Jump to content

Golf 5 GTsport BKD

gabytzuku

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Sunt novice pe volkswagen forum, de putin timp sunt in posesia unui Golf 5 GTsport 2.0 Tdi, cumparat second hand de aici din Romania la 14.500 km iar intr-o luna si 2 saptamani am facut 3.500 km. Dotari optionale : proiectoare, geamuri electrice, "celebrul" RCD 300, senzori ploaie/lumini, tempomat, BC+, dublu climatronic, torpedou refrigerat, cotiera, privacy glass, si alte chestii mai insignifiante.

Am uitat sa precizez ca fostul proprietar i-a rescris softul la PBN si astfel masinuta a mai primit niste caluti in plus, ar trebui sa aiba 170 cp dupa spusele fostului proprietar...nu stiu daca asta este defapt adevarul dar cert este ca se comporta mult mai bine decat un golf 2.0 tdi stock...reprizele de acceleratie sunt fenomenale.

In acesti 3500 km am reusit sa ii stabilesc si un consum in diferite situatii, astfel: ~7.0% urban, ~5,5% extraurban, consum facut in media a 200 km urban si 200 km extraurban, si verificat prin metoda "plin-plin" ca sa nu existe dubii cum ca BC-ul minte.

Masinuta va ramane o perioada in stadiul in care este, la primavara cu putin noroc va avea parte de niste operatii estetice pentru ca in momentul de fata nu prea ma multumeste estetic...

Va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi acest topic! astept sfaturi si pareri pareri!

Jante MAM Racing + MICHELIN 225/45/R17 91Y PILOT SPORT PS2

post-44927-1259459472_thumb.jpg

post-44927-1259459489_thumb.jpg

post-44927-1259459929_thumb.jpg

Modificat de gabytzuku
Link către comentariu

soft de la PBN?nu am mai auzit de asa ceva...drive safe si sa ai grija de masina.

Link către comentariu

Wellcome to the club.

Sper tare masina. La multi kilometrii fara evenimente. planuri de viitor?

Asteptam ceva poze la motor si interior.

multa bafta in continuare. :)

Link către comentariu

Bun venit pe vwForum! Felicitoari pentru Golfulet, arata foarte super (mai ales jantele) :D . Iti urez sa il stapanesti sanatos, fara incidente si numar nelimitat de km! :) Idei pentru imbunatatirea aspectului masinutei (normal in functie de buget, timp etc) ar fi: Schimbarea fustelor actuale, cu cele de pe Golf individual sau GTI, scoaterea inscriptionarilor cu GOLF si TDI (daca scrie) de pe spate, faruri xenon OEM look, stopuri smoked sau cele de pe Golf GTI ED30 (care mi se par bestiale) si cam atat zic eu. In rest ce sa mai zic... mai vrem poze cu masinuta inside and out! :D

Drive safe!

Modificat de micnea
Link către comentariu

multumesc :Driver:

Badge-less done !

operatie facuta cu: uscator de par+nylon de pescuit+parfum de dama (eau de toilette) pentru ca asta am gasit la indemana. nu a ramas absolut nici un semn pe hayon. Am profitat de ocazie si am tras si 2 poze la motor!

:vaidecapulmeu:

post-44927-1259504695_thumb.jpg

post-44927-1259504704_thumb.jpg

post-44927-1259504716_thumb.jpg

post-44927-1259504825_thumb.jpg

Modificat de gabytzuku
Link către comentariu

Felicitari pentru masina!

Jantele ii vin foarte bine si arata foarte bine fara inscriptionare :vaidecapulmeu:.

Ca si sfaturi, as spune (ca si colegul micnea) sa schimbi fustele cu unele de Desgin Individual, sau sa iti iei praguri de GTI nevopsite (aceasta din urma fiind o solutie mai low cost). Si ai putea schimba stoputile cu unele cu LED (cele originale VW care seamana cu cele stock, doar ca sunt cu LED).

In rest sunt multe idei (volan GTI, antena mica, grile Rline, faruri xenon OEM, etc), dar cred ca cele de mai sus au cel mai mare efect.

Spor la modificat!

P.S. Pune poze si cu interiorul.

