Jump to content

My Black Beast!

Jorjel

Postare recomandată

Salutare tuturor! Fiind vreme frumoasa afara si masina spalata ;) m-am gandit sa fac cateva poze si sa-mi prezint si eu masina aici pe forum :D. Este un GOLF 4 HatchBack, echipare PAICIFC din septembrie 2003 (la RAR a iesit tot 2003) cu motor 1.9TDI cod ASZ de 131 cp.

Ca dotari de fabrica a venit cu:

- cutie de viteze manuala 6+1

- climatronic

- ABS+ASR+ESP

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice incalzite

- incalzire in scaune

- volan in 3 spite din piele perforata + schimbator viteze si levier frana de mana tot piele

- jante pe 16" cu Dunlop SP Sport Maxx 205/55/ZR16

- proiectoare in faruri + spalatoare faruri

- Radio Cass BETA + Cd Player

- cotiera fata

- cumputer bord MINI-DOT

- ceasuri de bord cu inele cromate

- 2 chei briceag

Ce am adaugat eu ulterior pe ea sunt urmatoarele:

- folie Llumar

- alarma MAAT 7500 Extrem2 cu pager

- xenon 6000k pe faza scurta

- faruri DEPO cu lupa pe scurta si proiector

- tempomat

- plafoniera W8

- grile cu proiectoare Valeo

- pozitie + numar spate cu leduri albe

- stergator spate de Golf 5

- radio cd cu mp3 SONY GT31U

- 4 jante de tabla cu cauciucuri de iarna GoodYear UltraGrip 7+

- parfum CWS Frutto si sticker vwforum.ro :D

Ce mi-ar fi placut sa aiba si nu are ar fi o trapa electrica si computer de bord MAXI-DOT.

Alte planuri de viitor momentan nu prea am pentru ca nu am bani :D. In conditiile in care voi schimba kitul de ambreiaj (care pare a fi pe duca) ii voi face si un CHIP. Dar pana nu schimb ambreiajul nu ma bag la resoftare.

Masina e in posesia mea de 2 ani si jumatate, am luat-o din Germania cu 95.300Km, iar acum are 155.555Km.

Pretul de achizitie a fost de 10.000E + 2000E taxa de inmatriculare.

Probleme nu am avut cu exceptia unei bai de ulei crapate din cauza suspensiei prea joasa.

Poze:

DSC04666.jpgDSC04668.jpgDSC04669.jpgDSC04670.jpgDSC04672.jpgDSC04674.jpgDSC04676.jpgDSC04677.jpgDSC04681.jpgDSC04683.jpgDSC04679.jpg

Criticile, aprecierile si sugestiile sunt bine venite. O zi buna tuturor !! :tomato:

Modificat de Jorjel
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta! Imi place ideea ca ai 2 seturi de proiectoare,dar din cate am citit cele din bara nu ar face bine motorului pt. ca blocheaza oarecum intercoolerul.Sa o stapanesti sanatos,numai bine!

Link către comentariu

Frumoasa negresa! :tomato: si foarte bine dotata. Acelasi lucru l'am auzit si eu, referitor la proiectoare, cat despre motor, numai lucruri bune ;). Sfatul meu, da jos GOLF'ul de pe hayon, si muta stickerul undeva pe luneta, in rest, s'auzim de bine :D .

Link către comentariu

bine ai venit , aratoasa masina ta, ca o modificare , te-ai gandit la un set de pedale si footrest gen audi tt si/sau o folie pe triple?.

numai de bine

Link către comentariu

Foooarte frumoasa masina... sa o conduci cu placere si fara evenimente neplacute in trafic... Recomandare mea este : tine-o cat mai originala.

Bafta

Link către comentariu

Multumesc de urari!

@izmail: mi-ai dat tema de gandire si cred ca e o idee chiar buna

@ionutblv: nu imi place deloc folia pe triple, iar legat de pedale si footrest nu cred pentru ca mi se pare ca nu se potrivesc cu interiorul.

Legat de proiectoarele din bara am facut cateva teste CU si FARA proiectoare. Masina merge si trage la fel. Consumul e acelasi. E adevarat ca obtureaza putin intercoolerul dar nu cred sa fie asa mare problema.

Link către comentariu
  • 2 months later...

la cat mai multi km fara probleme!

plafoniera de w8 lumineaza cand e stinsa?:) (asemanator cu cele de pe seria 5)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

@razvan_2002 Da plafoniera W8 lumineaza cand e stinsa, dar trebuie aprinse pozitiile macar.

De mult nu am mai scris pe topicul asta pentru ca nu prea am avut update'uri, dar acu am. De saptamana trecuta masina a primit xenoane pe faza lunga si pe proiectoarele de ceata din spoiler. Asa ca acu e "tri-xenon" :lol: (multumesc mult colegului radural care m-a ajutat in ciuda frigului de afara). O sa revin cu poze cand se mai indreapta putin vremea si am timp de o spalare.

Pentru urmatoru proiect am nevoie de ajutor de la voi. Vreau sa ii pun tips'uri la evacuare. Nu schimb toba cu una sport pentru ca nu vreau sa schimb sunetul. Dar vreau niste tips'uri de inox cu teava dubla si sa fie ceva finut nu "burlane". Daca aveti idei (linkuri, poze, etc) le astept cu mare drag aici.

O zi buna tuturor !

Link către comentariu

arata bine , unde ti-ai pus anti-radarul , sus laga oglinda , si zic ca niste jante ar prezenta mai mult, tu ce zici?

