Jump to content

Skoda Octavia Tour Sport

romitza

Postare recomandată

Revo e scump si pe un tdi eu zic ca nu merita. Sunt variante mult mai ieftine care fac treaba foarte buna pe 1.9 TDI

Link către comentariu
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• romitza

50

• Circoloco

15

• Andrei AXN

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cei de la revo mi s-au parut foarte seriosi si faptul ca nu doar iti baga mufa si tasteaza pe laptop si gata soft-ul ci mergi in probe si iti seteaza softul cum ii este masinii mai bine.Plus sunt singuri care au zis ca imi pot urca masina de la 101cp la 145cp.

Am incercat cu o skoda identica ca a mea cu soft de la ei si m-a impresionat foarte tare,sa numai zic ca baiatul 320d de 150cp sau passat 4motion de 140 de cai le incalta tare de tot

Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoasa masina . O vad aproape in fiecare zi cand trec pe la tine prin fata :))

Da bine rosu cu verde sa stii (cel putin la interior ) :vaidecapulmeu:

Modificat de CMN
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Foarte frumoasa masina . O vad aproape in fiecare zi cand trec pe la tine prin fata :)

Da bine rosu cu verde sa stii (cel putin la interior ) :D

Mersi frumos .. dar la ce te refereai cand ai zis ca da bine rosu cu verde !?

UPDATE : RH AG Cup back on car :ceuameni:

post-49923-1286962033_thumb.jpg

post-49923-1286962044_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am trecut azi pe langa tine (eram cu un passat B6), frecai cu spor la ea, proaspat spalata :rolleyes:. Arata foarte bine, iar treaba cu 2 straturi de lac a meritat atunci cand ai vopsit-o. Jantele ii vin bine insa ca si culoare, celelalte se integrau mai bine in combinatia negru-rosu. Sa te bucuri de ea in continuare

Link către comentariu
Am trecut azi pe langa tine (eram cu un passat B6), frecai cu spor la ea, proaspat spalata :). Arata foarte bine, iar treaba cu 2 straturi de lac a meritat atunci cand ai vopsit-o. Jantele ii vin bine insa ca si culoare, celelalte se integrau mai bine in combinatia negru-rosu. Sa te bucuri de ea in continuare

Salutare

Sincer nu te-am observat cand ai trecut .. iar defapt sunt 3 straturi de lac :D

Referitor la jante .. chiar m-am indragostit .. arata dementiaaaaaaaaaaaaaalllll :)) In seara asta m-am urcat in masina altui prieten ca sa o vad si eu asa in mers si m-am indragostit si mai tare.Cu 2 persoane in spate lasata blana si cu jantele astea late se vede prea criminal.

HellaFlush :))

Link către comentariu

Ma intereseaza sa schimb gumele 225/45/17 cu unele 205/40/17 .. daca vrea cineva cauciucuri mai inalte... mie imi ating astea pe spate si vreau sa vina strech.

Gumele sunt Continental Sport Contact 2 si mai au aprox 5mm

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si modificari finute dar cu bun gust. Intrebarea mea este cum se simte directia cu jante de 9J pe fata?

Referitor la culoarea jantelor in afara de ce au zis colegii de mai sus, recomandarea mea ar fi sa le faci interiorul rosu sau negru si buza sa ramana polishata.

Referitor la schimbatul anvelopelor cu unele mai inguste ca sa vina strech banuiesc ca mergi pe drumuri foarte bune, fara gropi, dar gandeste-te ca s-ar putea sa ai probleme sa freci buza jantelor ca n-o sa mai fie asa protejate de marginea anvelopelor.

Spor la modificari in continuare si km fara evenimente.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

deosebit

Frumos, bafta la modificari in continuare.

Felicitari :icon_thumright:

Va multumesc :)

Atunci cand le-am facut vroiam sa incerc sa fac interiorul rosu .. eu zic ca nu s-ar fi vazut rau dar am zis sa nu risc ..

Link către comentariu

Acuma sti ce ar merge?... lupe bixenon.

Cred ca ar arata demential.

BR

Claudiu

Mi-a luat vorba "din degete" :))

Pai poate ma lipesc de la Circoloco ca tot am vazut ca are de vanzare ...

Da-mi si mie un semn cand esti prin Constanta sa vad si eu lupele ..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Foarte frumoasa masina . O vad aproape in fiecare zi cand trec pe la tine prin fata :)

Da bine rosu cu verde sa stii (cel putin la interior ) :D

Mersi frumos .. dar la ce te refereai cand ai zis ca da bine rosu cu verde !?

UPDATE : RH AG Cup back on car :ceuameni:

Scuze ca am raspuns greu , nu am primit nimic pe mail . Ma refeream la culorile din bord :D :D

Modificat de CMN
Link către comentariu

Salut!

Nu am rosu cu verde la interior .. am doar verde.Pe viitor as vrea sa le schimb sa fac limbile rosii si ceasurile albe.

Intre timp am revenit iar la jantele pe 18" alutec , doar ca sunt vopsite un gri inschis spre carbon cu perla aurie.

Link către comentariu

Eu mi-am lasat display-ul de la stream,cel de la computerul de bord si cifrele la ceasurile de bord verzi,restul le-am facut rosii(inclusiv acele rosii). Arata demential ! :D . Doar am dat o idee de combinatie .

Modificat de CMN
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Jantele pe 18" arata cam asa .. si sunt de vanzare.

Alutec Zero 8 18" et 35,8j gumele 2 dunlop si 2 pirelli pzero in stare foarte buna 225/40/18

IMPECABILE , accept orice proba , inclusiv la vulcanizare pe aparatul de echilibrat.

Le vand pentru ca mi-am gasit bbs-uri.

Pret fix 500euro

Romica 0769698060

La cerere voi face mai multe poze.

post-49923-0-40280100-1291909546_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

foarte frumoasa masina, felicitari! cum ai vopsit interiorul farurilor? ca vreau si eu :). Ce fel de vopsesa? cum le-ai dat jos...etc. Eventual imi poti da mai multe detalii pe pm.

Doua lucruri as schimba la masina ta: plafonul negru, si jantele (imi plac mult mai mult cele de dinainte). Sa nu te superi, e doar o parere si cel mai important este ca TIE sa-ti placa.

Succes in continuare, ca e superba masinuta!

Link către comentariu

Superba masina!

Cand ai facut haionul clean ce ai facut cu emblema skoda? Ce ramane in spatele ei cand se scoate afara?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!