Jump to content

My Car

dumitruvlad

Postare recomandată

merci. pur si simplu arata mult mai bine bordul cu totul. aspectul inaintea functionalitatii :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitruvlad

41

• Vladys

4

• Circoloco

4

• ciprianD

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

dupa o lunga perioada de asteptare prin service si multi nervi facuti din cauza necunostintelor personalului autorizat si sictirului tipic romanesc cu care am fost tratat, m-am decis sa-mi dau singur comanda de piese pt montarea MFD-ului si sa trec la treaba. piesele (suportul intern + masca de bord) au fost scumpe, au costat insumat 390 ron. munca, din nou a fost multa (2 persoane care mai montasera navigatii si erau in cunostinta de cauza, si tot le-a luat aproape 2h). rezultatul..... super!

atasez niste poze cu bordul inainte, in timp ce... si acum

post-57600-1286032044_thumb.jpg

post-57600-1286032052_thumb.jpg

post-57600-1286032060_thumb.jpg

Link către comentariu

Acum poti sa zici ca ai interiorul complect, :( arata foarte bine cu crem, dar in curand cred ca o sa ai sechele cu mizeria in masina. Cremul, nu e pentru Romania. Multi kilometri fara probleme, sper sa ne arati cat mai curand noile roti :)

Link către comentariu

Super. Daca reusesti sa gasesti si un volan ca acesta dar cu comenzi, atunci da...este complet complet :vaidecapulmeu: Spor in continuare

Link către comentariu

investitie in roti noi acum nu mai fac, dar la primavara cu siguranta. vreau neaparat 17" + anvelope de rigoare 225x45 si cu siguranta vor fi destul de scumpe. pana una'alta, ma uit multumit la noul interior. i-am pus si insertii cromate pe portiere si bord (ca la W8), iar volan cu comenzi s-ar putea sa-mi iau prin iarna, si chiar ma gandesc sa-mi cumpar ornamente din lemn de nuc (dar sunt exagerat de scumpe) pt bord, manerele de la portiere si capacul de la scrumiera. deabia atunci interiorul va fi complet. merci pt feedback :))

Link către comentariu

Arata super bine cu nichelul ca la W8.Daca mai vrei insertii de lemn,cauta si tu pe ebay,ca sigur gasesti.

Link către comentariu

multumesc :)

saptamana viitoare urmeaza xenon 43k pe faza scurta si pe faza lunga am sa-mi pun niste philips-uri halogen albe.

Link către comentariu
Arata super bine cu nichelul ca la W8.Daca mai vrei insertii de lemn,cauta si tu pe ebay,ca sigur gasesti.

la W8 mai era nichel si in jurul partii de jos a schimbatorului, si in partea din spate a cotierei. dar m-am gandit ca ar fi prea mult crom... sa nu para a kitch. oricum arata bine asa ;)

Link către comentariu

Si eu sunt de aceiasi parere cu a ta! Arata mai bine asa + ca nu este W8.Si ai sa vezi ca dupa ce iti pui xenon,o sa ai o parere foarte buna,mai ales daca mergi mai mult noaptea.

Link către comentariu

circul constant ziua si noaptea. xenon imi pun deoarece stiu ca e o diferenta mare pozitiva :icon_cool:

Link către comentariu

cat de bine arata in interior, ma rog, cat de bine arata masina :P!

vara urmatoare daca ajuta "Basescu", vreau si eu sa imi schimb masina, si tot pe Passat merg, tot un B5.5, in cel mai rau caz un B5, la care sa ii modific apoi stopurile si farurile! Bafta pe viitor, cat mai multi km fara airbag! :D

Link către comentariu

Parca-i alta masina cu xenonul pus.Sa il stapanesti sanatos :biggrin: .Sper ca ti-ai schimbat parerea despre mersul cu masina noaptea.

P.S.: Cu ce program ai modificat poza de la turatii?

Modificat de Vladys
Link către comentariu

merci mult :D

poza a iesit asa din aparat. i-am dat un sharp cu photoscape-ul si atat

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!