Link către comentariu

Dupa mai multe teste cu detectorul l-am lasat la oglinda. Cu cat e mai sus cu atat receptioneaza mai bine unda radar. Jante are, sunt pe 16 si e modelul standard pentru echiparea "pacific". Mie imi plac mult jantele astea si nu le-as schimba decat cu modelul Santa Monica, dar pe criza asta mai greu :lol:

Link către comentariu

Ce am eu... poate te inspira. Sunt tipsuri 100% inox Borla dublu bordurate si cu tot cu manopera (sudura argon si 2 bucati de teava ca sa mi le scoata putin in afara) 300 RON ceva de genul. Bafta in continuare :lol:

post-16307-1266244548_thumb.jpg

post-16307-1266244584_thumb.jpg

post-16307-1266244600_thumb.jpg

post-16307-1266244889_thumb.jpg

post-16307-1266244548_thumb.jpg

post-16307-1266244584_thumb.jpg

post-16307-1266244600_thumb.jpg

post-16307-1266244889_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Vazand masina lui Circoloco mi-am dat seama ca am omis ceva. De saptamana trecuta a primit si leduri la numarul de inmatriculare datorita colegului RedFighter caruia ii multumesc.

@Circoloco asa ceva as vrea si eu. Imi poti da mai multe detalii? De unde ai comandat ? Ai decupat fusta?

Link către comentariu

De tot s-au ocupat cei de la dealerul Borla Constanta. Am ales tipsurile si asta a fost, restul au facut ei, eu doar m-am uitat si am pus intrebari plus mai dat indicatii ca sa fie pe placul meu :(

PS: nu-ti bate capu cu evacuare ca nu e mare scofala pe diesel, doar o sa fluiere ...la propriu si cam atat. Doar daca este cap-coada si ceva de calitate atunci e posibil sa castigi 5cp cred dar nu cred ca te intereseaza asta. Plus costurile care vor fi mult mai ridicate

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 10 months later...

Sa o porti sanatos jorjel ... ar merge niste santa monica si o suspensie si e bine de tot ... cel putin asta se va intampla la mine :D

Modificat de yustygolf4
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! daca te mai intereseaza sa iti schimbi softul ma pot interesa poate ti-l pot transfera p-al meu...

Link către comentariu
  • 3 months later...

Profitand de vremea buna si de putin timp liber am scos masina la o sedinta foto (cu telefonul) :D

Intre timp masina a implinit 181.000km, urmeaza rapid rapid schimbarea distributiei si a ambreiajului dar intre timp a mai primit si:

- tips'uri Borla

- senzori parcare spate

- cotiera noua

- statie Presidend HARRY 3ASC + antena President ML45

- si o spalare a tapiteriei

Ce a iesit vedeti mai jos :rolleyes: :

Djs051.jpgDjs050.jpgDjs049.jpgDjs047.jpgDjs046.jpg

Djs044.jpg

Djs043.jpg

Djs042.jpg

Djs052.jpg

Modificat de Jorjel
Link către comentariu
  • 2 months later...

Saptamana trecuta masina a fost putin la doctor pentru niste schimburi necesare celor 185.000km impliniti !! A primit:

-kit ambreiaj + volant cu masa dubla LUK

-distributie Contitech + pompa apa Hepu

-semeringul dintre cutia de viteze si baia de ulei

-flanse amortizoare Lemforder

-bucse bara stabilizatoare Febi

-curea accesorii Gates

-lichid de frana nou ATE

-antigel + apa

-curatat EGR

- + discuri si placute frana spate TRW cu o luna in urma

Destul de scumpa distractia dar a meritat pe deplin. Nu mai troncane, nu mai tremura iar cu EGR'u curatat parca e alta masina !!

Djs068.jpgDjs064.jpg

Djs103.jpg

Djs101.jpg

Djs100.jpg

Djs099.jpg

Modificat de Jorjel
Link către comentariu

Asa gasisem si eu pe OEM cand venise vb de ambreiaj. Am auzit de surse care vand si cu 1900RON dar detalii nu stiu pentru ca nu m-a interesat. Sa te poarte sanatos inca pe cat a facut-o fostul si sa nu uiti sa il rodezi o perioada

Link către comentariu

Frumos intretinuta masina!

Am o curiozitate... De ce si schimbat simeringul de sub volant? Curgea sau preventiv?

Eu am schimbat ambreoajul la 215.000 si desi aveam simeringul la indemana am preferat sa nu umblu, ca nu curgea

Link către comentariu

Legat de kitul de ambreiaj cel mai ieftin l-am gasit online la 2200 ron dar am preferat sa il comande service'ul care mi-a facut toata treaba ca sa imi dea si garantie si toate si daca am probleme cu el ma duc direct la service le las masina si o iau reparata.

@Alexandru P ... acu 4 ani am spart baia de ulei intr-o iarna. Cand au montat baia noua la service, ea are doua suruburi care se infileteaza in acel semering prin cele doua fante de pe volant. Ambele suruburi au incalecat gresit si fortand ca sa fie strans au crapat si garnitura aia de plastic a semeringului si pierdea putin ulei pe acolo. Era cantitate insesizabila dar acu cand am dat jos am observat scurgeri pe acolo. Noul semering (Victor Reinz) a venit cu garnitura turnata din fonta sau ceva de genul ... pare mai solid ca cel original.

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!