Jump to content

Golf 4 - 1.9 TDI ALH

Johnny Ice

Postare recomandată

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

71

• Auras

8

• Circoloco

8

• Robby_GoW

4

Salutare, ii prima bestie care o vad colata in negru mat, imi place enorm, si eu am vrut sa o vobsesc negru mat dar acum am vazut ca se poate si cum ai facut tu, cred ca o sa o fac mai repede decat am prevazut ptr ca imi permite si bugetul cu autocolant.

Imi place mult ce ai in portbagaj si eu imi doresc de mult dar cand vad poza cu cat spatiu mai ramane, iara imi pierd sperantele.

Oricum ii foarte frumoasa, numai bine si cat de multe modificari...

have a good time

Modificat de ninu
Link către comentariu
Salutare, ii prima bestie care o vad colata in negru mat, imi place enorm, si eu am vrut sa o vobsesc negru mat dar acum am vazut ca se poate si cum ai facut tu, cred ca o sa o fac mai repede decat am prevazut ptr ca imi permite si bugetul cu autocolant.

Imi place mult ce ai in portbagaj si eu imi doresc de mult dar cand vad poza cu cat spatiu mai ramane, iara imi pierd sperantele.

Oricum ii foarte frumoasa, numai bine si cat de multe modificari...

have a good time

"Bestie" imi place cum suna. spatiu in portbagaj mai e(pt 2-3 sacose :ceuameni: ). asta e orice modificare are avantaje si dezavantaje. maine sper sa adaug noi poze. golfuletu se alege cu un set nou nout de oglinzi cu semnalizare. tot maine facem si putina "curatenie in greierasii" din masina. set nou de "braduti" pentru capitonaj si cateva cleme pt bord si hayon. abia astept. n-am mai lucrat de mult la masinuta. :offtopic:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

bine ai venit in clubul masinilor de culoare negru mat:D,referitor la jante pune`i cat mai repede...se schimba total masina,bafta si cati mai multi km fara probleme,a si era sa uit...daca dai folia jos se duce si vopseaua de pe masina...eu am patit asa la o portiera de la bandou in jos:D

Link către comentariu

stiu ca niste jante schimba masina 100% dar din pacate in ultima vreme cand ma hotarasc sa schimb jantele trebuie sa patesc ceva la masina. mai nou mi-am spart baia de ulei. alti bani alta distractie. in legatura cu vopseaua, sunt constient ca se va lua cu totul dupa ce dau folia jos, dar nici o problema, oricum la vara vreau sa schimb folia.

multumesc pentru sfaturi. super tare si bora ta. :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoas amasina, imi apcle culoarea negru mat

Minus pentru parasolarul din folie si pentru gilr,a personal nu imi plac. Succes maxim!

Link către comentariu

Asa am avut eu prima data ,albastre pe led,in prima saptamana am facut un drum pana la bucuresti(cu luminile aprinse normal) si surpriza pe 2 din ele le topise deja(sper sa nu patesti si tu asa si sa fi fost ale mele mai proaste).Dupa vreo 2 saptamani de injurat mi-am comandat unele ccfl mult mai frumoase,albe cum vroiam de prima data, de 2 ori mai scumpe dar nu exista diferenta,in plus se vad perfect si ziua.

Link către comentariu

O noua achizitie facuta pentru masina. Turbina VNT 17 nou nouta. Urmeaza adaptarea softului pt turbina noua. :)

Great work Cipos.

Link către comentariu

e frumos negru mat dar stau si ma gandesc si eu dupa ce imi pun badboy vreau sa imi colantez capota dar am vrut ca sa protejez vopseaua sa nu sara pietre dar daca vine cu tot cu vopsea renuntz :|

multa bafta la masina

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu noutati. Am inceput un proiect nou, Car PC. Momentan am cumparat doar laptopul, un Asus EEEPC. E cam slabut ca performanta dar eu zic ca e suficient pentru ce folosesc eu.

Acesta ar trebui sa fie rezultatul:

carpc.jpg

Cu aceste modificari masina va avea urmatoarele functii:

Navigatie (Garmin)

Handsfree (Bluetooth)

Sunet 5.1

Video Player

Diagnoza Real Time (Consum, MAF, Boost, RPM...)

Eu estimez cheltuieli totale de aprox 1500 lei. Aici se includ:

Laptop Asus EEEPC 7" - 400 ron

Touch Screen 7" - 30 $ (Ebay)

Statie 6 Canale - 400 Ron

Receptor GPS -30$ (Ebay)

Cablu Vag-Com - 15$ (Ebay)

DVD-RW Extern Slot Load - 30$ (Ebay)

Placa sunet USB 5.1 - 25$ (Ebay)

Total: 800Ron + 130$

La suma asta preconizez ca se vor mai adauga multa rabdare si cateva pachete bune de Kent 8.

In momentul in care imi ajunge Touch Screen-ul (aprox 3 saptamani) pt laptop ma voi apuca de treaba cu un tovaras. Bineinteles ca vom face si un DIY in cazul in care vor si alti doritori.

