Jump to content

Montare oglinzi electrice aftermarket Golf IV

Johnny Ice
 Share

Postare recomandată

Salut

De cateva zile tot caut pe net dar nu am gasit nimic legat de montarea oglinzilor electrice pe un Golf 4 care nu a fost prevazuta cu asa ceva. din pacate nici pe forum nu am gasit nimic. banuiesc ca multi s-au gandit sa-si puna oglinzi electrice pe masina. Cam ce piese sunt necesare(switch-uri, mufe, cabluri) si unde anume se conecteaza fiecare. mentionez ca oglinzile achizitionate de mine nu au mufe speciale cum am vazut la switch-ul pt oglinzi OEM.Aceste sunt oglinzile AICI. Cum trebuie sa conectez firele de la switch? o schema electrica ar fi foarte utila.

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

16

• F l o r i n

10

• dragos2007

4

• Johnny Ice

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

DAca oglinzile nu sunt OEM, nici legarea nu va fi OEM.

Comanda de la butonul de reglaj trece prin calculatorul de usa. AI geamuri electrice pe masina?

post-1788-1259693361_thumb.jpg

post-1788-1259693377_thumb.jpg

Link către comentariu

nu am gemuri electrice pe masina.

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

Atunci cam greu sa legi. Poate adaptezi un buton de la Logan.

Link către comentariu

in concluzie, daca cumpar un switch-ul aclea ca un "joystick" cum au golfurile din fabrica nu rezolv nimic?

Link către comentariu

NU, ca alea au niste rezistente in ele care comanda confortul, trebuie de alea chioare de logan.

Link către comentariu

am si eu o intrebare ...nu stiu cat de on topic este , dar macar este pe aproape, scuze anticipat.

daca am oglinzi reglabile electric , inscalzite, este complicat sa imi mondific instalatia sa fie si pliabile electric...ma intereseaza oem

Link către comentariu

Pentru asta din cate stiu eu trebuie sa-ti schimbi oglinzile pentru ca astea de la golf nu au aceasta optiune desi la reglajul oglinzilor apare functia,este numai pentru passat.

Link către comentariu

• 4 months later...

Readuc in discutie acest topic.

Am oglinzile originale cu reglaj electric si incalzite pentru o Bora ce nu are geamuri electrice din fabrica ci unele montate aftermarket (nu are modul comfort). Oglinda are 5 fire. Am si butonul original pentru comanda oglinzilor cod 1J1 959 565 F care are incalzirea in loc de 0 dar incalzirea o pot lega pe degivrare luneta. Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru montarea acestora pentru cazul de fata?

Multumesc

Modificat de dragos2007
Link către comentariu

Daca te uitai in postul 2 si urmatoarele vedeai ca nu poti face ceea ce vrei tu. Comanda oglinzilor trece prin modulul de confort, pe care tu nu-l ai.

Link către comentariu

Am urmarit posturile dar ma gandeam la o alta solutie, cu un alt tip de buton.

Link către comentariu

• 4 months later...

Am si eu o intrebare , va rog: mi-au fost furate sticlele de la oglinda si motorasul care regleaza oglinda din dreapta.

Ok, am facut rost de motoras si din greseala, am rupt plasticul acela mic, ca un fierastrau, ce muta oglinda in sus si in jos. Aveti idee daca pot sa fac rost de acel plastic?

Va multumesc !

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am oglinzile OEM de Golf 4 cu 5 fire fiecare. Vreau si eu schema oglinzii ca sa stiu ce semnifica fiecare fir ca sa pot cumpara butonul de logan pentru a le putea monta. Multumesc!

Link către comentariu

Mi au fost si mie furate geamurile oglinzilor. Eu pe butonul de reglare nu am nici un semn de dezaburire dar am inteles ca aceasta comanda functioneaza prin actionarea butonului de dezaburire a lunetei. Precizez ca in carcase sunt cate doua fire electrice. De care geamuri sa mi cumpar? Incalzite sau simple?

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu dar nu eram sigur pentru ca am auto de aprox o luna. Multam fain!

Link către comentariu

Am oglinzile OEM de Golf 4 cu 5 fire fiecare. Vreau si eu daca se poate schema oglinzii ca sa stiu ce semnifica fiecare fir pentru a putea cumpara butonul de logan si sa le montez pe masina. Multumesc frumos!

Modificat de dragos2007
Link către comentariu

Salutare! Baieti,unde pot gasi acele bucati mici de plastic ,dintate .care se monteaza la motorasul oglinzilor ,pt reglarea acestora? Merci!

Link către comentariu

• 4 months later...

GIULIANO 25

klausklausee@yahoo.com

te pot rezolva cu motorasele de oglinzi electrice

o zi faina

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu o informatie va rog mult , unu mi-a agatat oglinda la golf 4 fab. 2004 cod mot AXR si mi-a spart oglinda care este electrica cu dezaburire si carcasa din plastic si ea sparta el mi-a dar asigurarea si desteptii aia de la sevice mi-au comandat oglinda care bineinteles nu e originala e toata numai plastic , scheletul interior nu e metalic ci e din plastic la cea originala e metalic metalic scheletul , intrebarea este daca se poate monta carcasa asta din plastic si oglinda pe scheletul metalic de pe masina cel original metalic ?

Link către comentariu

Am incercat eu ;la vechea mea masina, cu oglinda after cu schelet metalic si nu a mers.

Link către comentariu

• 1 year later...
padurariu_adrian85

deci sa inteleaga toata lumea, daca iti iei oglinzi originale de la dezmembrari si un joistik de la un logan se rezolva problema ????????????? daca poate cineva sa zik exact ?!?!?!?!? :sly:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!