Jump to content

Volkswagen Golf V 2.0 TDI DSG

B-76-WAR

Postare recomandată

Am sie u pe cineva cu DSG pe G5, e senzatie !

Sa te bucuri de ea...

Te pot ajuta in achizitionarea unui spoiler fata GTI, astept un PM daca e.

Link către comentariu

@B32FDY multumesc, ti-am dat PM

Am reusit sa fac sambata 2-3 poze cu colantarea, saptamana asta sper sa colantez si restul in portocaliu :)

Iar acestea vor fi noile jante de vara BBS RC pe 17"

Link către comentariu

Frumoasa masina, imi plac si farurile, iar noile jante sunt cireasa de pe tort :icon_thumright:

Link către comentariu

@ciprianD multumesc intradevar farule isi merita fiecare banut, iar noile jante sunt de vis mai ales ca la noi in RO sunt o raritate :icon_thumright:

Link către comentariu

Marti am primit jantele iar astazi bara de GTI, astept sa mai treaca din zapada asta si din ger sa pot merge la colantat :D

Link către comentariu

6.000 k am ales si pentru faruri si pentru proiectoarele de GTI, sper ca saptamana viitoare sa revin cu poze.

Link către comentariu

Atunci conteaza farul....eu am becuri de 6000k pe faruri OEM si se vede lumina mult mai alba! :)

Spor la treaba in continuare! :)

Link către comentariu

@B-76-WAR frumoasa achizitie si frumoase modificarile aduse ... sunt cu gust ... dar in timp scurt vrei sa faci prea multe :) ... las-o mai usor ca nu e graba :) ... Sa ai grija de ea pt. ca si ea va avea grija de tine ;) ...

Link către comentariu

Astazi s-a montat si bara de GTI ca urmare cateva poze :icon_thumright:

@4abc eu de 6.000 k am cerut poate mi-a dat mai puternice :(

@davides multumesc , cu siguranta am sa o las mai usor ca numai sunt bani :))

Modificat de B-76-WAR
Link către comentariu

@mejdelicious asa este a fost pe autovit, nu stiu daca inca mai este valabil anuntul, in momentul in care am cumparat masina am fost la test cu ea si reactia mecanicilor "masina merge perfect nu are nici un defect" dupa 2 saptamani am avut probleme cu volant-ul si atunci am hotarat sa pun masina la vanzare. Dupa cateva dicutii in familie am hotarat sa o pastrez si sa schimb volant-ul (pot sa spun ca am fost tare ghinionist si oarecum dezamagit de marca VW).

Link către comentariu

Xenonul este de 6000K, dar se vede mai albastru deoarece geamul farului are o tenta putin spre mov, spun asta ca fost posesor de astfel de faruri, oricum se vad foarte bine noaptea.

Vad ca inca nu mi-ai ascultat sfatul sa schimbi becurile de semnalizare cu unele albe sau cromate ca alea portocalii strica tot aspectul farului :)

Referitor la colantarea in portocaliu eu zic totusi sa te mai gandesti si sa iei in considerare si sfatul meu sa o faci in loc de portocalie alba cu plafonul negru :D

Recomand si o bara spate de Gti preferabil Ed 30 sau individual si praguri de Gti.

Nu cred ca daca iti pica volant la asa o masina este un motiv intemeiat sa o vinzi si imi pare bine ca ai hotarat sa mergi inainte cu planurile tale de modificari, mai ales ca la vw volant face parte din consumabile :lol:

Link către comentariu

@Auras urmeaza sa schimb si becurile alea de la semnalizare(mai mult de gura ta :) ) iar pragurile si bara spate sunt si ele in stadiu de achizitionare momentan vreau sa o colantez si sa merg la rar pentru modificare culoare.

Link către comentariu

Gusturile nu se discuta !!Mie personal imi place si asa numai ca trebuia la capota colantat numai V acela.Eu am avut V-ul cu rosu si dadea mai bine.

Bafta la modificari!

Link către comentariu

Felicitari pentru noul look si mai ales ca mi-ai ascultat sfaturile si ai facut-o alb cu negru, iar cand o sa scapi de jantele de iarna si o sa pui BBS-urile negre o sa fie senzatie. De curiozitate cat a costat colantarea cu tot cu materiale si manopera si cat mai costa taxele la rar, politie sau ce mai trebuie facut ca sa schimbi culoarea in certificat ca in primavara daca nu dau Mk4-ul pana atunci si ma hotarasc sa il mai tin o sa il imbrac in colant.

Pune poze si din spate sa vedem acolo cum a iesit si ca si recomandare ar fi sa faci albe si manerele de la usi si bandourile ca o sa arate mai bine. Recomand sa dai jos paravanturile alea ca oricum nu prea ajuta, un parasolar neagra de geamuri(vezi la fosta mea masina cum arata). Hai sa vedem si pragurile de gti pe masina si prelungirea barii spate de R32 sau de Individual sau Ed 30 ca aia de Gti normala nu arata prea bine si nici nu are buzitele alea care sa se continue cu liniile pragurilor.

Pana acum esti pe drumul cel bun se pare, bafta in continuare cu proiectul.

Link către comentariu

@Auras - Colantarea a fost 1.000 ron pentru toata masina si 50 ron stopurile, ca material s-a folosit Oracal 651 multumita celor de la carbonsystem.

Pentru rar am facut ieri programare telefonica si in 30 de minute am terminat (modificare CIV cost 80 ron), pentru talon cred ca este in jur de 40 ron taxa talon platita la CEC insa nu am de gand sa fac lucrul asta, o simpla copie dupa CIV o sa fie la indemana in masina(mi-e scarba de traficul pina in pipera).

@guessWHO - am avut masina neagra si stiu ce inseamna

@doru.tanasoiu - initial asta a fost si intentia mea sa fac doar V-ul negru iar restu alb insa m-am razgandit

Inca 2-3 poze cu masina inclusiv spate+gradele din Voluntari de la RAR.

Link către comentariu

ca o parere mai bine o lasai all black iar dunga aia de pe grila gti care este alba sa o fi facut si pe aia neagra,sau dc vopsesti etrierii in rosu sa lasi dunga aia pe rosu.si ca un tips da foarte bine negru in combinatie cu farurile din fata led

Modificat de exchange
Link către comentariu

@exchange - imi pare rau dar nu inteleg nimic din ce spui, singurul lucru care il inteleg este legat de coloarea neagra.

@But_Fns - multumesc si eu sunt incantat de cum arata acum :frigbaitata:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!