Jump to content

Skoda Octavia Tour Sport

romitza

Postare recomandată

Sunt curios cu ce vrei sa schimbi jantele. Din punctul meu de vedere ii sunt ideale

Link către comentariu
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• romitza

50

• Circoloco

15

• Andrei AXN

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este una dintre cele mai frumoase masini tunate la exterior, de pe forum, poate chiar prima, dupa mine.

Prima poza este dementiala............

Modificat de laur_vd
Link către comentariu

Chiar asa. Pozele sunt bestiale.

Link către comentariu

tare poza cu daciile :D

antena...nu te-ai gandit sa o schimbi?in prima poza se vede f mare :)

L.E. mereu uit cate ceva! -- unde ai vopsit-o?ce service? esti multumit de cum au lucrat,per total (manopera,calitate,durata,mizerie inauntru?)

Modificat de Muale
Link către comentariu
Sunt curios cu ce vrei sa schimbi jantele. Din punctul meu de vedere ii sunt ideale

Inca nu sunt sigur daca le voi vinde insa acum sunt intr-o mare problema cu bani,eu totusi sper sa treaca si sa nu fiu nevoit sa le dau ptr ca imi plac prea mult si in plus de cand le-am dat jos si am pus tablele primesc peste tot intrebari ( ym!,telefon,face to face ) UNDE SUNT JANTELE ? si nu prea ma lasa sufletul sa le dau,insa vom vedea.

Este una dintre cele mai frumoase masini tunate la exterior, de pe forum, poate chiar prima, dupa mine.

Prima poza este dementiala............

Iti multumesc frumos ptr parerile foarte bune care le ai despre masina,chiar inseamna mult ptr mine ce ai zis insa mai e mult de lucrat la masina pana va ajunge unde vreau eu "cea mai frumoasa octavia din romania" si avand in vedere ca nu sunt foarte multe aranjate ptr mine este un avantaj.

Chiar asa. Pozele sunt bestiale.

Responsabilul ptr poze este Radulescu Rares,un pusti foarte talentat care mereu m-a scos la poze cand am mai facut cate ceva la masina.Cei din Constanta care vor o sesiune photo reusita imi pot da un pm si se aranjeaza

tare poza cu daciile ;)

antena...nu te-ai gandit sa o schimbi?in prima poza se vede f mare :P

L.E. mereu uit cate ceva! -- unde ai vopsit-o?ce service? esti multumit de cum au lucrat,per total (manopera,calitate,durata,mizerie inauntru?)

La antena m-am gandit,prima oara am vrut sa mai tai din ea apoi m-am razgandit.Nu stiu sincer unde as gasii una mai mica sau daca se potriveste de la alta masina,daca stie cineva sa-mi spuna si mie.

Referitor la vopsit,masina am facut-o la Dan Invest iar pe partea de vopsitorie sunt multumit ( cu exceptia unor scursuri de lac ptr ca am cerut 3 straturi nu exista alte defecte ) dar in schimb cei care au dezasamblat masina si-au batut joc .. au ramas o gramada de chestii care scartaie , trebuie iar aranjate sau plastice rupte dar asta este Romania si greu gasesti un service la care sa fii deplin multumit.

Mai nou am cumparat o toba Japan Style full inox ptr masina si cum voi prinde bani sa o pot monta am sa revin cu poze si filmulet cu sunet :P

8959_d9d9ff670e83753df17b08b59d005fca_thumb_104_154.jpg

Link către comentariu

eu sunt de parere ca VIZUAL sunt prea mari jantele pe 18 pentru octavia. pe 17 e perfect.

si zic asta doar dpdv estetic. parca nu sunt de acolo jantele alea :(

confortul si faptul ca se stramba mai usor nu le punem la socoteala, ca daca ne gandim la astea, ar trebui sa punem la toate masinile anvelope cu inaltime minim 65 , ca sa nu le rupem prin gropi si sa nu ne deranjeze la ficat

folia pe faruri da chiar bine :blah: ar trebui ca farurile culoarea aia sa fie standard

Link către comentariu

Cred ca esti primul care zice ca o janta mare pe masina "nu pare de acolo" s-au "nu se integreaza in peisaj" :). Daca erau cromate sau cu spiners mai ziceam ca nu se integreaza sau daca le puneai pe un Lastun/Mini One. Romitza nu le da ... cauta sa dai altceva daca ai nevoie de bani s-au imprumuta-te la un prieten bun :P

Link către comentariu

Superba masina! Sa o conduci sanatos si fara evenimente. Am si eu o octavia tour cu kit RS dar parca a ta e mai "oachesa" :P)

Link către comentariu

S-au vandut jantele de tabla , maine indrept toate cele 4 jante pe 18 si jantele nu se mai vand si le voi vopsii cat de curand gri lamborghini :(

@mihai20 Jantele nu par chiar asa mari pe masina , foarte multe persoane m-au intrebat daca sunt pe 17,probabil si de la culoarea putin mai inchisa.

