Jump to content

Inlocuire emblema spate

Seby19
 Share

Postare recomandată

Salutare. Pentru ca aveam la portbagaj(la clapeta de deschidere) emblema din primele modele, plata, si pt incepuse sa se duca vopseaua neagra de pe ea, am luat una model nou, 3d ca sa spun asa, de pe ebay. Intrebarea mea este daca stie cineva cum se inlocuieste. Trebuie sa demontez tot ansamblul, sau se poate si fara? Mentionez ca sigla noua are pe spate banda dublu adeziva si 3 pini de plastic, probabil pentru aliniere, asezare etcpost-10346-1258644505_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se demonteaza capitonajul interior portbagajului.

post-21426-1258647207_thumb.jpg

post-21426-1258647213_thumb.jpg

post-21426-1258647218_thumb.jpg

post-21426-1258647222_thumb.jpg

post-21426-1258647227_thumb.jpg

Modificat de pronet
Link către comentariu

Ms pentru raspuns. Problema e ca astazi am constatat cu dezamagire ca nu se potriveste la masina mea.... Deci daca este cineva interesat de emblema, discutam pe PM

Link către comentariu

Si eu care tocmai ce vroiam sa te rog sa pui link-ul de unde ai cumparat-o.Deci nu merge pe primele modele dar de ce ,ce difera?

Link către comentariu

Sistemul de prindere difera :)

"Problemele" care le are acum colegul Seby19 in montarea noilor modele de embele pe sistemul vechi de prindere, le-am avut si eu vara aceasta, cu cei de la casco cand mi s-a pusa pata sa-mi schimb emblema :screwy:

Pt cine vrea sa vada un motiv oficial, inca mai am in mail explicatia primita de la Porsche Romania, care mi-a fost de folos pt a putea sa-mi obin de la casco un accept de plata pt respectivul reper.

Din 2007 mecanismul de deschidere/inchidere a portbagajului, cod 3C5 827 469 B la modelul Passat 3C Sedan s-a schimbat in 3C5 827 469 D ULM

Motivatie:

- pana in acel moment, VW AG producea 2 tipuri de embleme pt modelul Passat 3C (Sedan - 3C0 827 469 B - si Variant - 3C9 853 630 ULM - )

- emblema pt modelul sedan este mai subtire, sistemul de prindere pe mecanism este prin cleme

- emblema pt modelul variant, este mai groasa, are o margine dreapta cu 3 picioruse si are sistemul de prindere cu banda dublu' adeziva

- emblema pt modelul varianta vine montata direct pe caroserie deasupra suportului pt numarul de inmatriculare

Din acest motiv, in cazul de fata, recomandam schimbarea intregului sistem (cod 3C5 827 469 D ULM) pt a se potrivi modelul de variant.

Pret mecanism + emblema: 407.58 RON (pret cu TVA)

(...)

Si uite asa, de aici am eu de vanzare urmatoarea piesa -> Mecanism deschidere portbagaj Passat 3C/Golf 5/EOS

E ciudat si enervant de multe ori sa constati ca daca vrei sa imbunatatesti ceva la un Passat din primele generatii (2005-2006), te lovesti de fel de fel de probleme, cu tehnologii schimbare, piese care nu se mai potrivesc decat daca schimbi si altceva, etc. :mellow:

:offtopic:

Exact la fel este si in cazul celora care vor sa-si puna pe un RCD310 de pe un passat 2009 pe un Passat 2006 care a avut rcd300...

Modulul CAN-GATEWAY nu-l recunoaste, nici macar codarea lui n-o "intelege" toata, si de-aici te trezesti cu alte probleme (unele penibile :banghead:)

:Driver: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 3 years later...
Ambrus Zsolt

am o problema la un Passat variant din 2007. La emblema din spate (de pe portbagaj) se decojeste cromul. Stie cineva ce cod are piesa si cam la ce pret as putea cumpara? Eventual oare second unde as gasi? La dezmembrari din Mures am incercat, dar nu se vinde separat emblema, doar cu usa de portbagaj. Este lipit sau prins cu surub? Are 11 cm diametru.

Multumesc

Link către comentariu

din cate stiu tot ce e in spate e lipit cu banda dublu adeziva foarte buna si se da jos mai greu, cat despre emblema nu stiu daca gasesti separat la dezmembrari dar cauta pe site-uri de licitatii si acolo sigur gasesti. pretul ar fi undeva la 50 - 100 ron o emblema noua :)

Modificat de Rastafari
Link către comentariu

Omu se referea la passat b6 ..e altfel decat la b5 sau b5.5 , intra butonu inauntru pentru a deschide portbagajul ...

Cauta la dezmembrari din alte judete/Bucuresti si iti trimite prin curier ..cred ca se schimba dand jos capitonajul de la usa portbagajului

Link către comentariu

stiam ca se refera la B6 dar credeam ca e acelasi principiu de montaj al emblemei

Link către comentariu

1. Cred ca nu era nevoie de un topic nou.

2. Fiind vorba de variant, nu intra nimic inauntru. Este fixata pe hayon si acolo ramane. Ma indoiesc ca e prins doar in adeziv. Cred ca e vreo clema care se prinde prin interior dupa eliminarea capitonajului.

Link către comentariu

Citeste asta.

Poti da un search pe ebay si gasesti mai multe oferte, de exemplu ASTA.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!