Jump to content

Golf 5 1,9 TDI

cretzull

Postare recomandată

Salutare lume. Vreau sa`i prezint si io masina. Este vorba despre un Golf V 1,9 TDI 105 cp din 2005 adus din Germania in vara lui 2007. :)

Momentan masina are aproximativ 103.000 km cand am luat`o avea 56.000 km. Dotarile optionale:

- 4 usi

- ESP, ASR, ABS

- cutie manuala 6 + 1

- dublu climatronic

- incalzire in scaune fata

- 10 airbaguri

- RDC 300 + 6 boxe fata

- culoare blue graphite pearleffect

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice si incalzite

- spalator faruri

- kit de reparatie

Ulterior:

- jante TOMASON TN1 BLACK 16`+ anvelope Dunlop SP Sport 01 205/55

- car kit bluetooth PARROT CK3100 LCD

image075m.th.jpg image076.th.jpg image077m.th.jpg 1001533z.th.jpg dsc00011dd.th.jpg dsc06656y.th.jpg dsc06658.th.jpg dsc06659j.th.jpg

Pareri?...voi mai reveni cu poze

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! ;) Masina arata foarte bine si ingrijita.Asteptam poze cu interiorul :D Standard ce jante aveai? Si daca vrei ai putea sa vopsesti partea de jos de la spoileru spate in culoarea masinii :)

Link către comentariu

Ms ms, masina a venit cu jente de tabla+capace ca despre vopsitu spoierului ma bate gandu sa`l fac chair si bandourile da am auzit povesti cum ca nu ar prinde bine vopseaua si ca se decojeste dupa un timp si chair am vazut un golf care se cojea pe bandouri acuma nu stiu ce sa zic...bani sa fie ca idei cu carul

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos...foarte frumos arata. ;)

Imi aduce aminte de a mea pe la inceputurile ei.

Link către comentariu

Bandourile facute profesional nu se exfoliaza :mellow:. Mergi la un vopsitor bun, iti matuieste plasticul si apoi se vopseste normal.

Link către comentariu

am sa ma interesez in Oradea unde lucreaza bine si daca sunt fonduri destule o sa fie in primele optiuni :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O poza de la un mic dus

bsde8g48329102.th.jpg

Intre timp mi`am pus jantele de tabla cu cauciucuri de iarna...ceva Tigar 195/65/15 (nush ce calitate is da merg asa de iarna :icon_thumright: ), si am in plan sa imi achizitionez o cotiera OEM. Daca stie cine persoane sau locuri unde as putea gasi pm me.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

cateva poze de la ultima excursie facuta la munte de revelion...pacat ca nu este zapada :o

cimg1688.th.jpg cimg1689.th.jpg cimg1687.th.jpg cimg1692a.th.jpg cimg1693c.th.jpg cimg1749.th.jpg cimg1769k.th.jpg cimg1770s.th.jpg cimg1771z.th.jpg cimg1772.th.jpg cimg1773y.th.jpg

o sa mai revin cu poze :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

faina :) motor bun,dotari bune,aspect super

sa reusesti tot ce iti propui in materie de imbunatatiri si multi km fara probleme

numai bine!

Link către comentariu

multumesc multumesc ....mai pun ceva poze de la un drum pe la munte

cimg1362l.th.jpg cimg1361n.th.jpg cimg1353f.th.jpg cimg1378.th.jpg

zilel astea, poate chiar maine ca`i masinuta curata, o sa revin cu poze si cu unele modificari mai mici sau mai mari ce au avut loc de cand am postat ultima data!

Link către comentariu

Masina arata foarte bine.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente....im plac foarte mult jantele :)

Link către comentariu

Masia are momentan 107300 si merge perfect. De luni la 107121 km golfuletul a primit niste caluti in plus. Ma refer la un soft TCM TURBO care a dus masina la aproximat 140 hp cica...oricum impresiile dupa 150 km foarte bune masina trage mult mult mai bine fata de vechiul soft plus ca nu mai are lag la schimbatul vitezele pe aceasta cale multumesc domnilor Voinea si Olimpiu D. Adevaru ii ca mi`a trebuit ceva timp si economii pana am facut pasul dar acum sunt incantat si sper sa fiu si de acum in colo. Pe langa soft masina a mai primit urmatoarele optiuni si modificari:

- afisare viteza(km/h) digital pe RDC;

- activare coming home/ leaving home;

- blocarea usilor dupa 15 km/h;

- aprinderea intregului cerc la franare;

- curatare a climatronicului cu un spary special(au aparut misorsuri ciudate dupa schimbare ulei+filtre);

- si azi asigurare RCA pe un an 514 ron :blah:

Atasez mai jos cateva poze in care sa vad si cele despre care vorbeam:

cimg1977u.th.jpg cimg1975jv.th.jpg cimg1973q.th.jpg cimg1959.th.jpg cimg1958tx.th.jpg cimg1961.th.jpg cimg1960e.th.jpg cimg1978t.th.jpg cimg1979d.th.jpg cimg1981q.th.jpg cimg1972l.th.jpg cimg1971k.th.jpg cimg1970i.th.jpg cimg1969.th.jpg cimg1968.th.jpg cimg1966h.th.jpg cimg1965p.th.jpg cimg1964z.th.jpg cimg1963g.th.jpg cimg1962f.th.jpg

Astept critici constructive ,pareri sau idei pentru viitor si chiar aprecieri :P

Link către comentariu

de la 105 la 140?

cam mult ai sarit...cred ca diferenta e mare

felicitari, sunt sigur ca esti multumit si acuma ca ai prins microbu asta o sa tot modifici una si alta:))

masina e frumoasa, sa ai grija de ea !

Link către comentariu

cretule ce sa zic, in primu rand avem aceeasi culoare :blah:

mare pacat ca nu are BC :D

eu as scapa repede de volanul ala, nu`mi place deloc, unu in 3 spite ar da mult mai bine ( investitie cam mare, ai nevoie si de airbag )

esti in al 9`le cer acum cu noii caluti :D Bronzatu noua putere nu este ceva exagerat, motorul duce si mai mult, abia dupa acesta valoare de 140cp / 300 nm incep complicatiile.

la mine nu am reusit sa afisez viteza pe rcd, voi mai incerca poate poate :P

Link către comentariu

dap in planurile de viitor ii cotiera si volanul acuma sa vedem ... fara BC sincer m`am obisnuit, asta e nu poti fi cu toate. important ii sa ma duca la destinatie si daca mai bagam si putin confort aici ii super ok.

@ bronzatu: atat scoate softul in conditii normale fara alte schimbari de piese dupa cu spunea si B32FDY

Link către comentariu

@Bronzatu mai este un utilizator pe forum dar imi scapa numele care tot asa a facut cu resoftarea tot motor 1.9 tdi 105 a ajuns la 140 magari :Driver:

Link către comentariu

mai baieti eu ma refeream fata de puterea motorului meu :banghead:

culoarea intradevar e frumoasa, dar sincer jantele de vara nu-mi plac deloc :offtopic:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ne bucuram ca iti place si ca ai un consum bun, chiar dupa "pedalare" sportiva :) !

Modificat de thunder_zxr
Link către comentariu

dada dupa 2000 de km consumul este normal....ms mult thunder (el este cel ca m`a ajutat cu softul si nu numai si vreau sa`i multumesc pe aceasta cale si il recomand!)

Link către comentariu

Salut!

Felicitari pentru toate modificarile facute, in special pentru cei ~35 caluti. Buna alegere. Cred ca are niste reprize ff bune.

drive safe :lol:

Modificat de Bobby_19
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!