Jump to content

Intrerupere ridicare geam

GunX
 Share

Postare recomandată

Mda .. :blah: Spune-mi te rog, te-ai interesat cat costa butoanele? Merci!

Mie a incercat sa lipeasca piciorusul ramei dar fara prea mult succes. L-am mai folosit de 5 ori si problema a reaparut... deci, altu' nou!

Modificat de DanuAL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi dupa masa, voi desface iar butoanele sa curat placa cu circuite, daca tot nu va functiona va trebui sa le schimb, am sa caut la dezmembrari sa vedem cat ajung, nu inainte de a intreba cat sunt noi.( poate afli tu cat ajunge un set nou de butoane). Ma gandeam poate luam un set si il impartim , la mine presupun ca e placa cu circuite, tu ei acele rame si iesim mai ieftin , ce zici :)? cautam solutii de criza :(.

Am aflat la o firma de piese auto butoanele costa 175Ron, la un dealer Skoda costa aproximativ 150Ron.

Modificat de mafia
Link către comentariu

Intre timp stang informatii si anume:

1 Primesc o oferta de butoane de la un tip, cred ca lucreaza la dezmembrari (pe net am vb.) si ghiciti ce pret imi spune la setul de 2 butoane pentru geam ;) .... va zic tot eu 50 euro :)) si atunci ii zic, la magazin sunt 175 Ron, la dealer sigur sunt mai ieftine daca nu cu 10%, sigur cu 5% , si tipul imi zice "daca sunt 170 ron noi mai are rost sa cauti la dez?". O fi mai scumpe si nu am primit eu pretul bun, voi afla si voi vedea cine e ametit, vanzatorul cu pretul lui de 175 ron sau cinei "romanul" cu 50 Euro :D.

2. Am desfacut iar butoanele si verificat in parte: cauciuc, ramele de tabal cu picioruse si am aflat problema - placa cu circuite . Stie cineva cum sa refac circuitul sau sa-mi dea o solutie . Postez o poza cu placa.

post-18532-1277492791_thumb.jpg

post-18532-1277492799_thumb.jpg

post-18532-1277492806_thumb.jpg

Link către comentariu

lasa-le ma nene asa iar te apuci de mesterit, vad ca ai gasit cauciucu...ala la dezmembrari o fi zis 50 de euro dar or fi fost 4 butoane cu cel de blocare geamuri

Link către comentariu

150 RON - atat costa piesa pe producator NOUA cu garantie, aici in Alba. N-are rost sa ne complicam cu ''jumatatile''. Asa cum zice Gabriel, ala o fi inteles altceva. Am cautat si eu SH si sub 150 ron inca n-am gasit. Incearca la nr. asta de tel :

''Panou comanda geamuri electrice usa sofer =150 LEI.

Cu stima

MOBIL : 0724 315 813

Tel/ FAX: 0243 318 470''

:icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 months later...

salutare

Problema asta cu geamul din dreapta fata o am si eu: la comanda ridicare urca pana la jumatate si apoi coboara complet. Figurile au inceput cand masina era inca in garantie, am fost cu ea de vreo 5 ori la service, au curatat baietii de fiecare data pe-acolo, functiona bine-mersi pana ajungeam acasa si apoi aparea beleaua. In cele din urma s-au hotarat ei sa-mi schimbe calculatorul de usa, ca cica "ala e problema dom'le, am descoperit" - 1.000 RON, la Pitesti!!!.

Buuun, schimbat pe garantie, totul ok pt. cateva luni ... cand a aparut aceeasi problema, cu o singura diferenta: masina NU mai e in garantie :censur: De data asta, de cateva ori, cand incuiam masina geamul cobora pana la jumatate si tot asa de fiecare data cand actionam inchiderea centralizata (inchipuiti-va cum stateam ca un idiot langa masina pentru ca nu stiam cum sa fac sa o incui fara sa mi se deschida geamul) ... in plus, o noapte a stat in parcare cu geamul deschis, pt. ca prima data nu am observat ce se intampla! Au urmat bineinteles vizitele in service, curatat cheder, glisiere etc. ... nimic, nicio eroare pe tester, update la soft nu au putut sa faca, deci nu i-au dat de cap.

Solutia propusa de ei? Ati ghicit: inlocuirea calculatorul de usa! Din nou! Numai ca acum costa 1.300 RON, fara manopera.

