Jump to content

Golf 4 - 1.9 TDI ALH

Johnny Ice

Postare recomandată

Folia fata am dat-o jos "multumita" stimatilor domni de la Politia Romana. oprit de 2 ori in 2 saptamani de acelasi politist pt acelasi motiv, folia. Nu am vrut sa imi incerc norocul si a 3a oara pt ca mi-a promit ca daca ma mai vede amenda si multe puncte.

sunt constient ca niste jante ar schimba radical aspectul dar momentan nu am "timpul" necesar achizitionarii unor jante. PArasolarul il voi da jos cat mai curand pt ca sa cam ciupit de la pietricele. Cafeaua oricand.

ms pt aprecieri.

Inca ceva poze. scuzati mizerie din interior, abia astazi am reusit sa fac curat.

pa150091.th.jpg

pa150094.th.jpg

pa150098.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

71

• Auras

8

• Circoloco

8

• Robby_GoW

4

Felicitari pt ce ai reusit sa faci...stiu cata munca si cat timp implica un asemenea proiect!!!

ca ecran ai folosti lcd-ul eeepc-ului iar laptopul e in spatele lui, nu?

daca ai reusit ceva cu "Diagnoza Real Time (Consum, MAF, Boost, RPM...)" sa imi zici si mie cu ce soft pt ca mie nu mi-a mers vag-comul pe centrafuse si nici pe dashcommander.

Link către comentariu

este un plugin pt centrafuse care se numeste cfvagcom. eu am dat 10$ pe o licenta a acestuia. gasesti varianta demo pe site-ul la cf. e destul de usor de configurat si iti arata parametrii care ai nevoie.trebuie sa editezi un fisier text unde introduci modulele care vrei sa le monitorizezi. daca nu gasesti anuntama si til trimit pe mail.

cel mai simplu e sa cumperi un elm si il folosesti direct cu centrafuse dar avend in vedere ca e destul de scump ramane la vechiu VAG-Com.

bafta

Link către comentariu
  • 2 months later...

Inca ceva poze, nimic modificari noi (datorate situatiei economice a tarii) dar merita si masina o iesire in natura :)

pc040024a.th.jpg

pc040026.th.jpg

pc040027.th.jpg

pc040023.th.jpg

Era sa uit...mi-am pus capacele vechi...Asta da Tuning :RO flag:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare!

Pana la urma ce-ai facut cu resoftatul pt turbina - injectoare noi??

Noroc si motorina sa fie!

Link către comentariu

momentan nici o modificare noua la capitolul performate. din pacate la cum se preconizeaza lucrurile nu vor fi prea curand, cel putin la performate. la capitolul aspect am planuri noi. un bodykit custom made si o schimbare de culoare(un orange). mai trebuie lucrat putin la sunet, boxe noi neaparat pt ca le-am cam "pocnit" pe cele existente.

idei sunt multe, timp mai putin.

Drive safe. :mop:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Update de Look !!!

Masina tocmai s-a capatat cu un set de jante.

Nu sunt de firma dar sunt mari, consider eu, si le-am luat la Super Oferta. 17" cu cauciucuri 225/45 R17.

Iata si ceva poze:

p9040104.th.jpg

p9040109.th.jpg

p9040110.th.jpg

Link către comentariu

Par sa semene cu un model OEM tot de la Golf4 dar nu mai gasesc topicul unde erau modele de jante sa fac comparatia :). Ii stau bine, sa le folosesti sanatos

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Astea-s. Deci daca ai dat putin pe ele ai facut o afacere buna :) Sa le pui capacele VW

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

frumoase jantele sa le plimbi cu grija :P ... ( le ai luat de la vulcanizarea aia din micro14? )

Link către comentariu

Din pozele de mai sus par a fi ca si model Evolo Stp pe 17, cum a avut si colegul de forum din Bz pe al sau Mk4 Rust Eze , poate or fi chiar jantele lui.

Foarte bine pica pe masina ta si s-a schimbat aspectul exterior foarte mult in bine cu aceste jante, sa le invarti fara probleme de la gropi si grija cu ele ca nu e acelasi lucru ca la table, iar asfaltul din Bz lasa de dorit.

Da-mi te rog un pm cu pretul lor, macar de curiozitate.

Cum se simte masinuta cu 17?

Link către comentariu

Bandourile vor "zbura" cat de curand locul lor fiind luat de fibra de sticla si vopsite. Autocolantul momentan se tine bine, mai are ceva bube dar dupa 1 an eu zic ca e ok. jantele sunt luate de la cineva din targoviste, de la o colega de munca, de pe un leon care vroia jante de tabla si super oferta este.... schimb pe schimb fara nici o diferenta. aveau un cauciuc tocit care dupa 1 zi ma lasat dar mi-am luat 2 cauciucuri michellin pt spate la 2 mil.

ce ziceti...e afacere?

Drive safe...

Link către comentariu

Dupa ce ai descoperit ca sunt OEM si le-ai luat pe niste table care fac 2 milioane fara cauciucuri tu ce crezi :biggrin:. Inca o data sa le rulezi sanatos ca de venit ii vin foarte bine :coffee_lol:

Link către comentariu

Multumesc ca m-ati ajutat sa aflu ce marca si model sunt...acu imi dau seama ce afacere am facut... si nu fc chiar 2 mil fostele jante...ca le-am dat cu cauciucuri :)

oricum eu sunt suuuuper incantat de ele...sunt putin julite..nu sunt strambe dar cel mai mult sunt multumit ca si colega mea e super fericita....cica de 1 an cauta sa le dea...cu ocazia asta am iesit amandoi "satisfacuti"

Link către comentariu

Faptul ca sunt julite nu e o problema, fiind silver simplu cu vopsea arata ca noi. Important ca nu sunt strambe etc :)

Link către comentariu

Ma gandeam sa le vopsesc negre initial, dar acum zic ca da mai bine culoarea originala. Ati vazut undeva vopsite sa-mi aratati si mie va rog?

Link către comentariu

Adica vrei sa arate ca si capacele? :) Nu ai rezolvat nimic daca le faci negre, plus ca se murdaresc foarte repede si arata si mai rau cand sunt prafuite

Link către comentariu

cele mai ieftine, nu originale le iei din Vitan de la Bucuresti, vezi poate ai pe cineva care are drum pe acolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!