Jump to content

passat B4 restilizat

2PEU

Postare recomandată

Asteptam ceva mai multe detalii: motor, an de fabricatie, km, dotari, planuri de viitor..

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Interesante faruri. De unde le-ai achizitioant? Care a fost pretulk? Mi-as puen si eu asa ceva pe al meu pentru ca fara lupa mie mila sa pun xenon

Link către comentariu

Detin aceasta masina care dk nu.... cu riscul de a ma repeta sunt foarte multumit de ea .. chiar dk unii o numesc batranica ... eu tot vad in ea o masina perfecta pentru toate nevoile .. bun sa vb un pic si despre dotari: benzina 1.8 (90cp) ,ABS ,AC,ABS,geamuri electrice fata +spate,scaune incalzite+oglinzi,suporturi pahare fata spate,tetiera, folie omologata ,faruri cu lupa+xenon ,jante aliaj pe 15" pneuri 195 65 15 .Audio : Sony ...JBL.....JBL ....si multe alte imbunatatiri ....intrebare ? semnalizarile din bara+proiectoarele a-si dosri sa le schimb cu ceva ca la golf 3 model clar stiti unde pot gasi si pentru passat b4 ? pozele urmatoare sunt facute cu telefonul :Driver: voi face altele mult mai clare scoala012.jpgw2448.png scoala002.jpgw2448.png

:wub: genul asta de semnalizare +proiectorcare sunt pentru golf 3 , oare s-ar potrivi pe passat b4 cine are habar pls ? ikyuiy.jpgw594.png

Link către comentariu

din cate stiu eu nu potrivesc cele de golf ..si pentru b4 nu am gasit nicaieri nici eu ..revenind la subiect..foarte tare passatul ,poze cu interiorul sa pui ..e modelul cu piele pe maneta frana si cotiera cu suport pahar..felicitari pentru frumusete si km fara sfarsit !

Link către comentariu

Pe mine ma oripileaza farurile devil eyes si angele eyes care le vad pe masini care chiar nu au treaba cu ele (vw, renault etc)...pacat de masina...

Bafta si cat mai multi km fara probleme...

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

frumos passatul,iar cu farurile astea arata bine de tot

totusi ,in titlu ai spus ca e restilizat...dar in afara de jante si faruri n-am vazut nimic..

nu o spun cu rautate,dar prin ''restilizare'' inteleg alt ceva,mult mai complex decat ce ai facut tu

Link către comentariu

salut,arata super bine , am si eu unul la fel dar 1.9tdi 90hp , farurile sunt super , cat ai dat pe ele??

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
vizireanu.c

Salut.Masina arata extraordinar.Farurile sunt bestiale,fac masina sa para mai agresiva.Daca nu te superi,cat au costat farurile si de unde le-ai achizitionat?

Link către comentariu

Farurile tale presupun ca-s matuite si invechite,deci orice faruri ti-ai lua ar bate mai bine ca si ale tale :)

Link către comentariu

ieri, pe la AMRS, spre negruzzi, erai in spatele meu. ti-am remarcat farurile si stickerul in oglinda. frumos passat :ceuameni:

Modificat de ikks
Link către comentariu
vizireanu.c

Mabial vreau sa iti spun ca farurile le-am schimbat acum 1 an.Sunt noi.Dar tot zici ca sunt felinare.

Link către comentariu

Ti-am trimis pm sa nu 'poluam' aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!