Jump to content

Golf 4 - 1.9 TDI ALH

Johnny Ice

Postare recomandată

sunt foarte fericit. de 6 luni sunt mandrul propietar al unui golf 4.

specilicatiile lui sunt:

1.9TDI

90CP

ALH

Black

cand l-am luat nu avea nimic pe el.

momentan am pus doar muzica pe el. mp3 player blaupunkt mp26 san remo. amplificator magnat ultra 2000 si woofer magnat streetracer XXL.

chiar daca este cam "chel" eu sunt foarte multumit de el.

ceva sugestii despre ce sa pun pe el sunt mereu binevenite. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

71

• Auras

8

• Circoloco

8

• Robby_GoW

4

momentan sunt departe de el.eu in iasi si el in buzau. dar cat de curand urmeaza si pozele

Link către comentariu

Ce inseamna mai exact chel pentru tine? Te referi la dotarile masinii sau la exterior?

Stai linistit cea mai buna masina e cea care ti-o poti permite :icon_thumright:si totodata te poti mandri cu faptul ca motorul asta de 90 cai e zgarcit la consum

Asteptam pozele facute la exterior si la interior

Link către comentariu

chel=nu are dotari la interior.

oricum la el urmeaza sa se faca schimbari (geamuri electrice, sotpuri, faruri..etc)

tot ce are mai bun este cum zicea si Auras e consumul. nu se simte deloc la buzunar.

pentru mine e cea mai buna masina.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

iata si pozele.

mi-am pus angel eye :icon_thumright:

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

ey, hai ca acum chiar nu mai poti zice k e "chel". Arata neasteptat de bine neoanele tale. Chiar superbe. Pune si niste poze facute pe timp de zi, ca si atunci arata interesant. Numai bine!

Link către comentariu

ms mult.

ziua nu prea arata bine. :) cand e lumina puternica nu se vad. si la cele originale de bmw nu se vad ziua.

la cat am dat pe ele merita fiecare banutz :offtopic:

Link către comentariu
ms mult.

ziua nu prea arata bine. :P cand e lumina puternica nu se vad. si la cele originale de bmw nu se vad ziua.

la cat am dat pe ele merita fiecare banutz :Driver:

salut.

Sa stii ca pe bmw se vad ziua.Cat te-au costat cu manopera cu tot?

Vin bine.

Link către comentariu

diferenta e ca la BMW sunt de la "mama lor"

oricum sunt super multumit.

inelele + manopera + (4 ore de nervi tociti) = 100

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, fara probleme.

Arata foarte bine cu aceste Angel Eyes - mai rar asa lumiona albastra - sau este de la poze?

Oricum feliciatri :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

daca mai vrea cineva vorbim pe mess si va zic unde le-am pus. :Driver:

merg la orice masina.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

cred ca o sa ai probleme cu politia pt angelu' albastru........am asistat ieri la luarea talonului pt angel albastru la un mk3 + 10 mil amenda pt alte nereguli......ce sa zic m-am cracanat de ras :lol: :( :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
cred ca o sa ai probleme cu politia pt angelu' albastru........am asistat ieri la luarea talonului pt angel albastru la un mk3 + 10 mil amenda pt alte nereguli......ce sa zic m-am cracanat de ras :banghead: :cheers: :(

pana acum nu am avut "onoarea" de a discuta cu autoritatiel :Driver: si sper sa nu am vreodata. oricum vreau sa le omoleghez.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut.

De 2 ani sunt mandrul posesor al unui Golf IV. Masinuta e cam "cheala" dar nu ma deranjat lipsa dotarilor atat timp cat consuma putin.

Nu e mare OZN dar eu sunt fff mandru de ea.