@robert90 Multumesc ptr aprecieri si sa stii ca foarte multe lucruri marunte schimba o masina :D

Link către comentariu

Stai ca mihai20 se refera la janta mare atunci cand pare masina cocotata. Cel putin asta mi-a explicat mie pe PM. La tine e tocmai bine. Mari nu par/sunt pentru cat e masina, frumoase sunt ma bucur ca le patrezi si poate o sa le vad o data live. Sa ai grija de ele :(

Link către comentariu

Pai cand ajungi prin Constanta da si tu un telefon si ne vedem

Link către comentariu

Salutare,

Acum 2 zile am indreptat toate 4 jantele,le-am slefuit marginile pe unde erau zgariate si ca sa nu se vada urat am facut buza rosie cu spray-ul,asta momentan pana le vopsesc :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

sunt curios cum se aude toba. ma gandeam sa schimb si eu,pt ceva sunet in plus. dar parca nu as vrea sa fie f vizibila din bara spate.

pret toba?

cum adica sa o cromezi?

Link către comentariu

Felicitari. Arata superb masina. Te-am vazut saptamana trecuta prin Constanta si pot spune ca arata mai bine decat in poze.

Daca tot ai mers pe combinatia rosu-negru, de ce ai facut jantele albe? Arata bine si pe alb dar ai stricat putin aspectul. :icon_thumright:

Spor la modificari in continuare.

Link către comentariu
Felicitari. Arata superb masina. Te-am vazut saptamana trecuta prin Constanta si pot spune ca arata mai bine decat in poze.

Daca tot ai mers pe combinatia rosu-negru, de ce ai facut jantele albe? Arata bine si pe alb dar ai stricat putin aspectul. :(

Spor la modificari in continuare.

De ce nu m-ai oprit cand m-ai vazut sa stam la o vorba ? :)

Am vopsit jantele albe ptr ca mi s-a parut ca se potriveste cu culoarea rosie a masinii si chiar dau bine,toata lumea care le-a vazut mi-a spus acelasi lucru :)

Dar e foarte posibil sa dau jantele , sunt in tratative sa iau RH-uri pe 17" 9j toate 4 care dau bomba pe masina :D

Link către comentariu

Am vazut si eu masina in parc acum 2-3 seri. Scuze pentru ca nu am oprit (daca erai prin zona) dar eram cu prietena mergeam sa ma intalnesc cu cineva. Data viitoare

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Nu te-am oprit pentru ca erai cu 2 masini in fata mea si ai facut stanga...eu mergand inainte.

Arata bine si cu jantele astea, dar tot mai bine arata cu cele pe 18". :D

Bafta.

Link către comentariu

mie imi place muuuuuuuuult mai mult cu RH-uri . cu cele pe 18 mi se parea inaltata masina,jantele anulau efectul vizual al suspensiei sport.

astea pe 17 sunt exact ce trebuie, mai ales ca e si un model frumos

Link către comentariu

18 albe de vis :D

RH'urile parca nu se pupa cu linia masini ^_^

Modificat de spydy
Link către comentariu

mihai 20 sa stii ca atunci cand avea jantele pe 18 roata din spate aproape ca atingea, eu asa am vazut-o in oras... era lipita. Legat de jante... cel mai mult imi placea atunci cand le aveai pe 18 si erau gri cenusiu... RH-urile sunt frumoase dar le-as vopsi negre si buza rosie. Cred ca s-ar integra mai bine in linia masinii. La cat de late sunt nu trage greu? Drumuri bune cu ele. :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

La ce stil am adoptat si voi adopta la masina (clean look) , jantele astea mi se par la fix.Cam toate masinile facute in acest stil au jante cu buza si cautam de foarte mult timp asemenea jante.

Intr-adevar masina arata extrem de bine si cu cele pe 18 dar genul spitate erau mai mult racing si nu se pupa cu clean look-ul :D

Am sa revin si cu alte poze mai profi si sper ca cei care au zis ca dadeau mai bine cu alea pe 18 sa se razgandeasca :D

Mai am de lucrat la jante, in primul rand cauciucuri ca sa vina trase la MAXIM iar apoi buza polisata la Bucuresti ( cca. 4 mil toate 4 )

@Circoloco la cei 101 se simte ceva ( scartz a doua e doar o poveste in acest moment ) dar nu ma mai pasioneaza atat de mult viteaza precum aspectul dar totusi un soft de la REVO tot va venii sa ducem fetita la 145 armasari :cool:

Numai bine

Modificat de romitza
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!