Jump to content

Volkswagen Golf V 2.0 TDI DSG

B-76-WAR

Postare recomandată

Salutare tuturor forumistilor de curand sunt posesorul unui 2005 Golf V 2.0 TDI DSG.

Masi are urmatoarele dotari si sper sa nu omit nimic precizez ca masina o am de 6 zile:

-motorizare 2l TDI

-cutie automata DSG

-jante aliaj

-dublu climatronic

-senzori de lumini

-senzori de ploaie

-4 geamuri electrice

-oglinzi incalzite electric

-navigatie(nu stiu exact ce model este)

Masina este un albastru indigo si momentan sunt foarte multumit de ea avand in vedere ca anul trecut in luna a-11-a a intrat in frumoasa noastra tara la 161.000 km, in momentul de fata kilometrajul arata 184.000km. Cat de curand am sa pun si cateva poze.

In urmatoarele zile am sa o inmatriculez dupa care sper sa ne vedem la intalnirile saptamanale.

golf1j.th.jpg

imagine0028.th.jpg

imagine0057.th.jpg

imagine0032.th.jpg

Modificat de B-76-WAR
Link către comentariu

multumesc pentru urari

iar pretul nu este nici un secret 8.800 e

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

un pret foarte bun, sa stii...!

sunt sigur ca 2.0tdi+dsg este o alegere foarte placuta ;)

Sa-i faci niste poze mai in firea lor ca merita :D

Link către comentariu

Chiar incredibil de bun... masina e dotata foarte ok! Autohaus sau ocazie? Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Bafta.

Link către comentariu

Foarte buna alegere 2,0 TDI cu DSG. Iar despre masinuta ce sa zic... arata foarte bine pt. kilometrii pe care ii are, iar dotarile sunt foarte bine alese. Iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente si numar nelimitat de kilometrii! :)

PS. Mai vrem pozeee!

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru cuvinte, am sa fac si poze in curand momentan maine dimineata sunt programat la RAR pentru autenticitate apoi urmeaza inmatricularea si revenirea la numarul B-76-WAR care inainte a fost pe un vectra B. Astazi am schimbat si navigatia MFD2 care nu prea ma incanta cu RNS 510 am montat si statie+subwoofer iar dupa trecerea de RAR urmeaza programarea la foliat :D

Imi cer scuze dar ma tot uit pe forum de ceva timp si nu reusesc sa gasesc unde, cand si la ce ora se tine intalnirea saptamanala :(

Modificat de B-76-WAR
Link către comentariu

nu sunt din Bucuresti dar cred ca topicul in cauza este:

Intalniri spontane in Bucuresti... Noaptea de obicei, la Casa Poporului, orele 21:00

nu stiu cum de dar se pare ca "nu imi pusca" linkul....sorry :)

late edit: Aici

Modificat de janos
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pentru ajutor @ janos

Acum cateva poze mai in firea lor cu masinuta ;)

Modificat de B-76-WAR
Link către comentariu
S-o stapanaesti sanatos in primul rand.

Din ce vad eu in poze ala nu e RNS 510 ci o replica chinezeasca...

ms de urari, intradervar este o replica(am omis lucrul asta) care sincer face cat 1000 de MFD 2 avand in vedere cate iti poate oferi ;) sa speram ca si tine chinezaria :)

Link către comentariu
Cum se comporta DSG-ul din prima generatie la peste 180.000 km?

Masina merge impecabil chiar nu am ce sa-i reprosez, maine sunt programat la BPN pentru schimbul de ulei la cutie(o gramada de bani costul acestei operatiuni). Am sa revin cu mai multe informatii sper sa mai am chef de vorba dupa vizita la PBN :)

Link către comentariu

Multumesc @cretzull, ieri dupa cum am spus am fost sa schimb uleiul la CV pretul total 860 ron (mai multe am scris in jurnal 6 trepte DSG).

