Jump to content

actual driving machine

A4audiDTM

Postare recomandată

dupa cum se vede este un a4 2.0tdi 140cp cu un kit DTM. asa am luat-o, nu l-am pus eu.

ca optiuni, are cate ceva pe acolo, dar mai duce lipsa :icon_thumright: are 70000km, avea 60000km cand am luat-o.

desi o am de ceva timp, nu prea am condus-o pt ca am avut altceva cu mai multi caluti... acum am ramas cu asta si se pare ca nu este kiar asa puturoasa cum mi se parea. oricum sper cat de curand la 200+ caluti, dar sa vedem :Driver:

motorul este cam zgomotos, cam multe vibratii in masina... nush daca e normal dar din cate am mai vazut toate sunt la fel si nu m-am speriat. nu am vazut totusi cum se prezinta una noua...

in principiu as vrea sa ii schimb rotile ca nu mi-au placut de cand am luat-o dar daca nu am circulat cu ea nu m-a interesat sa le schimb, o sa postez la anunturi online un eventual schimb de roti. deocamdata nu am voie sa postez :))

sunt jante ronal pe 18 cu cauciucuri "no name" ca nu mai stiu ce firma, 225/40/18 in stare f buna

daca este cineva interesat de un schimb, ma intereseaza doar pe 17 OEM audi cu cauciucuri bune.

cam atat... daca am incalcat vreo regula, atentionati-ma ca sunt nou pe aici :D

post-56209-1258642129_thumb.jpg

post-56209-1258642135_thumb.jpg

post-56209-1258642141_thumb.jpg

post-56209-1258642146_thumb.jpg

post-56209-1258642150_thumb.jpg

post-56209-1258642156_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte faina masinuta, totusi jantele sunt cam grosolane pt ea (my opinion)

ar merge unele mai finute

pt cei 140 de cai mi se pare un pic exagerat kit-ul de caroserie, dar de aratat rau nu arata :D

sa o stapanesti cu placere, atata timp cat ai sa o mai stapanesti...

multa bafta :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Pacat ca vrei sa o vinzi. La 2.0 ai putea sa ii aduci macar un soft si s-ar simti ceva mai bine motorasul ...

Oricum sa o stapanesti sanatos... cel putin pana cand apare acea ocazie :icon_thumright:.

Link către comentariu

multumesc all ! intr-adevar jantele nici mie nu prea imi plac... dar asa am luat-o si nu prea m-a interesat de ea pana acum :icon_thumright:

o sa le schimb cand o sa am ocazia... as vrea ceva S-line pe 17 oem.

kiar daca are doar 140 cai, mi-a placut kit-ul cand am cumparat-o... din cate stiu este ceva oem...

praguri nu tin neapart... dar un eleron o sa ii pun cu prima ocazie :D am vazut ceva frumos de la ABT

de coborat probabil pe la primavara daca nu o dau... acum in nici un caz... si asa ating unele borduri la parcare, cu bara fata

poate a mai avut cineva problema asta: imi licare un far :P am auzit ca ar fi siguranta... desi nu prea cred... becul nu este pe duca pt ca nu si-a schimbat culoarea... ca luminozitate sunt la fel numai ca se stinge se aprinde... din cand in cand...

Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

Modificat de Dragos Ene
Link către comentariu

A4audiDTM, te rog fara probleme tehnice pe acest topic de prezentare a masinii. Multumesc.

Link către comentariu

uups... scuze. am uitat :D poti sterge acolo... o sa caut sa vad daca mai e vreun topic despre... si daca nu gasesc o sa postez unde trebuie.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina,mai ales cu body kit asta.Mie sincer imi plac jantele astea dar ai putea pune jante de rs4 pe ea daca tii neaparat sa le schimbi :D

My Skoda:D

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

live dau mai bine jantele... dar as vrea ceva oem pe 17 ca totusi sunt ca mari pt 2.0tdi asta...

o sa deschid un topic la vanzari jante... poate se iveste vreun schimb ceva... inca nu am permisiunea... are cineva idee dupa cat timp de la inregistrare se pot deschide mai multe topic-uri ? multumesc

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

Felicitari pentru masina arata bine insa ar merita niste jante mai pe masura masinii, eventual tot 18 si cu o suspensie cu 2-3 cm mai joasa.Cat despre problema descrisa citeste pe aria dedicata la audi a3 si acolo era discutata problema becurilor de xenon care incep sa licare.

Link către comentariu
Felicitari pentru masina arata bine insa ar merita niste jante mai pe masura masinii, eventual tot 18 si cu o suspensie cu 2-3 cm mai joasa.Cat despre problema descrisa citeste pe aria dedicata la audi a3 si acolo era discutata problema becurilor de xenon care incep sa licare.

thanks. as vrea sa ii pun niste jante oem dar pe 17, in nici un caz 18 ca sunt cam mari pt 2.0tdi asta. dar asta dupa ce scap de astea... suspensia cred ca o sa ramana asa pt ca deja ating cu fata unele borduri :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!