Jump to content

Golf 4 - 1.9 TDI ALH

Johnny Ice

Postare recomandată

ti`ai dat folia jos si de pe geamurile din spate? :) sau nu vad eu bine?jantele vin super,si eu ma gandesc sa le schimb pe a mele si sa imi iau tot in 5spite

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

71

• Auras

8

• Circoloco

8

• Robby_GoW

4

Folia de pe geamuri le-am dat jos pt ca nu erau omologate, si la foamea de bani in care este politia la ora actuala sigur imi luau certificatul. Asa a patit un prieten, certificatul + 540 lei amenda...de bani astia imi pun folie omologata si mai si ramane....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mai nou am umblat si la sistemul de franare putin. Discuri noi, nu sunt ele de "firma" (QH Brake Discs) dar sunt noi si arata altfel. Placute noi TEXTAR si daca tot am umblat la ele am schimbat si lichidul de frana.

Putin cate putin se schimba masina...

Link către comentariu

Salut. Masina arata foarte bine acum cu jeante noi ;) In curand voi fi si eu un posesor de VW Golf MK4, dar sunt putin cam trist ca nu gasesc unul de 110 cai (stock - DI rosu), sau macar 101.. Tot ce gasesc e ALH la 90. Tot ce as vrea e sa scot e 100 in 10 secunde (dupa info de pe autoevolution ALH @ 90 scoate in 12.5). Intreberea mea este: tu cu 110 cai reusesti sa scoti suta in 10 secunde? Oare voi fi multumist de ALH cu 116 cai? (optimizare la Upsolute), sau sa caut ceva putin mai mare?

Dupa cum am inteles ALH e mai ieftin la piese..

Apropo acum cat ai consulum? (110cai + turbina schimbata) a sarit mult de la consum stock?

Link către comentariu

salut

ca si timp 0-100 am scos 11 sec. bine, eu m-am cronometrat singur si nu m-am chinuit sa masor la virgula. timpul l-am scos cu esp-ul dezactivat.

piesele de alh, nu stiu cu cat sunt mai ieftine fata de alte motoare. sa zic ca la unele e mai scump(de exemplu la distributie ai mai multe role, deci pret consider eu mai mare). pe total ca si pret al pieselor eu zic ca nu e diferenta mare, infima as crede eu.

consumul mi l-am facut astfel. buzau - baia mare - buzau aprox 1200km le-am facut cu 60 litri si mi-a iesit cam 5l/100km. conduss intre 70-150km/ora. de cand am schimbat jantele nu am mai facut consumul. nu am BC si nu stiu la virgula consumul.

oricum eu sunt multumit de masina...sper ca si tu o sa-ti gasesti "jumatatea"

multa bafta

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

update....

Am mai adaugat inca un "device" la masina, backup camera. am folosit o camera web conectata pe usb. am pozitionat-o sub stopul pe frana de pe luneta. revin cu prima ocazie si cu poze.

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

multumesc biszak

astazi mi-au mai venit ceva idei...

m-am gandit la ceva personalizat jantele si o capota mai agresiva.

O intrebare pt cunoscatori. pot sa schimb numai arcurile din stoc in arcuri sport? se coboara masina sau trebuie sa schimb si amortizorele?

sa vedem cate parfumuri si flori trebuie sa iau sa primesc aprobare de la prietena aka. "sefa".

tineti-mi pumnii...

multumesc

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

Cam grav daca e inca doar prietena si are ultimul cuvant :)). Cand te casatoresti ce mai faci? :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu are ultimul cuvant dar stiti voi problema femeilor..."daca tu iti iei ceva la masina, mie ce-mi iei?" nu inteleg de ce merg pe principiul acesta :question:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina mai ales modificarile aduse sa o stapanesti sanatos,referitor la arcuri sport pe amortizoare stock: eu pe masina mea am montat arcuri sport pe amortizoare normale de circa 60 de mii de km si nu am nici o problema,am vazut ca esti din buzau ne putem intalni ca sa vezi diferenta.

