Jump to content

Golf V, the new one

luminiauto

Postare recomandată

bogdan vw golf5

daca nu te superi as fi si eu interesat sa imi pun xenon am un golf la fel numai gri shobolan

mi-ai putea spune cat a costat toata afacerea si de unde ai cumparat becurile. si inca ceva nu ma pricep prea bine pt a pune xenon e nevoie si de o alta instalatie in afara celei de pe masina sau e suficient sa montezi direct becurile

mersi mult astept raspuns

Link către comentariu
  • 3 months later...

Leduri peste tot ! iti dai seama ca daca ma ocup cu asa ceva am leduit`o toata ! :icon_thumright:

Asta este doar un exemplu..

07042010252.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Diseara daca am timp am sa mai afisez cateva update-uri minore :))

Modificat de Vyrus
Link către comentariu
  • 2 years later...

Salutare. Nu am mai postat demult pe forum. Ce mai faceti? Eu am avut o perioada in care am renuntat sa stau foarte mult pe internet.

Astazi m-am hotarat sa intru si de asemeni sa postez faptul ca masina din semnatura se vinde.Motivul este dorinta de upgrade. Am sa postez cele mai recente poze cu masina. Enjoy :zzzzz:

dsc0519q.th.jpg

dsc0518jw.th.jpg

dsc0516g.th.jpg

dsc0515vu.th.jpg

dsc0513xt.th.jpg

dsc0511b.th.jpg

dsc0510lj.th.jpg

dsc0508na.th.jpg

dsc0506d.th.jpg

dsc0500k.th.jpg

dsc0499l.th.jpg

dsc0497g.th.jpg

dsc0454fh.th.jpg

dsc0451pk.th.jpg

Link către comentariu
  • 9 months later...

Masina s-a vandut de ceva vreme, a ramas doar amintirea..

Link către comentariu

GOLF 6 1.6 TDI, iar ieri am luat si o JETTA 1.9 TDI, pe care am sa o pun de asemeni pe forum :)

Link către comentariu
micuzzu_marius

GOLF 6 1.6 TDI, iar ieri am luat si o JETTA 1.9 TDI, pe care am sa o pun de asemeni pe forum :)

de care esti mai multumit cum trage, de 1.6 tdi pe golf sau de jetta 1.9tdi? Cati cai are 1.6 tdi(90 sau 105) dar 1.9 tdi?

Link către comentariu

1.6 TDI are tot 105 cai, si imi place mai mult decat motorul de 1.9, din simplul fapt ca este mai silentios. Viteza nu este unul din lucrurile ce ma atrag; amandoua motoarele sunt reusite ,insa cel de 1.6 imi place ca e mai silentios..

Link către comentariu

Fiindca s-a vandut, se inchide. In cazul in care noul proprietar are/isi face cont si doreste sa continue jurnalul, va trebui sa adreseze o cerere in acest sens echipei moderatorilor.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!