Jump to content

Cum ajung la firele ce alimenteaza iluminarea de la bricheta si scrumiera

johnyBOY
 Share

Postare recomandată

salut.

citind niste topic-uri de prezentare, am furat si eu o idee de la cineva... Sa instalez in masina un termometru cu indicare a temperaturilor exterioara si interioara... Are pe display silueta unei masini, displayul poate fi iluminat in culoarea albastra, deci se asorteaza cu iluminarea de la VW LUPO... Asa ca l-am cumparat si montat... Doar de proba momentan...

Acum, vreau sa intreb si eu pe cineva care stie:

- cum pot ajunge la firele ce alimenteaza lumina de la bricheta si scrumiera? El are alimentare, dar vreau sa trag fire sa nu se mai vada, sa fie alimentat tot timpul si sa i se aprinda lumina la display atunci cand aprind pozitiile la masina.

Aveti idee cum pot face asta?

aici gasiti si poze sa vedeti amplasarea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai si tu acel sertar in care se aseaza fisele( monede) si care iese tras cu mana libera? daca da, poti sa il scoti pe acela apoi sa desfaci surubele mici torx 20,(4 bucati ) la comanda temperatura, viteza aer, distributie aer, clapete) si apoi iti intra manuta pana la mufa de la bricheta .

Link către comentariu

Sunt 2 suruburi in laterale daca desfaci capacelul de la frana de mana, am scos ce mai eras de scos la schimbator + parca mai erau niste suruburi sub sertare, dar nu sunt sigur....

Am tras de plastic in sus.... incepand din spate-dela frana de mana, apoi m-am legat la bricheta....

La mine termometrul e aproximativ ca in poza, mi-a incaput perfect intre clapeta care inchide bricheta si butoane (pacat ca e lumina verzuie, dar o sa schimb cu un led albastru)

post-6470-1259351691_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu nu m-as baga prea des CU manutza langa ori LA , selectorul de viteze pt. ca STI si tu, sunt niste microintrerupatoare care dau si primesc comenzi si e pacat sa le deranjezi.

De aceea ti-am spus de un alt loc de acces!

Nu am facut-o degeaba!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!