A mai facut cineva asa ceva, care imi poate da anumite sugestii? Orice recomndare/ critica e binevenita.

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

Salutare,

Super tare ce vrei sa faci, apreciez enorm, dar cred ca este de cumparat gata, ceva de genu, adica un Touch Screen care iti da life consum, boost etc, face dvd dvix etc plus parking help GPS etc. la 350

Link către comentariu

Ai dreptate, variante gata facute sunt multe, dar una este sa il faci personal si alta e sa il iei gata facut. Satisfactia e muuult mai mare.

Mai mult de atat, majoritatea vin cu windows CE, windows care nu este foarte util la casa omului. Cu un Windows 7 de exemplu poti face mult mai multe, si la toate astea mai adaugam faptul ca am modem la la Vodafone si pot fi online mereu, nu doar in zonele cu Free WiFi.

Initial am plecat de la ideea de a-mi schimba sunetul in masina, si cum poti face cat mai multe setari decat cu un PC.

Am mai adaugat la lista de cumparate pe langa EEEPC 7", un aplificator 4 canale marca Sioux XA-1200W (schimb pe schimb cu o statie Magnat pe 2 Canale). Sincer nu am auzit prea multe despre marca aceasta, dar singurele modele care le-am gasit sunt pe site-urile nemtesti, si am si eu principiul ca daca e bun pentru DE e foarte bun pentru RO.

Acestea ar fi specificatiile amplifului :

4/3/2 Channel Full MOSFET amplifier

4 x 300W or 2 x 600Watt max.

Total 1200Watt

Frequency response: 10Hz - 50.000Hz

SNR:> 100dB

INPUT. : 100mV - 3V

Input Impedance: 10K ohm

High-pass filter (HPF): 120Hz - 3000Hz var

Pass filter (LPF): 50Hz - 250Hz variable

Bass Boost: 6 & 12 dB @ 50Hz

Am mai comandat si un difuzor pt subwoofer Pioneer TS-W308D4 :

Putere: 400 W

Diametru: 30 cm

Putere Maxima: 1400 W

Raspuns in frecventa: 20 - 180 Hz

Impedanta la iesire: 2x4 Ohm

Sensitivitate: 91 dB

Bass Reflex: Da

Recomandat pentru incinta sealed: 24 - 49.5 litri

M-am gandit ca incinta pentru woofer sa folosesc spatiul destinat rotii de rezerva. Cu ocazia asta o sa am si eu mai multe spatiu in portbagaj, nu numai pentru 2-3 sacose. :)

Ceva pareti despre achizitiile de pana acum? Astept un sfat avizat in privinta compatibilitatii wooferului cu amplif si daca este o idee buna cu incinta in locul rotii de rezerva.

Ce nu face omu' din pasiune. :)

Link către comentariu
Aici la postul 159 vezi cum si-a facut Marian la un Golf 5. Eu am si auzit subwooferul si se aude ff bine :)
Link către comentariu

Sa inteleg ca wooferul e ok. Sunt curios daca statia face fata. Super tare cum a iesit incinta lui Marian, cu ocazia asta am mai vazut un lucru interesant, modelul din jurul difuzorului.

Multumesc de sugestii.

Link către comentariu

folia face toti banii! iar wooferul este o alegre proata tubul... cel mai curat sunet este in incinta inchisa.

cu turbina la ce putere a motorului vrei sa ajungi?

Link către comentariu

Adevarul e ca folia m-a cam ajutat in iarna asta(mai usor de dat gheata jos de pe masina) si eu zic ca a si protejat vopseaua. Turbina momentan, cel putin pana nu trece iarna, nu o sa imi creasca putera deloc. astept sa se incalzeasca si o sa ii fac o adaptare de soft. masina o sa ajunga undeva la 130CP. nu vreau mai mult pentru ca nu vreau sa umblu momentan la ambreiaj. poate la vara discutam si de un FMIC si atunci si un kit de ambreiaj, automat si depasirea puterii de 130CP.

nu inteleg ce vrei sa spui cu incinta inchisa. daca locatia lui va fi in roata de rezerva, aceea nu e incinta inchisa? sincer nu ma pricep la ceea ce inseamna sunet si incinte dar dupa parerea mea locatia aleasa e destul de "inchisa".

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi mi-a sosit si kitul de touch screen pentru EEEPC. Sper ca sambata, daca nu ninge sa ma apuc de treaba.

Intre timp am mai cumparat 1 rola de AluBand pentru a izola locul unde este roata de rezerva, un fel de insonorizare mai cheap ;). Din cate am citit in alte posturi am vazut ca e cea mai buna varianta de insonorizare , excluzand Dynamat sau alte marci de renume.

Abia astept, de aproape o luna nu mai am muzica deloc in masina. Tot raul spre bine, cu ocazia asta am ascultat mai bine masina, si am gasit cam ce trebuie sa mai izolez cat de curand, fetele la portiere.

