Jump to content

Skoda Octavia Tour Sport

romitza

Postare recomandată

• 3 months later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• romitza

50

• Circoloco

15

• Andrei AXN

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina a suferit cateva mici modificari si anume:

- s-au scos bandourile de pe usi

- bandourile de pe bari sunt culoarea masinii

- s-au vopsit stalpii negri

- s-a vopsit plafonul negru

- s-au scos de pe portbagaj emblema skoda si denumirea masinii ( octavia )

- s-a vopsit grila fata in totalitate neagra.

Astazi ii voi vopsii etrieri rosii.

In poze masina nu are bandourile de pe bari ptr ca inca nu sunt gata si am sa revin miercuri cu poze cu masina completa.

dsci0014t.jpg

dsci0026y.jpg

dsci0030t.jpg

dsci0024hx.jpg

dsci0022k.jpg

dsci0014t.jpg

Link către comentariu

imi place masina . de fapt imi plac toate octavia sport...si mai ales rosii si galbene

plafonul nu l-as fi facut negru, in rest bandourile scoase, stalpii negri dau foarte bine. bandourile sunt cea mai "puternica" miodificare

iar de jante, cum zicea si colegul MarboroMan, cel mai bine dadeau pe masina oz-uri-le. astea pe 18 mie mi se par prea mari pentru octavia.

Link către comentariu

super masina , desi pot spune ca am trecut la o clasa superioara , am ramas un fan skoda octavia tour sport (rosie e fff misto).... spor la modificari si multi km

Link către comentariu

Cu ce ai vopsit stalpii in negru ? Adica vopsire normala auto la un service sau ceva anume ?

Link către comentariu

Masina arata super, un singur lucru nu imi place... actibildul acela de pe parbriz.

Link către comentariu

@ bebeko - stalpii i-am vopsit la service cu vopsea auto ( negru lucios ).

@Eto - mie imi place foarte mult si arata destul de bine pe masina :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,culoarea rosie face toti banii si jantele dau super...intradevar nu stiu daca as fi facut plafonul negru in locul tau dar conteaza sa iti placa tie :(

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

o masina de nota 10+,sunt fan inrait octavia si am de gand in toamna asta sa imi pot achizitiona si eu una,vreau sa spun ca arata foarte foarte bine imi plac gusturile tale si astept sa vad ce noi modificari mai aduci masini ....bafta la tuning si la everimente neplacute :P

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Iar aceasta este varianta finala ptr o perioada de timp.

dsci0054d.jpg

dsci0044.jpg

dsci0039v.jpg

dsci0031f.jpg

dsci0020b.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai muti km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

:icon_thumright: BV, imi place!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In iunie voi vopsii jantele neaparat,insa nu stiu ce culoare ...

As vrea sa va dati si voi cu parerea,eventual sa veniti cu niste poze ca idei ca sa ma pot hotari ce culoare sa le fac.

M-am gandit la urmatoarele culorii : argintii , albe , aurii ( exact ca cele de pe subara impreza wrx sti ) sau negre.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere auriul este exclus... iar negrul nu se vede de la distanta. Fa-le gri titan asa cum sunt si acum :rolleyes:

Link către comentariu

Arata excelent masina. Imi place foarte mult cum arata fara bandourile de pe usi.

Dupa parerea mea ar trebui sa vopsesti oglinzile negru lucios: ar da foarte bine cu plafonul, grila, stalpii si folia de pe geamuri.

Referitor la jante: ar arata foarte bine negre (s-ar potrivi cu celelalte chestii negre) sau gri titan, putin mai inchis decat sunt acum.

Aurii sau albe nu prea dau bine cu look-ul rosu-negru al masinii.

Spor la modificari in continuare!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, felicitari.

In legatura cu jantele, eu zic sa le faci negre... si sa vopsesti etrierele un rosu mai aprins... o sa se vada foarte frumos.

Bafta!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Jantele de pe masina acum sunt de vanzare,mentionez ca trebuie vopsite si schimbat un cauciuc.La prima oferta concreta pleaca ..

Link către comentariu

Va intreb ca nu prea am citit in legatura cu asta... este legal sa circuli cu folie aplicata pe faruri si stopuri?

Si o intrebare pentru proprietar... stalpii portierelor sunt vopsiti cu negru... te-a costat mult?

Modificat de laur_vd
Link către comentariu

@laur_vd nu este legal sa pui folie pe stopuri. bine,in caz ca pui transparenta,de protectie( pe faruri,pe stopuri nu prea am intalnit) nu se cunoaste si nu cred ca se ia politia de tine. dar neagra pe stopuri se cam observa. nici folia pe geamurile fata nu e legala si multi au de ani de zile (pana cand ii opreste si li se termina norocul)

stalpii,de obicei, se colanteaza,e mai ieftin,rapid decat vopsitul. costul in cazul colantului este de cateva zeci de lei.

daca am gresit cu ceva sa ma corecteze proprietarul :vwrullz:

L.E. am vz acum in postul #27 ca stalpii sunt vopsiti,nu colantati. in cazul de fata.

Modificat de Muale
Link către comentariu

cum s-a simtit masina cu jante pe 18(parca asa am vazut ca sunt) pe drumurile patriei si ce dimensiuni la anvelope ai?

Link către comentariu
Va intreb ca nu prea am citit in legatura cu asta... este legal sa circuli cu folie aplicata pe faruri si stopuri?

Si o intrebare pentru proprietar... stalpii portierelor sunt vopsiti cu negru... te-a costat mult?

Dupa cum ti-a raspuns si Muale,nu este legal sa ai o astfel de folie pe faruri dar pana in momentul de fata nu am avut nici o problema si chiar am fost oprit de politie de cateva ori.

Pe stalpi am avut inainte folie dar in cateva luni s-a facut oribila si acum cand am vopsit masina integral am ales sa-i vopsesc.De pret nu iti pot zice ptr ca tot ce am facut,am facut pe casco.

cum s-a simtit masina cu jante pe 18(parca asa am vazut ca sunt) pe drumurile patriei si ce dimensiuni la anvelope ai?

Ca sa-ti zic exact , toate cele 4 jante sunt usor strambe ( nimic grav,cu 50 de lei de janta se fac ca noi ) apoi masina este foarte rigida,simti fiecare pietricica de pe sosea.La anvelope am 225/40/18

Foarte frumos aranjata !

Mersi frumos

Pun si cateva poze profi :)

g205938b.jpg

g205916b.jpg

g205875b.jpg

g205867b.jpg

g205863b.jpg

g205850b.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!