Link către comentariu

merci rex !

planuri pe viitor: folii pe geamuri 3M, pachet indivitual: fusta fata, fusta spate si praguri gti toate vopsite in culoarea masinii, iar apoi o sa ma orientez spre o navigatie bunicica, nu stiu daca am voie sa pun link aici, arata exact ca cea originala RNS 510 numai ca are mai multe facilitati si este si mult mai ieftina, pret nou undeva in jur de 1900 ron...acum nu stiu daca merita investitia, o sa ma interesez mai bine si o sa revin cu detalii...modificarile o sa le fac pas cu pas in functie de timp si mai ales de buzunar...

poze cu interiorul !

post-44927-1259506952_thumb.jpg

post-44927-1259506962_thumb.jpg

post-44927-1259506969_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, s-o porti sanatos :))

Eu n-as fi de acord cu ceilalti colegi care sustin vopsirea pragurilor si a fustei spate, fiindca desi arata mult mai bine, stiu ce nervi o sa-ti faci cand o sa vezi cum este afectat in timp lacul si stratul de vopsea de tarul din drum, de pitris, de noroi, de nisip si de restul porcariilor pe care le arunca rotile. Or, plasticul negru ramane plastic negru; nu se zgarie, nu se murdareste, nu isi schimba culoarea in timp.

Ce-as mai pune eu, un sticker pe luneta :)

Legat de navigatia aia chinezeasca, e de efect, insa, decat sa bagi aproape 500 de euro in asa ceva (e OK scula, mai ales var.2--prima avea problemioare...), mai bine ii investesti intr-o remapare (de ex: revo, stage1) si-ti iei un PNA cu 150 Euro si cu asta basta.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Mereu mi-a placut Golful cu jantele astea. :) Imi place in mod deosebit cum arata din fata, totul negru si grila fara insemnul GT Sport.

Nu prea cred ca este adevarat cu softul facut de sau la PBN dar cine stie. Se mai fac chestii pe sub mana. :D

Spor la modificari si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu
Felicitari pentru masina, s-o porti sanatos :Driver:

Eu n-as fi de acord cu ceilalti colegi care sustin vopsirea pragurilor si a fustei spate, fiindca desi arata mult mai bine, stiu ce nervi o sa-ti faci cand o sa vezi cum este afectat in timp lacul si stratul de vopsea de tarul din drum, de pitris, de noroi, de nisip si de restul porcariilor pe care le arunca rotile. Or, plasticul negru ramane plastic negru; nu se zgarie, nu se murdareste, nu isi schimba culoarea in timp.

Ce-as mai pune eu, un sticker pe luneta ;)

Legat de navigatia aia chinezeasca, e de efect, insa, decat sa bagi aproape 500 de euro in asa ceva (e OK scula, mai ales var.2--prima avea problemioare...), mai bine ii investesti intr-o remapare (de ex: revo, stage1) si-ti iei un PNA cu 150 Euro si cu asta basta.

Multumesc pentru sfat! sa stii ca ma gandeam la posibilitatea de a-mi baga ghearele in gat de nervi din cauza griblurii care va distruge lacul si vopseaua de pe fuste si praguri si mai ales ca vopseaua nu se prinde foarte bine pe aceste elemente...cred ca voi pune decat praguri de plastic nevopsite pentru continuitatea dintre fuste si bara spate...ramane sa ma mai gandesc in privinta alegerii pe care o voi face. Remapare am pe masina insa nu stiu exact ce fel de remapare este pentru ca fostul proprietar care avea undeva la 35 de ani mi-a zis ca a facut-o la PBN... cred ca o sa recurg la un test dyno. Am mai mers cu golf 5 BKD si pot spune ca se vede clar diferenta, al meu are reprize de acceleratie asemanatoare cu golf BMN (GT). pe plan Media aveam ca plan de rezerva o navigatie originala SH din 2006 pe care am gasit-o la 350 euro, cred ca stii despre ce vorbesc.

:D

Sa o stapanesti sanatos.

Mereu mi-a placut Golful cu jantele astea. icon_thumright.gif Imi place in mod deosebit cum arata din fata, totul negru si grila fara insemnul GT Sport.

