Jump to content

Golf V, the new one

luminiauto

Postare recomandată

Revin cu un mic update, suficient pentru mersul meu prin oras. Asadar, am facut trecerea de la motorul de 1,4 la cel de 1.6.

Actuala printesa are 68.000km, s-a nascut in 2006, straluceste cu argintul, si cu ajutorul meu, spera ca in viitor sa atraga cat mai multe priviri. Sa vedem ce iese :) Pana atunci, prezentam dotarile si infatisarea ei, de la mama natura:

Cutie manuala 5+1, 4 usi, culoare silver..

Dotari optionale:

-4usi

-dubluclimatronic

-4 geamuri electrice

-calculator de bord

-oglinzi electrice incalzite

-cotiera fata/spate

-pachet crom/carbon

-proiectoare

-jante aliaj

-RCD 300- 8 incinte

-pilot automat

-plafoniera W8+suport ochelari

-10 airbaguri

-sertare sub scaune

-volan 3 spite imbracat in piele

-ABS, ASR

Daca , mi-a scapat ceva, am sa revin. Numai bine. sper sa va placa, ce este, si ce va urma:

dsc01244p.jpg

dsc01238h.jpg

dsc01218yr.jpg

dsc01223wx.jpg

dsc01247lb.jpg

dsc01250el.jpg

dsc01252e.jpg

dsc01253we.jpg

dsc01255j.jpg

dsc01256y.jpg

dsc01267gi.jpg

dsc01260x.jpg

Modificat de Vyrus
Link către comentariu

A venit toamna si la Mamaia :)

spera ca in viitor sa atraga cat mai multe priviri.

Nu ne-ai spus ce ai de gand sa faci ca sa atraga si mai multe priviri. :P

In alta ordine de idei f frumusel Golfu' si dotat. Asteptam foto si din interior, cu plafoniera mai ales.

Modificat de Slick
Link către comentariu

superrr masina arata f bine :X nici nu meritai u asa ceva=))))) glumesc :)

sa o sapanesti sanatos si fara evenimente rutiere:D

Modificat de maryyyyyo
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Sper sa nu o vinzi la fel de repede ca pe cealalta. Poze cu interiorul !

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Vin si pozele cu interiorul, inclusiv cu plafoniera :P intre timp, va prezint primul update referitor la interior. Astept pareri :)

dsc01235gf.jpg

dsc01234z.jpg

dsc01231ev.jpg

dsc01228eu.jpg

dsc01226mh.jpg

@ But_Fns: tind sa cred ca masina asta o sa stea o perioada lungaa la mine! :) deranjant la celalalt era motorul prea mic dupa parerea mea, care nu ma ajuta deloc la depasiri. Uneori, mi se parea jenant, cu o asa masina, sa stau sa ma intrec cu dacii si masini cu motor de 1.2 :)

@slick: primul update, mic el de fel, a venit. Urmeaza o folie cat mai inchisa pe luneta+laterale spate. Alte becuri in faruri(becuri, nu xenon aftermarket), dupa care o bara spate de GTI, sper :) Sa vedem cat de generos e Mos Nicolae :P

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente :) alte updateuri mai ai de gand sa i faci? :)

My Skoda :P

Cred ca fiecare dintre noi isi doreste multe, insa inaintea dorintei, mai apar probleme de ordin financiar. Oricum, avand in vedere ca vreau sa o pastrez, masina va capata incetul cu incetul un aspect prin care sa ma faca sa ma mandresc cu ea :) (nu ca acum nu as fi!) :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Sunt foarte curios cat a fost pretul...sti tu de ce.

Bafta la modificari.

Link către comentariu

Hehehehe de cand asteptam sa iti prezinti noua masinuta. Ai facut o schimbare zic eu radicala si din privinta motorului dar si al comfortului, e o mica diferenta intre Trendline si Comfortline. In fine... masinuta arata super, dotarile sunt mai mult decat suficiente (probabil ca i-ar mai fi trebuit ESP-ul). Iti urez sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km, fara incidente si sa petreci mai mult timp cu ea decat cu fosta :D. Permite-mi sa enumar cateva idei pentru imbunatatirea aspectului noii masinute: bandourile, manerele de la usi si fustele fata-spate vopsite in culoarea caroseriei, etrierii vopsiti rosii (cred ca arata cel mai bine rosii), stopuri smoked, folia vad ca deja ai enumerat-o la fel ca si fusta de GTI. Evident cand vor fi fonduri pentru modificari. In rest, iti urez bafta cu ce iti propui sa ii faci, si sa o faci cat mai repede. Asteptam updateuri, impresii despre masinuta si multe pozeeee! :)

Aaa si cand poti, te rog sa imi spui si mie consumul te rog, ca pe mine ma baga in sperieti consumul la al meu Golfulet!

