Jump to content

Skoda Octavia Tour Sport

romitza

Postare recomandată

Bine v-am gasit.M-am gandit sa va prezint masina mea,cu ocazia asta poate primesc mai multe sugestii sau pareri pro-contra.Este vorba despre o skoda octavia tour sport,motorizare 1.9 tdi 101cp,an de fabricatie aprilie 2008.De-a lungul timpului am incercat sa-mi fac masina mai pe gustul meu si mai aratoasa.Ca prin upgrade daca i-as putea spune asa,i-am adaugat folii doar pe spate si un parasolar.Au urmat apoi jante pe 17" OZ Superturismo GT,8j iar acum in prezent masina ruleaza cu jante pe 18" Alutec Zero 8j cu cauciucuri 225/40/zr18 goodyear eagle f1.S-au mai adaugat intre timp si folie pe stalpi,am scos distantierele de la amortizoarele pe fata iar in curand vor urma arcuri sport pe toata masina si o buza de Cupra R.

Am sa revin cu mai multe poze in curand.Astept pareri atat pro cat si contra si sugestii pentru viitor.

Link către comentariu
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• romitza

50

• Circoloco

15

• Andrei AXN

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astazi i-am facut revizia de 45000 e mult mai fashneata acum.Uitati si pozele promise,stock,primele jante 17" ,jantele actuale 18"

65229768.jpg

photo0015e.jpg

image006ec.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine masina.

Imi place fiecare model de jante pe care le-ai avut...inclusiv cele OEM.

Pune arcuri sport sau intreaga suspensie ca e foarte inalta acum.

Spor la modificari!

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine masina.

Imi place fiecare model de jante pe care le-ai avut...inclusiv cele OEM.

Pune arcuri sport sau intreaga suspensie ca e foarte inalta acum.

Spor la modificari!

Mersi frumos pentru aprecieri.Intr-adevar masina este foarte cocotata de spate,ma dispera dar mai astept putin ca acum vine craciun revelion etc si chiar nu e loc de suspensie.Dar din ianuarie se rezolva

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si da foarte bine pe culoarea rosie. Ca si recomandari ar fi sa pui arcuri sa o mai cobori, daca nu chiar si toata suspensia.

De asemenea mai recomand un set de pleoape faruri sau un Bad Boy look si o prelungire de bara spate in genul barii de fata, parerea mea e ca asta ii trebuia din fabrica ca se vede clar diferenta de nivel intre bara fata si spate(pacat ca nu s-au gandit la asta inginerii de la Skoda).

In rest iti doresc spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Arata foarte bine masina :)) Sa o stapnesti sanatos.Ceva la motor nu te-ai gandit sa faci? Si pune si ceva poze cu interiorul :)

My Skoda :D

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

@Auras - Mersi frumos pentru aprecieri.Suspensia va venii dupa sarbatori,iar referitor la bad boy look,am gasit la un pret foarte rezonabil din fibra 150ron,ramane doar sa ma hotarasc cand sa ma duc.La bara fata am sa-i pun si cupra R front lip,numar mic pus intr-o parte iar grila din mijloc modificata cat sa vina si in locul unde e numarul acum iar la bara spate ori ramane asa si scot toba pe sub bara ori ii pun in difuzor ceva,apoi praguri si bandourile scoase .. ramane de vazut,e ceva munca si bani de investit,dar incet incet sper pana in vara sa o termin.

@emi_arad - Mersi frumos...la motor nu m-am gandit ca sunt foarte multi bani de investit ca sa poti scoate ceva din cei 101 cp ai mei.Probabil un soft,nu stiu exact ca nu ma axez pe partea de motor.Imi pare rau dar nu am nici o poza cu interiorul.

