Jump to content

Skoda Octavia2

MacGyver

Postare recomandată

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MacGyver

62

• vali_devill

20

• Turbocip

7

• king@rthur

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Muhahahaha!tare asta,iti dau like!!!!

Cum te impaci cu ea?sau acum poti face o comparatie...ceva ce face multe,dar nu asa bine,sau ceva ce face 4 chestii,dar perfect?

Brgds

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Noutati. Dupa ceva munca mi-am pus leduri in far.

Era mai usor sa cumpar unele gata facute, dar am vrut sa mesteresc eu. Nu a iesit exact cum vroiam eu dar...

post-21162-0-78915700-1382133237_thumb.j

Mi-am mai luat si interfata de la KufatecDE pentru camera pt. mers inapoi. Nefiind OEM (camera) si fiind deja montata am optat pentru aceasta optiune.

post-21162-0-51141500-1382133447_thumb.j

P.S. Multumesc lui F l o r i n pentru ajutorul acordat telefonic la montarea interfetei.

Modificat de MacGyver
Link către comentariu

Daca te referi la faruri, arata mai bine in poza decat in realitate, sau poate sunt eu prea pretentios.

Link către comentariu

Noutati. Dupa ceva munca mi-am pus leduri in far.

Era mai usor sa cumpar unele gata facute, dar am vrut sa mesteresc eu. Nu a iesit exact cum vroiam eu dar...

attachicon.gif20131018_224420-1.jpg

Mi-am mai luat si interfata de la KufatecDE pentru camera pt. mers inapoi. Nefiind OEM (camera) si fiind deja montata am optat pentru aceasta optiune.

attachicon.gif20131018_224519-1.jpg

P.S. Multumesc lui F l o r i n pentru ajutorul acordat telefonic la montarea interfetei.

e foarte ok !

cu mare placere !

Link către comentariu
  • 9 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!