Jump to content

passat b5 ...under construction!

JoeBlack1

Postare recomandată

un vw passat ...under construction, cum zice si titlul. Am mai avut 2 masini pana acum: oltcit si un BMW ambele modificate...ma bucur sa le vad inca prin oras. :D -----

dotari(actuale) :

1. tot ce are un passat ;) +GPL :)

2. DVD 2DIN

3. Sistem audio Ground Zero( statie si subwoofer)

4. Faruri FK pe fond negru si angel eyes +Xenon 8000 k

5. Jante Kosei 18" gri cu buza polish

6. urmeaza o suspensie sport sa o aseze pe jante :)

7. inca nu am gasit o toba sport de calitate...dar mai caut

8. sa vopsesc plasticele alea negre din partea de jos

9. am i plan si o modificare la usi( sa scap de manere si sa le deschid cu telecomanda sau sa pun LSD) aici ma mai gandesc

10. cand ajung inapoi in Anglia sa pun un stiker cu Romania sa vada si ei ceva frumos de la noi... :)

o sa pun si cateva poze...

Am uitat de NR de inmatriculare: tre sa imi ajunga in 2-3 zile: DJ 1 5EXY (tot ca optiune)

post-57801-1258139547_thumb.jpg

post-57801-1258139555_thumb.jpg

post-57801-1258139572_thumb.jpg

post-57801-1258139582_thumb.jpg

post-57801-1258139595_thumb.jpg

post-57801-1258139611_thumb.jpg

post-57801-1258139650_thumb.jpg

post-57801-1258139664_thumb.jpg

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Sa o stapenesti sanatos. Esti mai multumit de lupa farurilor after-market decat cea OEM? Cred ca mai bine desfaceai farul original si-l faceai negru. Parere mea! :)

Link către comentariu

Interesanta masina...asteptam cu interes modificarile.

PS; cu inscrisul masinii cum ai facut ca stiam ca nu se poate inscrie o masina cu volanul pe dreapta in \ro

Link către comentariu
Interesanta masina...asteptam cu interes modificarile.

PS; cu inscrisul masinii cum ai facut ca stiam ca nu se poate inscrie o masina cu volanul pe dreapta in \ro

pe site-ul rarului scrie clar ca se poate inscrie :) si in plus nu ar avea cum sa inscrie doar masini cu volan pe stanga...poate careva o sa-si ia McLaren sau pagani Zonda care au volanul ....pe mijloc.

Sa o stapenesti sanatos. Esti mai multumit de lupa farurilor after-market decat cea OEM? Cred ca mai bine desfaceai farul original si-l faceai negru. Parere mea! :)

Mersi! deocamdata sunt multumit, lupa da foarte bine mai ales cu xenonul ala(spre albastru),dar sper sa tina asa...acum ramane de vazut. ;) unu dintre faruri se cam abureste....o sa incerc sa vad care e cauza...probabil nu e aerisit cum trebuie.o sa ma uit maine sub capota.

Link către comentariu

:) de vreo 3-4 ani se pot inmtricula astea cu volanul gresit. in bacau e plin. am vazut si un cap de tir... ;)

Link către comentariu
:) de vreo 3-4 ani se pot inmtricula astea cu volanul gresit. in bacau e plin. am vazut si un cap de tir... :)

probabil o sa fie schimbat in 2 saptamani pt ai gasi un alt proprietar.de altfel mie imi plac masinile mai "low" si mai sportive gen BMW seria 3 doar

dar acum k m-am ales cu asta tre sa i fac ceva sa imi placa :))

P.S.: Si in Craiova sunt o gramada, dupa alea de bulgaria astea de anglia urmeaza ca nr.

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Am si eu una cu volanu pe dreapta,numai ca circula "pe unde trebuie",tara de bastina :( :D Nu te bate gandul sa-i faci transplant?Banuiesc ca mai mult de 1000euro cu tot cu manopera nu te ajunge.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

felicitari pt masina.arata f bine.ca si sfat daca nu iti este cu suparare, pune-i o cotiera OEM.ar schimba interiorul si este si foarte utila.asteptam evolutia planurilor.succes :(

Link către comentariu

Vorbind despre translpalnt, te ajute cu tot cu maruntaie la 2000+ euro. Si trebuie mdoificata taota instalatia electrica pentru ca e scurta + ca ai envoei de "tulumba" de la cliamtronic. SCump domn'le, scump ! :(

Frumaosa masina, sa ai grija de ea

Link către comentariu

Da REDFIGHTER,tu esti scump,intr-adevar :D ?(nu8 am inteles faza cu tulumba de la climatronic);se gasesc piese de la dezmembrari muuuult mai ieftine,piesa cea mai scumpa ar fi caseta de directieCitisem pe un alt forum ca sunt tipi care se ocupa de asa ceva(din Bucuresti si Timisoara parca care se ocupa spercial de asa ceva,baietii aduc piesele de la dezmembrari din Ungaria) si cam asta era pretul 1000-1200euro.

