Jump to content

Golf 4 - 1.9 TDI ALH

Johnny Ice

Postare recomandată

eu caut ceva de genu - schimb suspensia stock cu una reglabila + diferenta din partea mea unde este cazul pt ca momentan nu stau bine la partea financiara sa cumpar cu banii jos. sa zicem ca sunt in cautare de "schimburi"

multa bafta

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

71

• Auras

8

• Circoloco

8

• Robby_GoW

4

dany@TuningCars

eu caut ceva de genu - schimb suspensia stock cu una reglabila + diferenta din partea mea unde este cazul pt ca momentan nu stau bine la partea financiara sa cumpar cu banii jos. sa zicem ca sunt in cautare de "schimburi"

multa bafta

ok, bafta multa atat cu suspensia cat si cu masina

Link către comentariu

poze cu bara fata. nu e vopsita inca dar dupa ce finisez bara spate urmeaza o vopsea negru mat.

dsc00277j.th.jpg

dsc00278s.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Modificari noi...

In primul rand folia de pe masina a zburat...am revenit la negru lucios. A fost ceva munca sa dau folia jos dar a iesit.

Am renuntat la folia de pe masina si am pus si eu in sfarsit folie pe geamuri, deja a venit caldura si se cam simtea.

Am progresat cu bara spate. Initial parea parea usor, refacut imbinarea si astupat bandouri...dar e de munca, maine sper sa o termin. Iata in ce stadiu se afla acum:

dscf1003w.th.jpg

dscf1008v.th.jpg

Si cea mai recenta modificare este... Shaved Doors

dscf1004g.th.jpg

dscf1009w.th.jpg

Mai trebuie sa le mai dam un chit de finisaj si la vopsit... dar maine pauza...e ziua mea..

Link către comentariu

La Multi Ani !!! Sanatate si MULTI bani !

Foarte frumoase modificarile masinii ! Chiar sunt interesat unde se va ajunge ... :P

Link către comentariu

colegu are dreptate scoate si bandourile de la usi daca tot ai treaba pe acolo,app de ce ai dat folia jos de pe masina?crek si a mea o sa zboare la vara daca fac rost de bani sa o vopsesc toata,bafta cu masina in continuare.

Link către comentariu

bandourile momentan au ramas, o sa le dau jos cand vopsesc masina. astazi chiar nu mai aveam chef sa mai smirgheluiesc, am inchitit prea mult praf de chit zilele astea...dar macar usor usor se contureaza visul meu....

maine revin cu poze... masina e finisata si vopsite locurile unde am dat cu chit..dar e vopsita cu negru mat...asa mi-a recomandat vopsitorul... pana luna viitoare (sper, in functie de buget)nu moare nimeni...vopsesc toata masina... Negru Perlat :icon_thumright:

PS: multumesc pt urari

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

bv bosule frumoasa masina.....seamana putin asa cu fosta mea masina ...acuma pacat k a mea sta in parcare lovita din cauza unui handicapat

Link către comentariu

asta e viata...te chinui sa faci masina cum iti place si intra un bou in tine... multa bafta cu masina

Link către comentariu

poze mai clare si cu masina curata...

mai e mult de lucru dar toate la timpul lor...

sam0305t.th.jpgsam0307z.th.jpg

sam0309l.th.jpgsam0310t.th.jpg

sam0313h.th.jpgsam0312h.th.jpg

pareri....

Link către comentariu

Dragut kitul exterior cu toate ca nu prea se mai poarta tuning gen NFS, sau cel putin nu prea sunt eu adeptul, pe culoare inchisa arata foarte bine. Intrebarea ar fi cum te-ai descurca cu barile asa joase la drumurile din BZ, daca schimbi suspensia si cobori totodata garda masinii?

Vreau sa te intreb ceva referitor la montatul pragurilor, daca ai pe cineva din BZ care se pricepe la asa ceva, mai exact la montaj si sa lucreze la preturi decente(am de montat un set de praguri replici de cupra 1m), daca e da-mi un pm cu adresa, nr de telefon sau eventual ceva preturi,ms

Ti-as recomanda sa lacuiesti cu fumuriu triplele sau sa iei ceva cu leduri ca alea par prea vechi si urate, comparativ cu restul masinii :blah:

Bafta in continuare cu modificarile si sa ne tii la curent. Apropo revopsirea de care vb, unde o faci si cam la cat te astepti sau platesti manopera cu sau fara vopsea si daca ai de gand sa ii schimbi sau nu culoarea

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

initial nici eu nu eram de acord cu bodykit-urile gen NFS, dar eu zic ca modelul acesta nu este chiar asa "avion". dupa ce am montat bara fata am parcat din intamplare langa un Golf V si am observat ceva interesant, design-ul barii este facuta dupa modelul OEM de la golf V.