Link către comentariu

multumesc de oferta cosminionutn

cand ai timp dami un telefon ceva si ne vedem. iti trimit nr meu de tel pe pm.

multa bafta.

Link către comentariu

faza tare...astazi am aflat ca mai nou am grila sport de la ABT. asta da noroc. exact ca si gu jantele...am zis ca sunt no name si de fapt erau OEM.

"norocul prostului" - ce modest sunt.... :blah:

iata si link : ABT GRILL GRILLE BLACK ALUMINUM MESH

Link către comentariu

mltumesc cosminionutn pt ca mi-ai aratat cum se comporta masina cu arcuri sport. m-am hotarat sa umblu la suspensie cu ocazia asta.

am cautat arcuri sport de vanzare dar din cate am vazut nu prea merita. am gasit intre 200-350 lei la mana a doua doar arcurile si suspensie completa la 630 lei. acum nu stiu daca e de prea buna calitate.

are cineva:

Suspensii Fixe - EVOVW059

Suspensii Sport Fixe! - marca TA-Technix - 40/40mm, 60/40 mm Kitul Contine: - 4 amortizoare Sport - 4 arcuri

291suspensiifixe.th.jpg

cum se comporta? ceva probleme?

dimensiunile acelea care le dau 40mm inseamna ca atat e maxim cat se coboara? eu nu as vrea asa mult. se poate mai putin?

eu unu nu am auzit pana acum de TA-Technix, e ok firma? acum nu ma astept sa fie bilstein dar nici cele mai "petarzi"

astept sugestii si recomandari. nu vreau sa depasesc 150euro set complet.

multumesc.

Link către comentariu

Din ce m-am mai documentat, cica sunt ok ca si calitate TaTechnix astea, dar peste tot pe unde am vazut comentarii referitoare la ele toti ziceau ca alea reglabile sunt ok, iar alea fixe sunt praf si sfatul meu e ca decat sa dai 150E pe asa ceva mai pui 100 si iei reglabila si o setezi cum vrei tu pe inaltime si gata.

Link către comentariu

Salut

Daca vrei doar arcuri, recomand H&R din experienta proprie, se comporta excelent, confortul a scazut cu foarte putin doar ! Poti intra pe linkul din semnatura, sa vazi cum arata masina mea cu arcuri H&R !

Numai bine !

Modificat de UWE
Link către comentariu

salut

am renuntat la ideea de suspensie fixa. am gasit aceeasi marca e aceeasi numai ca am gasit reglabile.

sambata trebuie sa merg sa le montez.

revin dupa ce le montez cu poze before and after...

stiu ca arcurile h&r sunt super dar momentan nu dispun de "lovele" ...poate pe viitor.

drive safe.

Link către comentariu

salut

din pacate unii oameni sunt neseriosi. astazi la ora 9 il sun pe baiatul de unde trebuia sa iau suspensia, adica pe @Bogdan Moraru. cand am ajuns la ploiest imi da mesaj ca nu mi le mai da, ca vine altcineva sa le ia.

om foarte "serios". nu mi-e de 140km care i-am facut degeaba dar se pare ca in ziua de azi cuvantul cuiva este egal cu zero. macar putea sa zica si nu mai plecam de acasa.

ma rog...eu o sa mai caut suspensie in alta parte...

tot respectul...

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

nu-i ghinion...astia sunt oamenii.

daca aveti suspensie sport si vreti sa o dati, astept un pm...poate ne intelegem

numai bine

Link către comentariu

un mic preview.. din pacate nu prea am timp sa ma ocup de lucrare dar sunt nerabdator sa vad rezultatul.

dsc00276k.th.jpg

Link către comentariu
dany@TuningCars

nu-i ghinion...astia sunt oamenii.

daca aveti suspensie sport si vreti sa o dati, astept un pm...poate ne intelegem

numai bine

interesanta masina..

daca chiar vrei TA(suspensie) dami un pm si iti fac eu pret la cea reglabila(noua bineinteles)

te salut

Modificat de BOGY26
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!