Stie cineva unde pot sa gasesc un pret bun pentru faruri cu lupa si o bara de GTI? Multumesc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a primit un set de faruri aftermarket model dayline plus instalatie de xenon, urmeaza o grila kamei si cam atat anul asta ;)

Link către comentariu
Pune si poze sa vedem cum arata.

Am sa fac si cateva poze insa acum cu zapada si cu frigul asta nu prea am putut. Revin cu poze :lol:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina intre timp a primit si folie neagra lucioasa capota+plafon si folie transparenta pe stopuri, urmeasa si restul masinii in alb, rosu sau portocaliu(inca nu m-am hotarat), iar ca planuri de viitor jante pe 17'' Keskin KT1, o bara fata de GTI eventual si praguri de GTI.

Poze cu farurile, stopurile si consola de la DSG.

Link către comentariu

Interesante planuri ai pentru masina, daca poti sa dai detalii despre colant, costuri ca si eu sunt interesat si unde faci lucrarea, eventual poze de ansamblu cu toata masina sa vedem daca sunt diferente intre culoarea ei stock si culoarea colantului.

Faruri dintr-astea am avut si eu pe fostul Mk5, poti pune linsitit xenon Af pe ele si se vad super ok si ca vizibilitate si ca aspect, totusi recomand sa pui becuri de semnalizare cromate sau cel mai bine faci cum am facut eu si cureti becurile actuale cu niste acetona buna sau benzina si le faci transparente, eventual le cumperi direct transparente.

Spor la treaba si bafta cu proiectul.

Uite si o poza cu semnale albe in far si cu xenon, sper sa nu deranjeze ca am pus poza cu fosta masina in topicul tau :Driver: , tare rau imi pare ca am dat masina ;) , dar de fiecare cu necesitatile sale

Din cele 3 culori care trebuie sa alegi te sfatuiesc sa mergi pe alb, eventual alb mat sau perla daca gasesti ceva, rosu cu negru sau portocaliu nu negru e prea tipator.

post-11369-1263580764_thumb.jpg

post-11369-1263580782_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
Interesante planuri ai pentru masina, daca poti sa dai detalii despre colant, costuri ca si eu sunt interesat si unde faci lucrarea, eventual poze de ansamblu cu toata masina sa vedem daca sunt diferente intre culoarea ei stock si culoarea colantului.

Faruri dintr-astea am avut si eu pe fostul Mk5, poti pune linsitit xenon Af pe ele si se vad super ok si ca vizibilitate si ca aspect, totusi recomand sa pui becuri de semnalizare cromate sau cel mai bine faci cum am facut eu si cureti becurile actuale cu niste acetona buna sau benzina si le faci transparente, eventual le cumperi direct transparente.

Spor la treaba si bafta cu proiectul.

Uite si o poza cu semnale albe in far si cu xenon, sper sa nu deranjeze ca am pus poza cu fosta masina in topicul tau :beerchug: , tare rau imi pare ca am dat masina :) , dar de fiecare cu necesitatile sale

Din cele 3 culori care trebuie sa alegi te sfatuiesc sa mergi pe alb, eventual alb mat sau perla daca gasesti ceva, rosu cu negru sau portocaliu nu negru e prea tipator.

Multumesc @Auras, ti-am urmarit postul foarte frumos ce ai facut din golful tau, cat despre vanzarea lui te cred ca ai regrete si eu am avut regrete in momentul in care am vandut vectra :(( dar asa se intampla cand pui suflet in fiecare modificare :D

Colantatul a fost pus la carbonsystem(sper sa nu se considere reclama) si a costat 250 ron capota+plafonul, 50 ron stopurile+ 20 ron consola de la schimbator. Poze momentan nu am facut la colant pentru ca eram foarte inghetat ieri si nu am mai avut chef(am sa revin cu mai multe poze).

Xenoane am pus din momentul in care am cumparat farurile(chiar asta a fost motivul achizitionarii de faruri cu lupa).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!