Jump to content

passatul meu

catalin bejat

Postare recomandată

am si eu un passat din 1999 , 1.8 i 4 motion , 125 cp. Sunt foarte multumit de ea si incerc sa o imbunatatesc mereu.

post-56643-1258144264_thumb.jpg

post-56643-1258144288_thumb.jpg

post-56643-1258144306_thumb.jpg

post-56643-1258144321_thumb.jpg

post-56643-1258144356_thumb.jpg

post-56643-1258144374_thumb.jpg

post-56643-1258144394_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare bine ai venit.

Speciala masina dar cam murdara. Eleronu nu prea merge mai bine ai pune o lamela mica si ai putea face portbagajul clean look sa pui numarul jos pe spoilar ca ai unde. In rest ii ok, imi place usa ta, adica negur cu acel bej din piele. Apropo ai piele bej in interior?

have a good time

Link către comentariu

Draguta masina , sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente

Eleronul nu prea se potriveste , si pleoapa de la farul drept al masinii pare dezlipita

un sfat (fara suparare) schimba gogonul de la schimbator , pune unu original , arata mult mai bine

in rest foarte frumoasa

P.S. TRY TO KEEP IT CLEAN !!

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

Pedalele,maciulia schimbatorului si eleronul o cam strica,in rest arata ok,sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Link către comentariu

ai pus o gramada de accesorii ieftine(le-a enumerat colegul mai sus,nu are sens sa o fac si eu) care nu dau bine.

eu am un principiu...ce e ieftin nu merita!

ornamentele mergeau mai repede facute cu folie care imita carbonul...rezultatul era altul...cu prea mult crom/argintiu risti sa o faci sorcova

tipsurile erau mai aspectuase daca le sudai invers,adica tevile mai scurte pe exterior iar cele mai lungi pe interior.

nu o spun cu rautate,dar pozele asta imi arata

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

multumesc de sfaturi si astept si altele. Apropo cam ce fel de schimbator s-ar potrivi si unde l-as putea gasi . Eleronul este original de vw si mie unul imi place si sincer chiar nu vad de ca l-as schimba. imi cer scuze pentru pozele cu masina asa murdara dar sunt facute exact in ziua cand am cumparat-o de la Valcea , promit sa revin cu alte poze si astept alte sugestii de imbunatatire si infrumusetare. Pe curand.....

Link către comentariu

felicitari pentru masina si bine ai venit printre noi. frumoasa masina insa pe ici pe colo ai mai putea imbunatati aspectul,mai ales la interior. mai bine puna nuca de schimbator originala si pedalele cum sunt de fabrica decat cu brizbrizurile care le ai acum.masina este deosebita si are potential.succes cu modificarile.

L.E. -daca mai ai capacele de la boxele de pe portiere ar fi smecherie sa revii la ele.ar arata mult mai ok.cred ca cel de la care ai luat-o nu prea a pus pret pe masina si a cam"casapit-o" pe unde nu a trebuit.ce a facut cu pielea pe portiere e chiar frumos,insa ar fi trebuit sa continue si cu scaunele

Modificat de kelu
Link către comentariu

Este o firma pe forum care face huse din piele identice cu cele din fabrica pe multe combinatii de culori,sunt din Transilvania mi se pare dar poti sa vorbesti cu ei,poate trimit prin curier ;)

Am atasat mai jos doua sugestii pt echimbarea eleronului care din punctul meu de vedere arata mult mai bine si o idee pt schimbarea totala a aspectului frontal,un bad boy look+grila fara semn neagra.

P.S Lasa-ma sa am indoieli cu privinta la eleronul "original VW" nu cred ca a iesit vreodata un Passat cu asa ceva din fabrica.. :(

Numai bine si sper sa iti dai seama ca oriunde e loc de mai bine! Un exemplu ar fi Alex F1 de pe forum care si-a transformat B5 dintr-un mare kitch intr-o masina de exceptie si pt. care am toata admiratia. :(

post-20287-1258287314_thumb.jpg

post-20287-1258287321_thumb.png

post-20287-1258287328_thumb.jpg

Link către comentariu

Masina arata bine , la interior schimba-i schimbatorul macar, eleronul ala in veci nu e OEM , e oribil :(

Link către comentariu

si parerea mea e ca passat-ul e o masina serioasa, nu arata bine cu elemente de tuning exagerate :Driver:

nu ti se pare ca ecranul ala strica tot aspectul bordului?

dar fiecare cu gusturile sale

in alta ordine de idei, sa ai parte de masinuta, o groaza de km si bafta maxima :ceuameni:

Link către comentariu

per total e ok, daca ai plecat din start pe ideea de tuning e bine ca l-ai dus pana la capat. Un minus ar fi jantele si pleoapele de la faruri. Niste poze cu ea curata ar fi mult mai concludente si sunt convins ca i-ar pune mult mai bine in evidenta frumusetea. Numai bine

Link către comentariu

eleronul si stopurile spate te indeparteaza de ideea de passat tuning si arata mai degraba a logan tuning... o idee mai finute daca ar fi n-ar strica. parerea mea, nu trebuie sa te superi, nu asta era intentia. Un tuning ar trebui sa faca masina mai atractiva decat stock, insa mie stopurile stock mi se par mai reusite decat astea. Eleronul - mai bine fara. Toate eleroanele ce le-am vazut pe passat erau extrem de discrete.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!