Pun si alte cateva poze,inclusiv cu un virtual cu bad boy,lasata jos si fara bandouri.

g202661bw.jpg

g203094.jpg

g203147b.jpg

Link către comentariu

Ieri masina a trecut oficial la modul "low" pe langa asta grila a fost vopsita negru mat.Scuzati claritatea pozelor dar nu aveam decat telefonul la indemana

22112009001b.jpg

22112009002x.jpg

22112009003.jpg

22112009004a.jpg

22112009005v.jpg

22112009g.jpg

post-49923-1259045998_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa! Jantele sunt super. Le mai are cineva de pe forum pe o Bora :). Imi place virtual tuningul si merita scoase bandourile dar asta implica o vopsire totala mai ales daca faci si badboy :). Apropo unde faci capota, la baietii din Ovidiu? Acolo mi-am facut si eu si fac treaba buna si de migala. Merita :D. Bafta cu proiectul tau!

Link către comentariu

Circoloco,jantele sunt de pe acea bora din timisoara (calin.massive) la el au plecat oz-urile si le-am luat pe astea.Badboy-ul nu cred ca am sa-l fac la ovidiu desi stiu ca sunt buni si fac calitate dar 350ron pentru 2 bucatele de fibra mi se pare mult,daca imi prelungea toata capota mai ziceam dar asa nu.

De vopsire totala va avea parte in primavara,e zgariata pe toate partile si am sa o fac pe casco asa ca bandourile vor mai astepta ca daca o vopsesc acum vine iarna,zapada si o sa se zgarie toata iar.

Urmatorii pasi sunt : cupra R front lip ( trebuie sa ma duc la dona sa vad daca gasesc daca nu de pe ebay ) folie pe faruri si stopuri speciala pentru asa ceva si xenon.

PS: frumoasa bora ai,dar n-am vazut-o niciodata in realitate in oras,poate ne intalnim si noi la o cafea si mai vorbim

Link către comentariu

Cu placere oricand dar sunt in bucuresti si pana la vacanta nu mai vin :D. Si pe mine m-a costat tot atat prelungirea in zona farurilor si umplerea golului lasat de fosta sigla de pe grila originala dar sunt multumit de cum au lucrat, am stat acolo si am vazut pas cu pas. Prefer sa dau 1 mil mai mult dar sa fie ok. Toate bune si ne auzim in Constanta :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cand afli petul pentru Cupra Lip, da-mi si mie te rog de veste. De mult timp o am in plan.

Link către comentariu

Parerea mea e ca dupa buza de cupra ai putea linistit sa o lasi asa. Masina arata foarte FOARTE bine, rotile si suspensia sunt de mare efect. Bad-boy pe o1...nu stiu ce sa zic...parca nu prea merge. Iar la stopuri e din nou discutabil, cele cu "globuri" pe mine nu ma incanta, iar ceva oem-look pe led nu prea gasesti :offtopic:

De fapt (ca sa continui ideea), cred ca un tuning reusit consta nu in cat/ce bagi in ea, ci sa stii cand sa te opresti. Mai era pe-aici prin oras o octavia 1, 20vt, care a inceput normal si la un moment dat era superba, dupa care au urmat prize de aer pe capota si plafon, manere cromate la usi, bandouri negre peste aripi, evacuare x4 si tot felul de minuni care, zic eu, au uratit-o, a ajuns exagerata... Repet, mie mi se pare ca arata foarte bine masina momentan, eventual o grila badgeless (desi aici nu-s 100% convins) si buza si apoi condus :nono:

Cupra Lip parca e in jur de 150ron noua in magazin (nu la reprezentanta :vaidecapulmeu: )

Modificat de jmf
Link către comentariu

foarte frumoasa masinutza;) Sa ai noroc de ea:D........sa-mi dai si mie te rog de stire cand iti iei Cupra Lip.Mersi

Link către comentariu

Frumoasa masina ( sora geamana cu a mea)! Deosebirea e ca eu am lasat jantele originale cu Pirelli P6000 (cam dure parerea mea), am pus 5 optiuni de fabrica (climatronic, cheie cu tel., cotiera, stergator luneta si pachetul de drumuri grele care a ridicat-o mult) si am ridicat puterea motorului cu 28 cp ( am AXR 1,9 TDI). La altceva deocamdata ne gandim :zzzzz: .

Regleaza usile pe spate, eventual si bancheta. La multi km fara evenimente nedorite!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Cand afli petul pentru Cupra Lip, da-mi si mie te rog de veste. De mult timp o am in plan.

