Jump to content

VW POLO 9N3 - first car

STC

Postare recomandată

Si eu ar trebui sa imi pun 2 boxe(bass si medii) si 2 tweetere pe spate. Nu stii de unde as putea sa imi iau ceva frumos si la un pret bun?

Link către comentariu

Boxele folosite de mine sunt BLAUPUNKT. Difuzoarele sunt separate, cele de bass le-am bagat in usile spate cu inele distantiere iar twetterele dupa cum vezi le-am repozitionat caci prima data au fost bagate tot in usile spate dar jos unde sunt cele de bass si nu prea se auzeau. Pe langa difuzoarele de bass din usi, am umplut spatiul gol dintre fata de usa si partea metalica cu burete. Acum bassul este mult mai infundat, inainte fiind mai gol sunetul.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Eh...si dupa 3 ani si ceva in plus, prima mea masina pe care am indragit-o si respectat-o numai la reprezentanta a parasit familia. Si-a ales o soferita sa o conduca si cred ca rotile ei vor mai face multi km pe drumuri bune avand in vedere starea impecabila la data vanzarii.

Asteptam cu nerabdare urmatoarea masina sa isi faca aparitia in familie. Este pe drum spre reprezentanta insa se mai lasa asteptata ca sa fie entuziasmul mai mare :D.

Cum apare cum ii fac topic dedicat pe Masina mea.

Link către comentariu

Oh...fuse si se duse..

Dar spune-mi ca ti-ai comandat Polo :icon_cheesygrin:

Sau daca nu,ce e?

Sa o stapaneasca sanatoasa si sa o conduca cu grija!!!

Link către comentariu

NEXT Car - small description

SEAT LEON COPA EDITION - 1.2 TSI - 105 CP - 6 trepte manuala

Pe langa pachetul de la LEON REFERENCE, acest pachet COPA contine urmatoarele:

- jante aliaj 205/55/16

- comenzi audio pe volan

- Cruise control

- Mufa USB

- Alarma Viper

- ESP+XDS+Hill Hold Assist

- TPMS (senzor presiune roti)

- cornering la proiectoare (asta asa sa ne ia ochii)

...si nu mai stiu momentan ce alte dotari mai are.

O bag la prezentare cand ajunge.

Link către comentariu

I'm ,,jelooos" :icon_redface: Nu stii alta domnisoara care sa vrea sa conduca un polo frumos si ingrijit si cel mai probabil dispusa sa-mi dea diferenta de bani sa-mi iau si eu leon? :)))

Sa-l stapanesti sanatos si sa ni-l prezinti.E o combinatie perfecta pe care si eu sper sa reusesc sa o bifez pe viitor!Care e data livrarii(teoretic) ?

Bafta!

Link către comentariu

Merci Cif. Eu am facut studiu atent la viitorul/viitoarea soferita pentru masina mea :D. Daca stau sa ma gandesc, clientii care au venit sa vada masina erau mai mult fete decat baieti :D. Autovit rullz .... Teorectic ar fi trebuit sa apara vineri insa practic ... nu stiu. Nu mai am rabdare pana vine.

Link către comentariu

Si unde a ajuns masinuta?In ce oras?(si pe ce banuti daca se poate pe pm).

Asteptare cat mai usoara!!!!

Link către comentariu

:D Masinuta a ajuns tot la mine in oras, cred ca i-a fost greu sa se desparta de mine sau a vrut sa fie totusi sub stricta observatie a mea :D. O mai vad asa din cand in cand cum isi plimba rotile elegant prin fata mea :)). Am sa ii iau totusi numarul de pe ea caci vreau sa il pastrez tot pe ala. Pretul de vanzare nu este secret. Am pus anuntul la 5500 EUR si am dat-o in 5300.

Sper ca maine sa am telefonul surpiza de la Dealer sa ma cheme dupa masina :D.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!