Jump to content

troncanit in volan

plus8
 Share

Postare recomandată

troncane ceva ,si se simte in volan....numai la denivelari gen piatra cubica,in gropi normale nu se manifesta

capetele de bara si pivotii sunt noi...deci exclus

joc in directie am dar foarte putin...se simte doar cu masina oprita,in mers nu se simte deloc

ce a mai ramas?idei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal !

Veririfica flansele si rulmenti de la amortizoare fata. Am avut si yo problema asta. Dar acest lucru se simte in caroserie si foarete putin in volan

Dar daca zici ca ai si un pic de joc la directie este posibil sa fie si caseta de directie sau coloana volan ,daca iti bate in volan la gropi.

Cam astea ar pute fi.

Link către comentariu

si flansele pe fata sunt noi...

m-am mai documentat pe forum si cred ca sunt bucsele de la bara stabilizatoare...

Link către comentariu

• 1 month later...

eu simt ceva ca un troncanit mic dar numai cand iau o denivelare cu ambele roti fata simultan cred ca de la bucsele barei stabilizatoare, am auzit ca sunt mai sensibile

Link către comentariu

Poate sa fie surubul de la caseta de directie slabit.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cred ca este tardiva interventia, dar cred ca Godzilla are dreptate. Si eu cred ca este o problema cu coloana de directie, in conditiile in care s-au schimbat flansele si rulmentii de amurtizor fata.

Link către comentariu

revin....nu sunt bucsele de la bara stabilizatoare...au fost schimbate de curand,dar mecanicul a uitat sa-mi spuna...

urmatoarea banuiala(si cea mai probabila) : caseta de directie...bucsele din caseta

Link către comentariu

daca jocul e pe verticala atunci e sigur coloana de la volan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!