Link către comentariu

nu am mai vazut un b5.5 cu angel eyes,insa pot sa spun ca arata bine si-mi place

jantele cat au fost?

sa-l conduci sanatos cat mai multa vreme :Driver:

Link către comentariu
felicitari pt masina.arata f bine.ca si sfat daca nu iti este cu suparare, pune-i o cotiera OEM.ar schimba interiorul si este si foarte utila.asteptam evolutia planurilor.succes :)

Mersi frumos! o sa iau in calcul cotiera...deja ma gandeam ca tre sa tin undeva mai aproape cd-urile :lol:

Am si eu una cu volanu pe dreapta,numai ca circula "pe unde trebuie",tara de bastina :D :P Nu te bate gandul sa-i faci transplant?Banuiesc ca mai mult de 1000euro cu tot cu manopera nu te ajunge.

intr-adevar piesele le iau la 500 E(plastice gratis) si sa vad cat e mana de lucru.gasisem un mecanic la 350 euro dar nu e serios.asta daca nu cumva o sa circule si ea tot in tara ei de bastina:) o sa ma intorc acolo numai ca nu stiu daca cu ea sau fara.....

culmea e sa dai 2000 de euro pe cateva piese cand poti lua o masina din germania lovita la 1600 si vinzi restu`. dar fiecare dintre noi avem dreptul de a alege sau de a face pe prostu`. :)

nu am mai vazut un b5.5 cu angel eyes,insa pot sa spun ca arata bine si-mi place

jantele cat au fost?

sa-l conduci sanatos cat mai multa vreme :lol:

Multam` frumos! jantele sunt Kosei pe 18" si au costat 17 milioane...fara cauciucuri. sunt noi noute au exact 15 zile.

frumos Seat!

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Masina e superba. Imi place mult.Passatul e foarte elegant. Sa o folosesti cu placere! :)

Totusi cu volanul pe partea dreapta, interiorul pare ciudat. Mie mi se pare defect, dar asta e parerea mea.

Si te rog sa nu te superi, insa numarul e o "cocalarie".

Toate bune!

Link către comentariu

mersi. de numar: fiecare cu parerea lui.Am avut o lista cu nr preferentiale si s-a nimerit ca asta sa fie primu` disponibil. as fi vrut alte 5-6 numere dar nu se poate decat 1:( 80LID ar fi fost pe placul meu. dar asta e....mie mi se pare dragutz si asta....plus ca pe spate chiar e scris as: DJ 1 5EXY serios. pile!!! :)

in +conteza si varsta. :P e adevarat ca passat e o masina mai mult pt oameni "seriosi"trecuti de 40 ani...dar pt mine e de ajuns sa "fur" cateva priviri si sa vad un zambet.

mie imi place sa zambesc si ca si cand nu as fi roman imi place sa ii vad si pe altii ca fac acest lucru.

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Pacat ca nu esti din Bucuresti, puteai sa alegi B 01 ERU. Asta mi se pare cel mai tare :). Spor la modificari

Link către comentariu

Cum te descurci la noi in tara cand vi in vizita, cu volanul pe dreapta, nu se uita astia mirati la tine? :P S-o stapanesti sanatos, pot sa-ti dau un sfat?

Daca vrei sa-i lasi garda mai jos te sfatuiesc sa nu iti vopsesti fustele si pragurile se vor zgaria foarte repede si mai ales ca a ta este arginite se vor vedea urat. Daca o lasi cu -30mm o sa mai ai garda pana la sol cam, 7 - maxim10cm. Eu am simtit-o pe pielea mea. Bafta in continuare. :)

Link către comentariu

Circoloco: Nu e genu` meu...nu ma dau in vant dupa manele ;) in plus l-am vazut pe un opel astra :P

Borisake: interesant ce zici u de plasticele alea, nu ma gandisem...dar tre sa gasesc o solutie, vreau sa aiba toata aceiasi culoare.

de circulat, nu imi e greu si ca se uita ciudat, imi pare rau, mai bine s-ar uita normal ;). in + astept(inca 30 de zile sa pot incasa un cec) sa pot modifica volanu` si sa o vand. Nu a fost masina pe care mi-am dorit-o, dar asta a fost sa fie atunci. eu personal sunt fan BMW si toata lumea se asteapta sa ma vada intr-unu( zic de cunoscuti)

imi doresc un M3 sau daca nu macar o serie 7.poate la anu... acolo sunt destul de ieftine. ;)

Durpaneus: mea culpa :) dar sunt convins ca mai vazusem ceva cu volan pe mijloc. :)

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu
de circulat, nu imi e greu si ca se uita ciudat, imi pare rau, mai bine s-ar uita normal ;).

Cam aceeasi problema o intampin si eu cand vin in vacante,observ unele priviri cand stau prin intersectii de parca as fi un ciudat :) si nu mai zic ca sunt satul de intrebarea "cum poti conduce o masina cu volan pe dreapta?" :P ,de parca ar fi un supersonic care zboara peste 2mach :) Si sa nu uit sa-i mentionez pe cei care atunci cand se vad despasiti de o masina cu volan pe dreapta ai apuca brusc mania vitezei...

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Eu am lasat-o 3-4 cm si am vopsit fustele si nu am probleme. Dar daca o vinzi nu cred ca mai are rost. Succes in indeplinirea visului :mop:

Link către comentariu

Da, dar Bora nu este ca Passatul. Passatul oricum este foarte jos si cu o suspenie de -30mm, crede-ma ca este destul de nasol.

Link către comentariu

Tare, daca ii faci faza cu schimbatul volanului, de pe o parte pe alta. Poate reusesti sa faci si ceva poze in timpul constructiei. Bafta la operatiune si daca iti utem fi de folos cu ceva informatii, baga un PM. Numai bine.

Link către comentariu

azi am reusit sa decontez un cec...si cred ca luni merg sa iau piesele...:D. baiatu` la care ar trebui sa merg pt schimbare a mai schimbat la inca 3 passaturi...acelasi model.numai ca...cum am zis dureaza mult si sa-l gasesti, dar sa se si apuce de treaba :). sper sa o rezolv... asa lumea se uita dupa ea dar sunt putin reticenti la chestia cu volanu`..

poza e in photoshop (vopsit fuste si suspensie lasata) dar rata bine asa... :blush:

post-57801-1258826522_thumb.jpg

Modificat de JoeBlack1
Link către comentariu

Abia astept sa ne spui cum e dupa transformare. Arata foarte bine cu toate alea vopsite.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!