Jump to content

Skoda Octavia2

MacGyver

Postare recomandată

pentru sertare presupun ca este important de unde le iei, eu le-am luat de la pba. pe topicul de accesorii after este cineva care a luat cutia pt portbagaj (stanga) la 150 ron, eu am dat pe ea 162 ron. probabil ca se uita si la om, eu, daca am fata de fraier... ha ha. despre leduri in oglinzi inca nu am pus, dar, cand o voi face, vei gasi aici detalii si poze.

Link către comentariu
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MacGyver

62

• vali_devill

20

• Turbocip

7

• king@rthur

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut domnu' Iulian, bine ai venit pe la noi. iata si niste poze, le-am pus si pe "Accesorii aftersale" dar, dupa cum am promis, le pun si aici. in prima poza sunt ledurile (de la sorin_balan). decupajul l-am facut cu pistolul de lipit, din lene si graba. nu le-am alimentat inca, cum nu am alimentat nici footwell light, deoarece nu aveam ce-mi trebuie. acum este prea frig, cred ca ma apuc la primavara.

post-21162-1261002004_thumb.jpg

post-21162-1261002234_thumb.jpg

post-21162-1261002783_thumb.jpg

post-21162-1261002895_thumb.jpg

Modificat de MacGyver
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un inger m-a intrebat ce-mi doresc astazi. I-am raspuns sa aiba grija de persoana care citeste acest mesaj si de familia sa. Ingerii exista, iar cand nu au aripi se numesc prieteni. Sarbatori frumoase! Un an nou fericit! La multi ani!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

gata. am terminat si luminile in oglinzi si pe cele la picioare. multumesc Al_bundy pentru papucii pt. bordnetz si pt. usi. multumesc lui sorin_balan pentru leduri. multumesc si lui vali_devill pentru ... stie el.

acum poze, scuzati ca masina este murdara dar aveam de legat fire.

si luminile in oglinzi:

post-21162-1263492897_thumb.jpg

post-21162-1263492910_thumb.jpg

post-21162-1263492918_thumb.jpg

post-21162-1263492932_thumb.jpg

post-21162-1263493024_thumb.jpg

post-21162-1263493033_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru munca bine facuta. Alea din oglinzi cel putin sunt geniale!

Link către comentariu

multumesc!

acum urmeaza leduri in portiere, unde sunt manerele de deschis, si la gurile de aer.

Modificat de MacGyver
Link către comentariu

Se schimba greu becurile din oglinzi cu leduri?Oglinzile se desfac usor?Sau exista un risc foarte mare sa rupem ceva pe acolo? :)

Link către comentariu

imi aduc aminte de tine de la intalnirea aniversara,erai parcat in fata mea...

te superi pe mine dc iti zic ca ledurile din proiectoare sunt oribile,se vad urat si sunt puse si stramb? :rolleyes:

Link către comentariu

vali_devill: ultimile 2 poze din postu de mai sus sunt cu oglinda, acelea in care se vede ca nu e masina spalata.

king@rthur: oglinzile se desfac relativ usor. eu nu am avut bec acolo, doar semnal. am pus ledurile apoi am tras si fir pt alimentarea lor.

plus8: ledurile se poate sa fie oribile (nu ma supar pe nimeni, e dreptul tau sa ai o parere diferita, gusturile nu se discuta) dar nu sunt puse stramb, daca studiai proiectorul vedeai ca aceea este forma lui.

multumesc pentru aprecieri si critici, toate sunt bune la ceva.

Link către comentariu

lumini setate din vag-com. poze

si ledurile din proiector, din dreapta, ca la cel din stanga sunt arse deja 3 leduri.

post-21162-1263584911_thumb.jpg

post-21162-1263584941_thumb.jpg

post-21162-1263584972_thumb.jpg

post-21162-1263585091_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tari luminile din oglinzi si usi :) poate ma ajuti si pe mine, ca tare imi plac.

PS - ne`am cunoscut la intalnirea aniversara, esti prieten cu vali, am vorbit despre interfata aia ..:P

Link către comentariu

...oglinzile se desfac relativ usor. eu nu am avut bec acolo, doar semnal. am pus ledurile apoi am tras si fir pt alimentarea lor.

Eu am deja becuri in oglinzi...deci nu trebuie decat sa le inlocuiesc cu leduri?

Link către comentariu

B32FDY te ajut cu placere, ai semnal in oglinzi?

king@rthur daca ai becuri merg leduri, nu iti da eroare de bec ars.

Link către comentariu

va astept cu drag.

Modificat de MacGyver
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!