PS: Sper sa nu te superi pe mine pentru sfaturile enumerate :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

@Vyrus: Salut & bun venit pe forum :)

S-o stapanesti sanatos, am condus si eu una cam ca a ta (adica, acelasi motor+culoare+tip caroserie) si e destul de OK masina.

Ce adaugare i-as mai face eu, ar fi adaugarea unui sticker cu vwforum.ro pe luneta, sa te recunoasca restul colegilor prin trafic :)

Ce n-am inteles su, e ca-i aia

"-pachet crom/carbon"

Daca te referi la inelele din jurul cadranelor de pe bord, aia-i normal; asa vine Comfortline in standard.

Sunt si eu de acord cu colegul care ti-a sugerat vopsirea elementelor negre de pe caroserie in argintiu.

Drumuri bune & probleme putine. :D

Link către comentariu

Da ai uitat ceva sa ne spui .. ce pret a avut ? ... asta daca nu esti prea secretos :( ... sau cel putin pe PM daca nu aici ... Sa ai parte si grija de ea :( ...

Drumuri bune !

Modificat de davides
Link către comentariu

@AndreiJSE & Davides => masina a costat 8.500E. Toate reviziile au fost facute la reprezentanta, km sunt reali, masina a fost pusa pe tester la reprezentanta in cta(am un amic acolo) :frigbaitata: sunt multumit de ea, se ridica la inaltimea asteptarilor mele ! :) Eu fac ruta constanta-navodari aproape zilnic, iar consumul pe suta de kilometrii care il scot este undeva intre 6,5 - 6,7(la un mers intre 70-100 km/h)

@micnea: merci frumos pt sfaturi! evident ca vor venii modificari gen: vopsit etriere&folie. O sa vina si fusta spate. Mai pe scurt, cam tot ce ai tu in cap, cam aia am si eu :) Insa, toate la timpul lor :P Cu bandourile sunt in dubii, pt ca la neglijenta de la noi din parcari, m-as alatura colegilor care s-au plans ca au gasit`o ciobita, sau mai stiu eu cum.. Asa negrul, este mai usor de intretinut. Ramane de vazut. Combinatia negru&argintiu zic eu ca este una reusita, mai ales daca vor sosi si niste praguri de GTI negre.

@Bwwlan: stickerul va sosi si el, intr-o saptamana sper, cu ajutorul colegului XS :D

Referitor la pachetul crom/carbon de care am zis, am sa fac o poza, poate ma lamuresti tu. Pe cealalta, pe Trendline, nu aveam nici macar crom, in jurul schimbatorului, de exemplu. Pentru mine este un mare salt, repet :)

New update: Philips Blue Vision in faza scurta. Sper ca sunt destul de clare pozele ( mi-am dat silinta ) :P

dsc01274x.th.jpg

dsc01275d.th.jpg

@ Slick: Poze cu plafoniera :)

dsc01269rb.th.jpg

dsc01268pn.th.jpg

Modificat de Vyrus
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Micnea: consumum meu e undeva intre 5,5 si 7 depinde de viteza. Orientativ, sa iti faci o idee..zilele trecute am facut constanta-bucuresti, cu un consum de 7,5, la dus,mers constant pe autostrada cu 130, cu tempomatul. In bucuresti, am parcurs vreo 6 km in vreo 1,5h, iar consumul a crescut la 7,8. La plecare, Bucuresti-Constanta, consumul a scazut undeva la 6,6, la un mers de 110-120, fara tempomat. Nu pot sa fiu decat foarte multumit de masina :Computer: singurul inconvenient este zgomotul putin cam "intens" de sub capota. Prima oara am zis ca e ceva in neregula, desi o pusesem pe tester. Astazi un mecanic mi-a spus ca zgomotul acela vine de la benzina proasta, implicit de la lipsa de aditiv.. So, everything`s fine :D Sper ca te-am lamurit :icon_thumright: Ah, inca ceva, LA MULTI ANI ROMANIA ! :P

Modificat de Vyrus
Link către comentariu

Iti multumesc ca m-ai lamurit in privinta consumului. :( Golfuletul tau consuma foarte bine fata de al meu. Cred ca o fi totusi de la cutia automata nu stiu, oricum m-am obisnuit.

