Jump to content

Trecere de la 4x100 la 5x100

geo_gee2005
 Share

Postare recomandată

• 1 year later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b-66-six

9

• manole74

5

• v@sy

4

• Angel-Boy

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

adrianviperdodge2012

Am o intrebare cam stupida ,dar in acelasi timp si importanta zic eu: la un ABS modificat 1.8 sa zicem ca ajung la peste 150 cp si prin presupunere la absurd ca ajung la 300cp,rezista fortele la roata in cele 4 prezoane,adica trebuie sa fac aceasta trecere?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Teoretic da. Practic nu. Gandeste-o logic. De ce din fabrica se pun 5 prezoane la masinile ce au o putere de peste o suta de cai? Golful 3 GT care are peste suta de cai de exemplu are 5 prezoane, pe cand CL-ul la 75 cp are patru prezoane. Pentru siguranta ta, daca vrei sa ajungi la aceasta performanta de 300 trece-o pe 5.

La 150 de cai o poti lasa si in 4.

Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare, Intrebare: Exista punte spate vr6(5*100-disc) si punte spate vr6 syncro(5*100-disc)? sau  altfel spus daca am syncro si i-au puntea spate de vr6 pot beneficia de syncro in continuare?

Link către comentariu

Puntile difera de la normal la syncro. Cel normal are punte semi-independenta pe cand syncro are punte independenta( cu  brate). Cu alte cuvinte nu se potrivesc.

Tot nu am inteles de ce vrei sa faci schimbarea sau cu ce te ajuta?

Link către comentariu

Schimbarea doresc sa o fac pt a avea disc spate si oportunitatea de a monta un set de jante Santa Monica r16, multumesc foarte mult.

Link către comentariu

Daca ai syncro, atunci ai nevoie tot de o punte de syncro. Nu poti pune o punte normala pentru ca difera forma constructiva. Cel mai usor ar fi sa pui o punte spate de syncro care are ABS. Probabil asta ar fi plug& play.

Din ce stiu, toate motorizarile peste 100cp au disc pe spate. Punte spate cu planetare si disc cred ca vei gasi doar la Vr6 syncro.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!