Jump to content

Skoda Octavia2

MacGyver

Postare recomandată

dupa ceva timp m-am hotarat sa-mi prezint si eu masina. una bucata octavia2 Trendline, MY2008, 105CP, geamuri electrice (4), maxidot, BC, jante tabla, ...etc. aftersale jante CARRE 15" (am ramas pe 15", asa este mai bine pt. masina din cauza stilului meu de mers), tempomat, navi replica RNS, senzori parcare, carlig remorcare. ciptuning 105 -> ~140CP (turbocip-TCM), activat rollup windows, cornering proiectoare, daytime light running,...(Al Bundy). urmeaza footwell lights si ce se mai poate.

post-21162-1259564998_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MacGyver

62

• vali_devill

20

• Turbocip

7

• king@rthur

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente! O rugaminte am la tine, aceea de a mai pune poze cu masinuta, sa o vedem si noi calumea. :)

Drive safe!

Link către comentariu

Si in plus, scoate te rog stickerul acela verde de pe spoiler cu Vwforum.ro si pune altul pe luneta...este destul de inestetic asa cum este!

Link către comentariu

poze va pune un coleg (vali_devill), se pricepe mai bine. stikerul verde il voi inlocui cu unul rosu, l-am pus pentru cei care nu-si dau seama de salut. pe luneta stikerul nu este vizibil. bafta. ;)

Modificat de MacGyver
Link către comentariu

Am avut ocazia sa-ti zaresc masina pret de cateva secunde si este "frumusica". S-o stapanasti sanatos si sa te bucuri de ea multi km fara probleme!

Nici mie nu-mi place sticker-ul de pe bara fata si ar fi o idee sa renunti de tot la el. Mi-ar trebui cateva secunde bune de uitat in retrovizoare ca sa dau cu ochii de el, deci nu e viabil. Sa inteleg ca pentru un stil de mers sportiv iti trebuie jante de 15? Sau pentru mers sportiv pe drumuri "grele"?

Toate bune :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

m-ati convins, il scot. despre stil de condus, da, sportiv pe drumuri "grele", vorba aceea: daca gropile nu ma ocolesc atunci nici eu nu le ocolesc pe ele. nu vorbim de cele mari, dar cum orice este relativ...

Link către comentariu

Inseamna ca ti-ar fi prins bine un pachet "drumuri grele" sau masina are si asa ceva? Tempomatul cum ti se pare, ai ocazia sa-l utilizezi la drumurile "extraurbane"?

Link către comentariu

la cererea telespectatorilor,am pus-o de o spontana in parcarea AIAVB(aeroportulinternationalaurelvlaicubucuresti) :angry: si am zis sa tragem o poza,doua...

@boogie man:are pachet de drumuri grele...

smd-uri la plafoniera...

inlocuitorul aparatului standard cu mp3...

scuze de blur,dar aveam macro la maxim,am uitat de el... :blah_:

rear camera...

inside pic

fetele...

iaca si pe noi...maine e randul meu la cravata...

smd-uri ghici unde?

Link către comentariu

tempomatul e foarte bun. la inceput l-am folosit chiar excesiv si in localitate si in afara, acum doar cand imi aduc aminte.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta.Navigatia imi place foarte mult,chiar daca e replica,cum te descurci cu ea?

P.S Arata cam nasol carligul ala,la fel si stiker-ul ala cu TCM lipit stramb :icon_thumright:

Link către comentariu

meckluivert(a se citi mac gyver),aseara am gresit si am pus de 2 ori aceeasi poza.le a

Link către comentariu

acum am terminat de montat si cutiile de sub scaunele din fata.

But_Fns: stickerul TCM cade ca si cel albastru cu vwforum. carligul il las ca imi trebuie.

si niste poze cu scaunul in timpul montarii. chestia galbena de sub scaun este o masinuta de-a copiilor.

si ledurile de pe usi.

post-21162-1259700856_thumb.jpg

post-21162-1259700869_thumb.jpg

post-21162-1259701252_thumb.jpg

post-21162-1259701267_thumb.jpg

Link către comentariu

zi-mi si despre navi cate ceva.Cum a fost montajul,cat ai dat pe ea,daca esti multumit,etc.Eventual PM mersi!

Link către comentariu
faina masina!

de unde si pana unde MacGyver?

pai lasa-l cu un patent in buzunar si ai sa ai surprize

:(

Link către comentariu

despre navi: am dat 1800ron, fara camera,antena tv cu amplif si masca de plastic care acopera diferenta de marime dintre navi si stream. de montat am montat-o singur, nu este prea greu. de multumit sunt multumit, are plusuri si minusuri. ca si raport calitate-pret e super ok. :icon_cheesygrin: safe

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, imi place cum ii sta culoarea pe ea mai ales. Ai putea sa incerci un xenon pe faza scurta, dar doar cu lupe ;). :offtopic:

Link către comentariu
acum am terminat de montat si cutiile de sub scaunele din fata.

La ce pret au ajuns sertarele?

Link către comentariu

230ron de la dealer.o sa incerce sa te abureasca cum ca nu se poate,dar tu ii zici ca poate sa iti dea pt scaunul din stanga,si pt dreapta,sa iti dea pe cod de masina cu volan pe dreapta.asta pt skoda.brgds.

Link către comentariu

Foarte frumos lucrat. Felicitari...Super...Arata nemaipomenit...Keep it up!

Link către comentariu

am vazut in una din pozele cu navigatia o imagine cu windows....

care e treaba?

carpc? sau pe interfata AV

merge touchscreenu pe pictogramele de windows?

frumoase modificari...

Modificat de arkashu
Link către comentariu

multumesc de aprecieri. navi e replica rns cu winCE deblocat, nu e chiar carpc.

Link către comentariu

Cam mult ai dat pe sertare. Eu pe cel de sub scaunul soferului am dat 80 sau 85 lei.

Iti urmaresc topicul cu interes in legatura cu luminile din oglinzi. ;)

Deocamdata e prea frig sa ma apuc si eu de ele.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!