Ceva detalii despre ea:

VW Golf IV

Motor: 1.9 TDI ALH

Putere Motor: 90CP - - Overclock 110CP

Dotari: Basic

Culoare: Negru Mat

Jante otel (din pacate)

Sunet:Sony CDX-GT424U, Boxe Blaupunkt, Amplif & Woofer Magnat

Alte imbunatatiri: Kit Xenon 8000k, Grila Sport, Ornamente interiot imitatie carbon, Folie geamuri

Ea arata cam asa:

dscn0001w.th.jpg

dscn0005r.th.jpg

dscn0007h.th.jpg

Link către comentariu

e autocolant. are pana acum cam 6 luni si inca nu sa exfoliat. sunt curios cand o sa vreau sa o schimb. unii zic ca se ia cu tot cu vopsea.sper ca nu.

inca 2 poze.

dscn0006o.th.jpg

dscn0004g.th.jpg

orice sugestie este binevenita. Nici criticile nu ma deranjeaza :rolleyes:

Link către comentariu
Te sfatuiesc sa dai jos proiectoarele. Proiectorul din dreapta iti obtureaza de la intercooler si nu mai primeste destul aer. Uite topic in care s-a discutat. Si eu am renuntat o data la asa ceva. http://vwforum.ro/index.php?showtopic=36

Ma voi documenta. pana acum nu am simtit nici o diferenta fata de perioada de inainte de proiectoare. oricum multumesc de sugestie. :)

Link către comentariu
frumos arata colantata

cat a fost costul(material+mana de lucru)?

km cat mai multi cu golfu :)

Multumesc. Pret total aprox 600ron

Link către comentariu

Foarte frumusel golful, dar cere neaparat jante de aliaj. Daca iti plac astea de pe masina mea http://vwforum.ro/index.php?showtopic=63194&hl= si vrei sa facem schimb cu tablele si diferenta de la tine vorbim.

Ca si recomandari ar fi sa schimbi parasolarul din autocolant mat in folie neagra de geamuri ca ar arata mai bine, pleoapele erau mai frumoase daca erau fara decupaj de semnalizare.

Ce pot sa zic este ca ti-am admirat de aproape masina atat interior cat si exterior cand ai avut-o la service la Rm, sunt prieten cu mecanicii de acolo si tot acolo fac si eu reviziile la Marius :Driver:(sunt din Rm sarat) si am inteles de la el ca masina trage foarte foarte bine pentru un Mk4 de 90 cai.

Nu prea mi-a placut la momentul ala cum arata colantul in zona grilei fata ca era crapat. De curiozitate unde ai efectuat colantarea si daca ai primit si vreo garantie ceva ca ma bate si pe mine gandul sa imbrac masina dar in 2 culori.

Planuri de viitor care ar fi?

Resoftarea de la 90 la 110 cai unde ai facut-o si cat a costat?

Multi km fara evenimente nedorite si sa ne tii la curent cu modificarile :D

Modificat de Auras
Link către comentariu
Foarte frumusel golful, dar cere neaparat jante de aliaj. Daca iti plac astea de pe masina mea http://vwforum.ro/index.php?showtopic=63194&hl= si vrei sa facem schimb cu tablele si diferenta de la tine vorbim.

Ca si recomandari ar fi sa schimbi parasolarul din autocolant mat in folie neagra de geamuri ca ar arata mai bine, pleoapele erau mai frumoase daca erau fara decupaj de semnalizare.

Ce pot sa zic este ca ti-am admirat de aproape masina atat interior cat si exterior cand ai avut-o la service la Rm, sunt prieten cu mecanicii de acolo si tot acolo fac si eu reviziile la Marius ;)(sunt din Rm sarat) si am inteles de la el ca masina trage foarte foarte bine pentru un Mk4 de 90 cai.

Nu prea mi-a placut la momentul ala cum arata colantul in zona grilei fata ca era crapat. De curiozitate unde ai efectuat colantarea si daca ai primit si vreo garantie ceva ca ma bate si pe mine gandul sa imbrac masina dar in 2 culori.

Planuri de viitor care ar fi?

Resoftarea de la 90 la 110 cai unde ai facut-o si cat a costat?

Multi km fara evenimente nedorite si sa ne tii la curent cu modificarile :)

planuri de viitor...faruri cu lupa, montat tempomat dar mai ales jante (vorbim pe privat in legatura cu jantele). Remaparea am facuto la DimSport in buzau cu 250euro. colantarea tot in buzau pe langa Liceul CFR si m-a costat 600 lei (autocolant+manopera).

multumesc pt sfaturi. Bafta si tie cu golfuletul tau. ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!