Nu prea cred ca este adevarat cu softul facut de sau la PBN dar cine stie. Se mai fac chestii pe sub mana. smile.gif

Spor la modificari si cat mai multi km fara probleme.

Mulltam' fain domnu' Andrei :lol:

Modificat de gabytzuku
Link către comentariu
sa stii ca ma gandeam la posibilitatea de a-mi baga ghearele in gat de nervi din cauza griblurii care va distruge lacul si vopseaua de pe fuste si praguri si mai ales ca vopseaua nu se prinde foarte bine pe aceste elemente...cred ca voi pune decat praguri de plastic nevopsite pentru continuitatea dintre fuste si bara spate...ramane sa ma mai gandesc in privinta alegerii pe care o voi face.

1. Depinde ce fuste folosesti. Daca iti schimbi fustele cu unele de Design Individual (care sunt ca la GTI ED 30) nu vei avea probleme cu saritul vopselei, daca daca vopsitorul chiar nu stie ce face. Aceste fuste vin pregatite de vopsit. Daca nu ma crezi uita-te la cateva GTI ed 30 sau Golf-uri Young si vezi daca au probleme.

2. Poti sa iti vopsesti si fustele actuale si vopseaua sa tina. Depinde de indemanarea persoanei care le slefuieste, da cu grund, vopseste.

3. Intr-aadevar solutia cea mai ieftina si fara bataie de cap e dotarea masinii cu praguri de GTI nevopsite (cum spuneam si mai sus).

Link către comentariu

ala nu e RCD 300 :P ... nu ai magazie de cd incorporata in el?:)) daca nu ti-l trebuie facem schimb ca am eu RCD 300 :D ...

Super masina ... un pret cat a fost, se poate?

Link către comentariu

Rexi ... din foto reiesea ca un RCD 500 dar ma rog ... seamna intre ele ... Multumesc de info @gabytzuku .... piperata :salut: ...

Link către comentariu

Faina masina fain motor si economic daca se poate spune asa...

Ce viteza maxima ai atins cu ea?

Link către comentariu

Vopseste elementele negre fara griji ;). Eu am vopsit bandouri, manere si ambele spoilere de la bari si nu am nici cea mai mica problema. Nu sunt zgariate deloc, de sarit vopseaua nici nu se pune problema si in ultimele zile s-a insistat cu jetul de apa datorita mizeriei de afara. Eu votez vopsirea :P

Link către comentariu

@davides:

este un RCD 300! o sa pun si poza mai detaliata cu interiorul

@bbogdanmircea:

am mers cu 220 km/h, mai mult nu am tinut pedala in podea pentru ca era seara si nu aveam nici portiune foarte lunga de drum.

@Circoloco:

Multumesc !

Link către comentariu

Felicitari pentru negresa!! Imi place foarte mult cum arata si acum (fara schimbari), imi place motorul, iar pretul mi se pare ok pentru km masinii (banuiesc ca e din 2008). Si eu pe a mea am luat-o tot second la km f putini :vaidecapulmeu:

Am vazut GTI-uri negre cu spoilere/praguri nevopsite si mi s-a parut ca arata foarte ok (eu chiar prefer). Daca le vopsesti totusi la un vopsitor serios, nu cred sa ai probleme (poate doar cu buza fata).

Bafta la modificari!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Da, iarna asta m-a convins ca merita praguri si fuste nevopsite, plus ca mie imi plac cum arata pe masina neagra. Astept sa se mai incalzeasca si o sa imi pun praguri in prima faza...Pana una-alta nu m-am putut abtine si mi-am tras un volan si niste pleoape kamei :icon_thumright:

post-44927-1264602898_thumb.jpg

post-44927-1264602927_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

intre timp a venit caldura, am trecut la rotile de vara, am montat pleoapele, am montat volanul, am schimbat luminile din interior si cele care ilumineaza numarul cu leduri albe, am eliminat suportii placutelor de inmatriculare si nu in ultimul rand am facut sa se aprinda si pe stanga lumina de marche-arriere in locul celei pentru ceata.

post-44927-1267207109_thumb.jpg

post-44927-1267207116_thumb.jpg

post-44927-1267207121_thumb.jpg

post-44927-1267207130_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!