Jump to content

MK3 Pink Floyd

B4tru

Postare recomandată

Va prezint masina mea facuta cadou de fratele meu asta vara de ziua mea un golf 3 an fab. 11/1994 model 95 cu motor 1,6 ABU 55 KW(segmentat nou filtre schimbate si kit distributie de altfel),e cam stock i-am pus niste jante aduse din germ de pe un passat 195/60/14 fac fata la drumurile din romania-summer Firestone si de iarna Fulda 175/70/13,un Cd Player Kenwood si gaurile la boxe in spate a fost omenos neamtu ca le-a facut si a tras firele si i-am pus eu boxe SAL 20 cm diametru nu stiu watti reali da te cam zguduie in spate.In rest ca dotari trapa electrica,dublu airbag,servo,volan reglabil si schimbator de piele.In plus i-am mai pus eu Phillips Blue Vision ca se se vada mai bine noaptea si niste DRL in bara,restu va las pe voi sa vedeti o sa pun si niste poze.

promit ca o sa mai vin cu niste poze pe viitor as vrea sa pun folie o toba si o cheie briceag cu modul pentru inchidere pe cheie si poate niste ceasuri cu plasma albastru cu rosu ca la MKV is cam 100 si ceva de euro,dar o sa mai dureze nu ma grabesc

post-52097-1259088092_thumb.jpg

post-52097-1259088160_thumb.jpg

post-52097-1259088178_thumb.jpg

post-52097-1259088192_thumb.jpg

post-52097-1259088355_thumb.jpg

post-52097-1259088367_thumb.jpg

Modificat de B4tru
Link către comentariu

Imi place f mult culoarea dar nu la fel de potrivite mi se par ledurile din bara. :P

Link către comentariu
  • 2 months later...

frumoase scaune au pink floydurile astea!!! sa o stapanesti sanatos, ce as vrea sa am si eu un frate :D

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...

tractorasu are caroseria home made(nu avea cabina) body work by jeunderscore si custom paint by me mai avem de montat sistem audio pt alungarea plictiselii in timpul muncii campului,,,au ramas surprinsi si niste nemti de au lucrat o perioada in zona in care stau "it's a VW, good!"

:study:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Last Update amortizoare Monroe + capete de bara , pivoti, busci brate a rezistat 1 an jumate destul de bine pe plaiurile mioritice!Brand New.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. te-as sfatui sa scoti lampile din bara. stopurile si ochii de pisica le-ai facut cu spray?

Link către comentariu

Ledurile din bara pot sa le folosesc sau nu au buton separat asa ca nu stau tot timpul aprinse iar lampile,semnalizarile si tripele da le-am facut cu spray black transparent.Am incercat sa le aduc o asemanare cu cele originale de hella negre

Link către comentariu

ti-as da un sfat...sa muti filtru de aer pentru ca nu sta bine. tot aerul care il trage e cald de la motor si nu e bn. incearca sa renunti la cel vechi, si sa ii faci o prelungire pana in spatele farului. numa bine! :icon_thumright:

Link către comentariu

Acu e Oem sa traga aer cald de la galeria de evacuare cum e sezon de temperaturi cu minus se incalzeste mai repede asa ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Jeunderscore

Pune si poze cu ledurile in bord fratelo, ca e chiar frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!