Jump to content

My Black Beast!

Jorjel

Postare recomandată

mai sterge si tu praful pe aici:D

e dragutza si a ta...ceva noutati?ai renuntat la proiectoarele din bara?:D

sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente

Link către comentariu

Iooooi !! Am si uitat de topicul asta ^_^ Nu am renuntat la proiectoare pentru ca nu am de ce. Sunt folosite doar pentru comming/leaving home dar dau bine. Alte noutati ar mai fi:

-electrovalva N75 Pierburg noua

-curatat turbo+EGR+catalizator

-punte spate schimbata

- 4 cauciucuri Michelin Pilot Sport3 91W 205/55/ZR16 pentru sezonul de vara

-claxon bitonal C-Klasse

-ulei servo-directie OEM (pusesem FeBi si era putin mai grea directia)

-vopsit aripi fata (celebra buba cu vopseaua umflata si am preferat sa o fac din timp sa nu ma trezesc cu rugina) + bara fata (era punctata tare de la pietre)

- cred ca am mai schimbat si v-o doua kit'uri de xenon dar nu mai stiu care :lol:

In scurt timp vine si randul debitmetrului de aer pentru ca e cam "puturos" si deja ma enerveaza din ce in ce mai tare.

Sper sa se faca vreme buna sa am timp de o spalare si o sedinta foto :icon_thumleft:

Modificat de Jorjel
Link către comentariu

Am zis de proiectoare pentru ca stiu ca obtureaza din aerul care ajunge la intercooler si nu ar fi recomandate la masinile diesel...

Catalizatorul...cum l-ai curatat?ce a patit...sau de ce l-ai curatat?se simte ceva dupa?

Link către comentariu

Eu am proiectoarele de 2 ani si nu am nici o problema.

Cand am fost cu turbina la curatat mecanicul a dat jos si galeria de admisie si catalizatorul cu tot cu tevile alea de dupa el. L-a dus la o spalatorie auto a bagat in el solutie de motor si spuma activa si l-a tinut in jet de apa 5 minute pana iesea apa la fel cum intra. La inceput a iesit neagra v-o 2 minute dupa a inceput sa se limpezeasca :lol: . L-a lasat jumatate de zi cu gura in jos la scurs si l-a pus inapoi pe masina impreuna cu turbina curatata si galeria de admisie (care a avut acelasi tratament ca si catalizatorul). Mare branza nu se simte sau nu imi dau eu seama pentru ca toata iarna masina a mers cu turbina infundata si la 3000 RPM lua Limp. Nu l-am curatat pentru ca ar fi avut ceva ci pentru ca asa a zis mecanicu iar toata treaba a costat 10 ron :lol:

Link către comentariu

cred ca nu a taiat nimic la banii astia razvan....

are o imbinare mai in spate de catalizator...mai pe la mijlocul masinii...ca jorjel zice " galeria de admisie si catalizatorul cu tot cu tevile alea de dupa el" dar sigur se referea la galeria de evacuare:)

Link către comentariu

Cum zicea si Lawr nu a taiat nimic. Catalizatorul are o teava de 30-40 cm inainte lui si una de 1m dupa el care se imbina pe la mijlocul masinii cu alta teava tot de 1m si duce la toba finala! L-a dat jos din imbinarile alea si la spalatorie a bagat turbojetu intr-o parte si apa iesea prin partea ailalta!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Laurentiu_LWR

salutare...am primit cererea ta pe mess:P

sugestie...

daca tot ai proictoare si in bara...nu renunti la cele din far?sa faci semnalizare dubla? cred ca ar da super:D

numai bine;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Laurentiu_LWR

salutare...

ce ai facut?ai schimbat uleiul?se simte ceva?

Link către comentariu

Da azi am schimbat uleiul si toate filtrele! Am pus Rheinolul ala dar nu am facut decat 4km! O sa urmaresc in timp sa vad cum se comporta! Ca si prima impresie, cand l-am turnat in motor mi s-a parut a fi mai "apos" ca sa zic asa :bom: fata de Castrol! Castrolul parca era mai vascos cand il turnam in motor!! Revin cu detalii dupa cate sute de km!

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

asteptam sa vedem...

eu totusi cred ca incerc Ravenol...ca parca imi este mai la indemana achizitionarea lui...

si avand acelasi motor...putem face o comparatie mai exacta care ar fi mai bun...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

post-12500-13404435275887_thumb.jpgpost-12500-13404435440593_thumb.jpg Am schimbat prefixul !! :))

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Uoou a mai inviat cineva topicul asta :winter: !

@george.o ... Da sunt foarte multumit de faruri! In combinatie cu xenon sunt super!

Ieri a implinit 211.500km si a primit revizia cu ulei Rheinol si filtre Mahle. Astazi am incercat si eu vestitul aditiv PS. Astept sa vad simptomele!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Imi dai si mie detalii cum ai facut proiectoarele din bara?

Am citit intr-un post ca sunt lupele de farurile vechi, iar grilajele sunt de la proiectoarele alea turcisme fara lupa?

Zi-mi te rog ce sistem de prindere ai folosit la lupe?

Link către comentariu

Da grilele cred ca sunt niste turcisme! Mi le-a dat un coleg de aici. Ambele aveau sticla sparta. Tot ansamblul proiectorului era prins de grila cu doua suruburi. Am scos ansamblul vechi si am pus proiectorul din far. Am strans suruburile si am dat si un strat de poxipol ca sa nu fie probleme. Lupele din far au niste gauri care trebuie astupate cumva ca sa nu intre mizerie si apa. Eu am dat un strat de banda izoler si peste le-am imbracat in snur de azbest. Am optat pentru snurul de azbest pentru ca proiectorul din partea stanga vine fix langa senzorul de temperatura, iar daca este folosit o perioada indelungata si se incalzeste poate influenta cu cateva grade in + .

Pana in prezent nu am avut nici un fel de probleme, functioneaza ok, efectul este cel dorit! E drept ca nu prea le folosesc decat in sezonul cald ca si sisteme de comming/leaving home... se aprind cand incui si descui masina pentru 30 de secunde (setare de la alarma AM). Pe perioada rece dezactivez aceasta functie pentru a proteja bateria ... iar ceata am intalnit de 2-3 ori cred!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Vine vine primăvara așa că am scos roțile de la beci, am cumpărat capacele noi pentru jante, lamele noi pentru ștergătoare, vopsit etrieri ... și cum socoteala de acasă nu dă cu cea din târg au mai trebuit schimbate burdufe planetare, bucșe braț, bucșe bară stabilizatoare!! Sper sa nu am probleme la ITP la sfârșitul lunii!post-12500-13660375155721_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Și de azi avem un frațior :Dpost-12500-13686337739514_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc!! Dupa 3 luni de cautari l-am gasit... O sa-l prezint si pe forum mai incolo putin! Abia l-am adus acasa :D

Link către comentariu
  • 5 years later...

Dupa aproape 12 ani de hoinareala pe drumurile patriei, vineri si-a gasit un nou proprietar. Sper sa aiba grija de el macar jumate din cat am avut eu ?

Topicul se poate inchide!

IMG_3553.jpg

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!