Asadar, nu stiu ce sa fac, ce solutie am atata timp cat nu am nicio garantie ca daca schimb din nou calculatorul de usa nu voi mai avea probleme? O fi ceva defect in usa? Multam

Link către comentariu

Bun, masina nu mai e in garantie, dar lucrarea facuta in perioada garantiei primeste la randul ei o GARANTIE care, de altfel, a iesit si ea din garantie?

N-ai uitat niciodata geamul intre'deschis si te-a prins ploaia, ti-a plouat sau curs apa pe butoane? La mine facea cam tot ceva de genu' si in afara de modulul din usa sofer cu butoanele de ridicat geamurile, n-a fost alta problema! L-am schimbat pt. ca mi-a fost rupt ceva pe acolo, dar inainte sa descopar ce-i rupt, l-am uscat, l-am dat cu spray de contacte si si-a revenit. Pare mai mult o problema la instalatia electrica, modul. Parerea mea e sa incerci sa desfaci mufe, fire (oxidate, care nu fac contact) si sa le cureti. Repet, parerea mea! :wub:

Link către comentariu

Aceasi problema am si eu dar la geamul din stanga fata ( de fapt singura si unica problema cu masina :D ).

Din cand in cand ( am impresie ca dupa ploaie) geamul din stanga urca la actionarea butonului, facea un "trosc", dupa care coborea pana la jumatate- ramananad blocata acolo ( pana cand vroiea el- dupa care functiona din nou normal).

Baietii de la service faceau ceva la ea la fiecare revizie garantiala, au inlocuit butoanele, etc.

Eu zic ca este exclus explicatia cu chederele care strang.

Masina a iesit din garantie si pana la urma au anulat functia de ridicare automata (adica functia care ridica geamul printr-o singura apasare de buton),

acum geamul se ridica numai daca actionez constant butonul, dar macar nu mai face figuri.

Link către comentariu

Am patit si eu o chestie ciudata dar nu pot sa-mi aduc aminte daca am facut eu ceva sau nu

Am oprit masina, toate geamurile erau inchise, ma dau jos, ma duc la portbagaj dau jos bagajele si dupa ce inchid haionul am vazut toate geamurile coborate la jumatate

Chestia e ca nu pot sa-mi dau seama daca am apasat din greseala butonul de deschis masina si l-am tinut apasat in buzunar sau a facut ea singura asa

Am pus iar contactul, le-am ridicat, am incuiat masina, m-am uitat la ea daca nu cumva le coboara de capu ei, nu le-a coborat si am plecat

A mai patit careva ceva asemanator?

Link către comentariu

@danuAL

garantia pentru o piesa inlocuita in garantie e valabila pana in momentul in care expira garantia masinii. In schimb, daca o inlocuiesti dupa, are garantie 2 ani (asa zic baietii de la service)!!! Si nu, nu m-a prins ploaia cu geamul deschis (mai mult sau mai putin), deci nu poate fi vorba de asta. In plus, s-ar fi observat in service in momentul inlocuirii piesei originale daca era vreo mufa oxidata sau contact imperfect. Poblema se manifesta indiferent de unde dau comanda de ridicare (sofer sau pasager) si indiferent cum (dintr-odata sau tinand butonul apasat).

Link către comentariu

• 1 month later...

eu am rezolvat altfel problema... piesa respectiva are un capac, care "slabeste" dupa cateva demontari si se desface, iar butoanele nu mai functioneaza cursiv :)

cu 2 surburi mici, de la casete audio, se fixeaza exceptional...

Link către comentariu

Am patit si eu o chestie ciudata dar nu pot sa-mi aduc aminte daca am facut eu ceva sau nu

Am oprit masina, toate geamurile erau inchise, ma dau jos, ma duc la portbagaj dau jos bagajele si dupa ce inchid haionul am vazut toate geamurile coborate la jumatate

Chestia e ca nu pot sa-mi dau seama daca am apasat din greseala butonul de deschis masina si l-am tinut apasat in buzunar sau a facut ea singura asa

Am pus iar contactul, le-am ridicat, am incuiat masina, m-am uitat la ea daca nu cumva le coboara de capu ei, nu le-a coborat si am plecat

A mai patit careva ceva asemanator?

Daca aveai cheia in buzunar in mod sigur s-a apasat pe buton accidental, cit ai stat cu capu' bagat in portbagaj, eu unul am patit-o de mai multe ori. Deci stai linistit ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!