vopsea de calitate, camera si cuptor de vopsire)

Jantele... din pacate acestea erau pe primul loc... dar si ce-a mai mare investitie, la ale adaugandu-se si anvelopele. Si intradevar, Rial Como sunt superbe.

Salut colegu!

Eu cred ca merita sa pui folie si nu prea o sa te afecteze,poate doar in locuri foarte putin iluminate....

Cred ca un 35/40/50,depinde de cat vrei,transparenta pe spate+luneta ar fi cel mai bine...

Numa'bine!

Folia ar trebui sa aiba rol de protectie solara si ceva intimitate. Tinand cont ca boxele nu mai sunt pe polita spate nu mai au si rol de antivizibilitateaparaturaaudiociorditori.

Sarnaaaaaaa pentru urari, sa ne traiasca tuturor, si..... sa aiba grija de batranii lor tati.... :D

Modificat de freemind
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!