Cu siguranta am sa spun si pretul,am gasit una cu strat de carbon 100% adevarat pe ea,cere omul 550ron.Dar mai vedem dupa sarbatori.

Parerea mea e ca dupa buza de cupra ai putea linistit sa o lasi asa. Masina arata foarte FOARTE bine, rotile si suspensia sunt de mare efect. Bad-boy pe o1...nu stiu ce sa zic...parca nu prea merge. Iar la stopuri e din nou discutabil, cele cu "globuri" pe mine nu ma incanta, iar ceva oem-look pe led nu prea gasesti :D

De fapt (ca sa continui ideea), cred ca un tuning reusit consta nu in cat/ce bagi in ea, ci sa stii cand sa te opresti. Mai era pe-aici prin oras o octavia 1, 20vt, care a inceput normal si la un moment dat era superba, dupa care au urmat prize de aer pe capota si plafon, manere cromate la usi, bandouri negre peste aripi, evacuare x4 si tot felul de minuni care, zic eu, au uratit-o, a ajuns exagerata... Repet, mie mi se pare ca arata foarte bine masina momentan, eventual o grila badgeless (desi aici nu-s 100% convins) si buza si apoi condus :blah:

Cupra Lip parca e in jur de 150ron noua in magazin (nu la reprezentanta :) )

Salut,imi pare foarte bine ca iti place ceea ce am facut pana acum.De stricat masina in nici un caz nu am sa o stric,promit fata de toti ce urmaresc acest topic.Grila badgeless o voi face pe asta a mea pentru ca nu imi place modelul acela cu plasa.Stopurile vor ramane aceleasi doar ca voi aplica o folie neagra transparenta care da extraordinar de bine,sincer nu imi place nici mie nici un set de stopuri aftermarket pentru masina mea.

foarte frumoasa masinutza;) Sa ai noroc de ea:D........sa-mi dai si mie te rog de stire cand iti iei Cupra Lip.Mersi

Multumesc pentru aprecieri,am sa te anunt cand imi pun lip.Numai bine

Cupra lip se gaseste la orice reprezentanta Seat, cost 154 ron ( in aprilie ).

Mersi frumos pentru informatie.Numai bine

Frumoasa masina ( sora geamana cu a mea)! Deosebirea e ca eu am lasat jantele originale cu Pirelli P6000 (cam dure parerea mea), am pus 5 optiuni de fabrica (climatronic, cheie cu tel., cotiera, stergator luneta si pachetul de drumuri grele care a ridicat-o mult) si am ridicat puterea motorului cu 28 cp ( am AXR 1,9 TDI). La altceva deocamdata ne gandim :D .

Regleaza usile pe spate, eventual si bancheta. La multi km fara evenimente nedorite!

Mda .. usile din spate mi-au mancat sufletul,asta e pana la urma,si jantele pe 18 si suspensia au facut masina foarte rigida si apar scartieli.Asta e acum,dau drumu la muzica nu se mai aude nimic.

Numai bine

Si acum cateva poze noi.

Numai bine si Sarbatori Fericite tuturor!

img3462v.jpg

img2981z.jpg

img2991h.jpg

img2992.jpg

img2977n.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! si sa nu-ti faca probleme.

Eu ador O1 RS si eu pe tema asta te-as sfatui sa te axezi cu interiorul/exteriorul, cat mai discret si apropiat de original. In legatura cu jantele, cel mai mult imi plac OZ-urile. Daca erau si versiunea alba (Superturismo WRC) ar fi fost :) . Oricum, felicitari si bafta la mesterit.

Modificat de MarlboroMan
Link către comentariu

Asta este o problema din fabrica la SOT.Apar scartieli la usi din cauza ca se deformeaza masina,ceea ce ar rezolva problema este o bara de ridigizare intre oalele spate,o am pe lista si pe ea dar prioritate au altele momentan :)

V-am pupat si Sarbatori Fericite tuturor!Sper sa se indeplineasca dorintele tuturor in decursul acestei minunate sarbatori si toata lumea sa fie sanatoasa si fericita ca restul vin de la sine.

Numai bine

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pai pe masina am 225/40/zr18 goodyear eagle f1 toate 4 iar roata de rezerva 205/55/r16 pirelli p6000 :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!