Cel putin asa mi se pare mie:

golfvfront.th.jpgsam0312h.th.jpg

de stopuri nu ma mai ating, le schimb si gata. mi-au luat odata certificatul pt lacul care il aveam pe ele. stiu ca par vechi comparativ cu restul dar se cam termina fondurile. vopseaua din pacate trebuie sa o aman...probleme financiare..oricum pretul este bun in comparatie cu ceea ce se cere la ora actuala(cam la 50% la manopera). vopseaua o cumparam din magazin si ma ducea vreo 5-600 lei + perla.

suspensia trebuie neaparat sa o schimb(amortizoarele varza pe spate). suspensia nu o sa ma afecteza la garda masinii pt ca o sa o schimb doar pt rigidizare, nu o mai cobor.

@Auras: imi pare rau dar nu am pe cine sa iti recomand.

PS: Multumesc colegului @Robby_GoW pt amabilitatea sa. mi-a facut o demonstratie cum se comporta suspensia care ma intereseaza.

numai bine

Link către comentariu

npc .. :P sper ca te am convins ...ca e necesara :P

Modificat de Robby_GoW
Link către comentariu
Publicat (modificat)

stiam ca e necesara dar tu mai convins ca marca ta-technix este buna si ca nu troncane asa cum zic altii la drumuri mai "accidentate"

Apel Umanitar:

Ma adresez celor din buzau care au motor ALH, daca vor sa imi imprumute si mie 10 minture debitmetrul sa verific daca al meu este dus sau nu. Masina nu trage cum trebuie si cei de pe topicul "Loguri - Interpretarea ..." mi-au sugerat sa fac un test cu alt debimetru.

Multumesc

numai bine...

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

My car Bad....Bad Boy

dsci0417.th.jpg dsci0416rg.th.jpg

dsci0429.th.jpg dsci0424.th.jpg

dupa shaved doors masina "trebuia" sa aiba un aspesc de baiat rau...asa ca i-am pus un BadBoy de la RDX Racedesign...

si daca tot eram la capota am zis ca arata mai bine cu "putin" carbon...

Link către comentariu
stelist_2007

Si cum te descurci cu shaved doors la iarna?...cand o sa inghete usile?.....au fost zile in care asa au inghetat usile ca nu am putut sa le deschid cu manere dapoi fara ele....

Link către comentariu

iarna nu cred ca o sa fie o problema. masina iarna sta in garaj, oricum, cand mi-au inghetat si mie usile, nu trag de maner pt ca am vazut cum se poate rupe.

totusi sper sa nu fie nevoie sa apelez la prea multa forta sa intru in masina.

numai bine....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa o scurta pauza revin cu inca ceva modificari:

- Half shaved doors - fata (am renuntat la full shaved datorita complicatiilor care urmau)

- Finisat shaved doors pe spate

- Hayon shaved + buza hayon + deschidere din interior

- Scos bandouri

Momentan arata cam urat pt ca e vopsita cu spary-ul in zonele unde s-au facut modificari dar saptamana viitoare sper sa finalizez cu exteriorul masinii.

Cateva poze

p4040039.th.jpgp4040041.th.jpg

p4040040.th.jpgp4040042t.th.jpg

p4040044.th.jpgp4040043.th.jpg

Revin cu poze mai detaliate dupa ce spal masina....

Link către comentariu
  • 2 months later...

Revenit la un stil mai OEM. Renuntat la bodykit si inlocuit cu bara fata + spate clean.

Poze:

dscf0045po.th.jpg

dscf0043tk.th.jpg

dscf0044d.th.jpg

dscf0042a.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Upgrade de sunet.

Am schimbat vechiul amplif Sioux cu un Kicker ZX 350.4.

Specificaţii tehnice

Putere Stereo 90W x 4 @ 2 Ohms

Răspuns în frecvenţă 20Hz-20kHz; +0/-1dB

Sensibilitate la intrare Nivel maxim 250 mV-10 V,

Nivel minim 125 mV-5V

Raportul semnal-zgomot > 95dB

Filtru infrasonic 12dB/octavă centrat 25HZ

Amplificare KickEQ™ + 18dB @ 40Hz

Problema e ca sunt nevoit sa imi cumpar si 2 seturi de boxe....am prajit cate 1 din fiecare set (norocul meu :tuktuk: ) dar ce...masina nu merita si ea 2 seturi de Hyfonics :icon_cheesygrin:

Drive safe..

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

evacuare cap coada facuta profesional fara cat si finala ,etrieri rosii,un eleron finut r32 stile,geamuri nu ti-ai mai pus? si eu vreau dar unde am gasit universale a zis ca nu se potrivesc si mam lasat pagubas deocamdata ...de roti nu s-au luat gaborii cand te-au oprit sau le ai in talon/carte?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Etrierii nu se vad dar sunt rosii, eleron m-am gadit si eu dar astept sa gasesc ceva ok ca pret iar referitor la jante, pana acum nu s-a luat nimeni de mine, pe viitor o sa ii schimb numerele(talon nou).

Geamuri am avut un set universal, dar nu am fost multumit de el, urca foarte greu asa ca am renuntat la ele. Sincer nu recomand. Astept deocamdata sa vina primavara sa vopsesc masinuta, pe gerul si zapada asta nu merita sa investesc bani in vopsea. Se gaseste un schumacher sa dea in mine, asa ca mai astept putin.

Oricum multzam pt sfaturi.

Numai bine

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!