Toate cele bune :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Datorita vremii nu am reusit sa montez inca laptopul in consola. Momentan am tras toate firele din fata in spate la statie am facut incinta la woofer, si am izolat spatiul unde era roata de rezerva. Fiind destul de rece afara nu am reusit sa prind foliile de Aluband asa ca am utilizat momentat cateva folii de PEE + antifon. sunt constient ca nu face treaba ca aluband dar pana in vara sa zicem ca "merge".

Rezultatul arata cam asa. Un fel de before and after:

Before:

dscn0007h.th.jpg

After:

pozevali0205.th.jpg

Pareri?

Link către comentariu

sa ti pui port de bagaje sus pe masina ca in portbagaj nu mai incape vorba:))

cum se comporta folia?a prins sezonul de vara cu acele temepraturi.folia in general se poate scoate dc o incalzesti.e vara fiind cum s a comportat folia..a dat semne ca s ar desprinde?

in fata unde sar pietre cum se prezinta folia?s a ciupit?a necesitat sa o inlocuiesti pe anumite portiuni(am inteles c acest negru mat foie e foarte pretentios..si dc mai e un curios,,2 care sa bage o cheie numai sa vada din curiozitate ce ai pe masina de se vede mat...iti vvine sa te lasi de meserie:)).

Link către comentariu

Foarte tare incinta la subwoofer, daca ai putea sa zici cine ti-a facut-o, unde si cat a costat ca sincer m-ar tenta si pe mine asa ceva, abia scap si eu de cutia din portbagaj. O recomandare ar fi sa faci rost de o grila din aia de protectie ptr subwoofer si sa o montezi ca dupa o sa mai poti pune cate ceva si in portbagaj.

Poate reusesti sa mai pui poze cu masina din lateral-fata-spate sa vedem mai bine cum e cu colant mat ca in primavara acum cred ca o sa fac si eu pasul asta.

Bafta in continuare cu modificarile.

Link către comentariu

@ exchange : Folia pana acum a trecut cu brio de toate intemperiile. S-a decojit aprox 2mm de pe marginea la hayon in rest e ok. E pretentioasa culoarea cand o speli dar mult mai usor de intretinut decat vopseaua. Iarna aceasta mi-a fost foarte usor sa dau gheata jos de pe masina, fara grija de a zgaria vopseaua.

@ Auras: Urmeaza sa-mi comand grila de pe net pt ca in magazine nu am gasit special pt pioneer. Incinta am facut-o eu si e destul de simplu. Uite un mic DIY.

Materiale necesare:

1 buc pal (NU melaminat) - 110x90cm - 35lei din Practiker (scz daca am stalcit numele:P)

1 m patrat mocheta pt incinte boxe: - 25lei

1 cutie antifon

1 rola AluBand (varianta ieftina) sau Dynamat (varianta buna).

Pasi de urmat:

Scoti mocheta de deasupra rotii de rezerva si trasezi conturul pe bucata de pal. De preferat sa o tai cam cu 0.5 cm mai mica decat linia trasata pt ca palul nu se muleaza si o sa te chinui sa-l pui la loc.

Trasezi conturul difuzorului care-l montezi, dimensiunilele ai de obicei in cutia boxei, dupa care tai bucata din centru. Lipesti mocheta pe pal cu antifon si il lasi la uscat. masori cu atenti locul unde dai gaura pt boxa in functie daca vrei sa lasi roata de rezerva sau nu.

Cat se usuca incinta te apuci sa izolezi locul ramas dupa scoaterea rezervei. De preferat sa faci operatia asta cand e cald afara, ca sa nu patesti ca mine sa nu prinda folia de Aluband.

Cand totul sa uscat bagi palul in portbagaj.

Daca te pot ajuta si cu alte informatii.

Link către comentariu

Dupa 3 zile de condus masina fara jumatate de bord, cu toate plasticele pe bagheta din spate si fara pic de muzica am reusit sa montez CarPC-ul. Cu ocazia asta am prins si eu toate plasticele cum trebuie ca sa nu mai scartaie nimic.

Acesta este rezultatul:

image001oy.th.jpg

Scuzati calitatea prosta a imagini dar nu am avut la indemana decat telefonul. O sa revin cu alte poze curand.

Eu sunt super multumit. Muzica se aud mult mai clar decat cu vechiul Sony Gt-624.

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pozeeee....

pa150073.th.jpg

pa150072.th.jpg

pa150097.th.jpg

Din pacate la exterior nu am mai modificat nimic. Speram in vremuri mai bune si poate atunci va urma tuning-ul la exterior.

Drive safe :Driver:

Link către comentariu

Mi se pare mie sau ai renuntat la folia neagra de pe laterale fata? Ca si sfat pune si da-i jos parasolarul ala din colant negru mat si pune-l din folie neagra de geamuri ca arata mai bine si fa rost de un set de jante, orice numai de aliaj sa fie ca schimba total aspectul masinii, asa cu table si fara capace parca arata prea neingrijita, in rest nota 10 pentru car pc si ar merge un set de pleoape fara decupaj de semnal.

Spor in continuare cu modificarile si cine stie poate ne gasim odata prin Buzau la o cafea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!