Link către comentariu

Mi-am luat VCDS :)

Rezultatul :

Wednesday,01,April,2009,18:43:26:26365

VCDS Version: Beta 812.4

Data version: 20090214

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Chassis Type: 1K0

Scan: 01 03 08 09 15 16 17 19 25 42 44 46 52 56 62 72

VIN: WVWZZZ1KZ6W055140 Mileage: 68410km/42508miles

00-Steering Angle Sensor -- Status: OK 0000

01-Engine -- Status: OK 0000

03-ABS Brakes -- Status: OK 0000

08-Auto HVAC -- Status: OK 0000

09-Cent. Elect. -- Status: Malfunction 0010

15-Airbags -- Status: OK 0000

16-Steering wheel -- Status: OK 0000

17-Instruments -- Status: OK 0000

19-CAN Gateway -- Status: OK 0000

25-Immobilizer -- Status: OK 0000

42-Door Elect, Driver -- Status: OK 0000

44-Steering Assist -- Status: OK 0000

46-Central Conv. -- Status: OK 0000

52-Door Elect, Pass. -- Status: OK 0000

56-Radio -- Status: OK 0000

62-Door,Rear Left -- Status: OK 0000

72-Door, Rear Right -- Status: OK 0000

-------------------------------------------------------------------------------

Address 01: Engine Labels: Redir Fail!

Part No: 06A 906 033 EM

Component: SIMOS71 1.6l 2VG 7004

Revision: --H01--- Serial number: VWZBZ0E0243104

Coding: 0000071

Shop #: WSC 01279 785 00200

No fault code found.

Readiness: 0000 0000

Address 03: ABS Brakes Labels: 1K0-907-379-MK70.lbl

Part No: 1K0 907 379 P

Component: ASR FRONT MK70 0105

Coding: 0017025

Shop #: WSC 01279 785 00200

No fault code found.

Address 08: Auto HVAC Labels: 1K0-907-044.lbl

Part No: 1K0 907 044 AT

Component: ClimatronicPQ35 066 0606

Shop #: WSC 00000 000 00000

No fault code found.

Address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-23-H.lbl

Part No SW: 3C0 937 049 E HW: 3C0 937 049 E

Component: Bordnetz-SG H37 1002

Revision: 00H37000 Serial number: 00000050056053

Coding: 018D0F2700041800001400001400000000097F075C

Shop #: WSC 00000 785 00200

Part No: 1K1 955 119 C

Component: Wischer VW350 013 0402

Coding: 00065493

Shop #: WSC 00000

1 Fault Found

00526 - Brake Light Switch-F

008 - Implausible Signal - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101000

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 2

Reset counter: 31

Mileage: 67547 km

Time Indication: 0

Freeze Frame:

ON

Voltage: 14.05 V

ON

ON

OFF

OFF

ON

Address 15: Airbags Labels: 1K0-909-605.lbl

Part No SW: 1K0 909 605 N HW: 1K0 909 605 N

Component: 2E AIRBAG VW8 015 2100

Revision: 03015000 Serial number: 0038ED0L937Z

Coding: 0012869

Shop #: WSC 01269 785 00200

No fault code found.

Address 16: Steering wheel Labels: 1K0-953-549-MY8.lbl

Part No SW: 1K0 953 549 AF HW: 1K0 953 549 AF

Component: Lenks

Link către comentariu

Update ! :)

Transparenta 5% !! La vara sper sa imi pun si pe fata cea mai deschisa. Nu am pus-o acum pt ca am avut anumite dubii in privinta lucrarii, avand in vedere conditiile meteo. Nu a iesit exact cum vroiam, dar .. e ok. :D

photo0114.th.jpg

photo0113r.th.jpg

photo0112i.th.jpg

photo0111m.th.jpg

Modificat de Vyrus
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un mic cadou de sarbatori, un mic update: AM Xenon 6000k, pe faza scurta:

photo0005s.th.jpg

Poza la cald.. :D

Link către comentariu

Ai dreptate. Diferenta este una sesizabila fata de lumina OEM, si fata de cea pe care am avut-o cu Philips Blue Vision. Update-ul a avut loc in urma faptului ca lumina de la Philips Blue Vision nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor mele..Diferenta nu era una sesizabila,pe timp de noapte, intr-un loc deja luminat..iar pe scurt, diferenta dintre un bec halogen si lumina produsa de un kit xenon, fie el si AM, vine in sprijinul conducatorului auto.

Nu am primit nici un flash ! :)

Link către comentariu

Folia mergea mai deschisa..parca e cam inchisa dar hai,treaca mearga :P

Despre xenon se stie,numai de bine,asa ca drum bun!

Link către comentariu
Folia mergea mai deschisa..parca e cam inchisa dar hai,treaca mearga :P

Despre xenon se stie,numai de bine,asa ca drum bun!

am o presimtire ca nu o sa mai tin mult folia asta :P nu esti primul, cu siguranta NU vei fi ultimul care imi va spune asta. Dar, totusi, asteptam vremea buna, poate o schimbam atunci, pana atunci, ne gandim la altele, nu la ce avem deja :D

Link către comentariu

Pun pun. La xenon eu am fost Mosh craciun, poate mai apare si un alt Mosh .. asteptam, speram ! :D daca nu, ii dau o taietura la bara la Pilot in Constanta si ii pun tipsuri de GTI, iar cand o sa am bani si de bara, o sa apara si ea. :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!