Jump to content

passat b5 ...under construction!

JoeBlack1

Postare recomandată

am reusit ...doar sa iau toate piesele.acum astept sa vina vreme mai buna sa pot sa ma apuc de schimbat. la demontat am vazut ca nu e asa dificil...astept sa gasesc un mecanic pasionat sa incercam sa le punem la loc :D....va tin la curent . sarbatori fericite!!!

Link către comentariu

Cu fustele/pragurile vopsite, sustin si io parerea colegului Circoloco, se schimba total (in bine) aspectul masinii....si io am Passat B5 tot silver, fuste/praguri vopsite, garda coborata cu 35 mm si n-am nicio problema, nici macar acum iarna, nu sunt zgariate, nici macar nu le-am atins de nimic.....io zic ca conteaza si cum mergi si pe ce drumuri mergi.....probabil colegul Borisake, care zicea ca nu merita vopsite pragurile/fustele, merge pe coclauri si/sau nu e prea grijuliu :P Dar, vorba lui Circoloco, daca vrei s-o "mariti", atunci nu-si mai are rostul investitia..... :lol:

Link către comentariu

Nu s-a inteles exact ce vrea omu...tocamai deata o schimba sa o marite mai repede, zicea undeva ca lumea se uita ciudat la ea cu volanul asa si nu o cumpara.

Parerea mea despre masina ca o stiu si personal, cea mai mare tampenie e gazul ala pe ea...Salutare!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Cu fustele/pragurile vopsite, sustin si io parerea colegului Circoloco, se schimba total (in bine) aspectul masinii....si io am Passat B5 tot silver, fuste/praguri vopsite, garda coborata cu 35 mm si n-am nicio problema, nici macar acum iarna, nu sunt zgariate, nici macar nu le-am atins de nimic.....io zic ca conteaza si cum mergi si pe ce drumuri mergi.....probabil colegul Borisake, care zicea ca nu merita vopsite pragurile/fustele, merge pe coclauri si/sau nu e prea grijuliu :P Dar, vorba lui Circoloco, daca vrei s-o "mariti", atunci nu-si mai are rostul investitia..... :(

investitia merita.de vandut nu o vand imediat, asta insemnand ca mai merg si eu cu ea.plus ca atunci cand o vand o ia cineva caruia tre sa-i placa la prima vedere.inca nu am pierdut la nici o masina vanduta. :). investitia e si pt 2-3 luni de plimbat cu ea.eu zic ca merita. o sa fie gata in 2-3 saptamani.vineri ma apuc de schimbare volan.Colegul Borisake are si el dreptatea lui...numai ca cele diesel sunt deja prea joase si mai ales break-urile.are un prieten..;)

Gabriel: gazul e doar de forma(adica nu a mers de cand am luat-o. am incercat sa il fac la service nord..numa ca m-am plictisit de cat a trebuit sa astept pe la ei pe acolo.si acum depinde de fiecare,inainte am avut BMW pe gaz....cam aceleasi performante, in afara de plecrea de pe loc....care oricum nu ma interesa: NU dau tare in masini, le iubesc. :) frumoasa Skoda :)

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

in certificat 116 :frigbaitata:. doar un AMG m-a"facut" in Ungaria.si adevaru` e ca nu prea ma apropiam deloc de el :( - X5 si A6 au stat undeva in spate.Nu stiu cati cai are sincer

Am REUSIT Modificarea! Masina a iesit super bine.Baiatu` e MECANIC.mai am de pus cateva plastice care erau cam distruse si nu meritau montate.in rest masina se comporta super bine.nu am putut face poze in timpul transformarii dar stiu toate detaliile. :).care vror sa stie ce tre facut.astept intrebari.

Link către comentariu

multam frumos!Sincer, nu e greu doar ca tre ceva curaj sa te apuci. s-a schimbat caseta directie,panoul frontal(partea de tabla de sub plasticul ala de acopera bateria)nu e mult. si partea interioara- bord cu tot ce e prin el :)). schimbarea m-a dus la 850 E. dar cum am mai zis cred ca mai dau 100 E pe niste plastice( cel de sub volan),ala de acopera stergatoarele,cel care acopera bateria,mai imi tre manerul usa stanga fara butoane....plastice,cum am mai zis.tre sa iasa bine, nu imi plac lucrurile facute doa sa fie facute:)) si masina s-ar putea sa o ia unq meu

as fi facut si o poza cu interiorul, dar imi e rusine pt ca e mizerabil :)( ,dupa ce o mai curat putin....

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Chiar imi pare bine ca i-ai schimbat totul ca la carte ( adica de la bord la stergatoare,plastice etc) incearca sa cauti piese si la dezmembrari,vei iesi zic eu mult mai ieftin. :(

Link către comentariu
  • 3 months later...

din pacate intru cam rar in ultimul timp. muncesc prin danemarca si sincer nu prea am net la dispozitie...cand am net nu am timp... :) dar uite niste poze din exterior facute zilele astea prin Skaelskor (DK)...poate o sa pun repede si cu interiorul.

cam mari pozele :) pot sa pun doar cateva

.

..

de acum aceasta masina apartine sotiei mele... dupa interior in piale alba si lambo doors. doar vreo 2000 E mai tre. eu sper sa imi indeplinesc visul meu E92.

.

..

post-57801-1275338257_thumb.jpg

post-57801-1275338425_thumb.jpg

post-57801-1275338664_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine masinuta si felicitari pentru transformarea cu volanul. O mica idee ar fi sa inlocuiesti toba finala cu ceva care sa nu iasa in afara, ca asta se vede cam urat asa iesita in afara. Sper sa nu te superi pentru aceasta mica observatie! In rest multa bafta si drive safe!

Link către comentariu

dementiale jantele!

subscriu parerea legata de tips,e mult prea iesit

Link către comentariu
  • 1 year later...

tips=ul se vede asa pt ca poza e facuta de jos... ;) dand privesti masina din pozitie normala...e scos 2 degete. intre timp masina a mai evoluat :)

check aprins: explicatie, are instalatie de gaz e normal sa fie asa ;) cealalta e frna de mana, si era aburit geamu///

P.S.: inca imi e drag de ea, avem amintiri frumoase impreuna....si in curand va primi un motor ceva mai mare>>4.2L (intre inspectiile periodice ;) )

post-57801-0-77832300-1316295625_thumb.j

post-57801-0-31718900-1316295632_thumb.j

post-57801-0-14696500-1316295640_thumb.j

post-57801-0-69937300-1316295648_thumb.j

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Super....si pozele sunt deosebite.

Daca imi permiti, singurul lucru care nu da bine, e husa de pe volan. O masina ca a ta, merita un volan in 3 spite sau macar sa-l imbraci in piele, pe cel in 4.

Link către comentariu

da-stiu ca husa nu e una buna si ca volanul ar da bine cel in 3 spite :) la interior nu am intrat chiar asa in schimbari. imi doresc o cotiera oem, volan, si bord imbracat in piele...dar cine stie cand sau daca mai ajung sa faca asta. cateodata parca as vinde-o, cand ma suna cineva nu stiu cum sa-i zic ca nu e de vanzare :))

ms de aprecieri :)

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!