Jump to content

Noul POLO 1,6 TDI Blue motion versus Ford Fiesta 1,6 TDCI Eco Motion

rfh
 Share

Postare recomandată

Vorbind strict de consum, Golf VI cu motorul 1.6 TDI, varianta BlueMotion costa in plus 730 EUR(echipare Confortline) si iti ofera un consum mai mic cu 0,4 L /100km in extraurban si 0,5% urban, asta din declaratiile producatorului. La 300km/zi rezulta o economie de 1.5 L / zi, echivalent 1.5 EUR sa zicem. Deci cei 730 EUR se vor amortiza in 486 zile. In aceste conditii, consideri ca merita diferenta de bani pentru varianta BlueMotion?

Sursa de informare aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da diferenta de pret merita la Blue Motion pentru ca intentionez sa pastrez masina minim 3 ani apoi se va pune problema de schimbare/innoire .

Link către comentariu

Tie iti trebuie o masina care sa nu-ti dea batai de cap .. nici la consum, nici la performante (am inteles ca faci naveta pe autostrada). Asa ca decizia cu G5 1.9 Tdi e cea corecta. Cauta cu atentie si gasesti masini onorabile in banii astia. Bafta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Offtopic: E greu sa scoti consum mic pe autostrada. Cu masina din profil, consumul record a fost de 5%, in conditiile in care am mers cu A/C pe Econ si nu am trecut de 110KM. Asta se intampla acum 1 an jumate. De atunci si pana acum nu am mai reusit. Media a fost de 5.5, iar acum pe timpul de iarna in jur de 6-6.5%

Ca sa recomandare de masina, poti sa tragi cu ochiul si prin curtea celor de la renault, cu toate ca nu sunt fanul lor, asta in caz ca nu ai cumparat intre timp masina

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!