Jump to content

My Car

dumitruvlad

Postare recomandată

Ar arata super cu Road America! Sunt cele mai dorite si bune jante pentru Passat! Iti urez sa stapanesti sanatos masinuta (arata super cu interiorul bej), si fara incidente! Scuze de urarea mai tardiva. :coffee_lol: Ca modificari in afara de jante, ai mai putea pune bandourile cromate si folie pe geamuri!

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitruvlad

41

• Vladys

4

• Circoloco

4

• ciprianD

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

noprob, merci mult :vwrullz:

folie in geamuri nu prea imi place si nici dupa bandourile cromate nu prea ma dau in vant (dar astea sunt doar gusturi).

iar vis-a-vis de jante imi place si modelul atlanta :icon_bounce:

ms inca o data pt sfaturi, sa vedem in ianuarie ce achizitionez....

post-57600-1260435527_thumb.jpg

Link către comentariu

am dat jos husele, am spalat-o, asa ca revin cu ceva poze mai fainute :blah_:

in close-up-ul ala de langa scaunul dreapta se observa murdaria de pe tapiterie, in special de pe portiera stanga...dar nu am prins pana acum vreme buna sa am timp sa o spal si sa se usuce dupa...cred ca la primavara de-acu :blink:

ok, bag "the pictures"

post-57600-1260544036_thumb.jpg

post-57600-1260544044_thumb.jpg

post-57600-1260544056_thumb.jpg

post-57600-1260544066_thumb.jpg

post-57600-1260544074_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos model mai ales interiorul...bej...un vis

nu as pune bandouri cromate,parca o incarca

la capitolul jante,mie imi plac ultimul model

Link către comentariu

merci :D

ai dreptate cu bandourile. jantele imi plac ambele modele...dar inclin spre ultimul (atlanta)

Link către comentariu

Salut

Iti recomand jantele pentru masina Road America cu toata caldura ,arata bine si sunt ideale pentru drumurile noastre

:icon_thumright:

Link către comentariu

vad ca majoritatea sunteti cu road america ;)

in seara asta am facut un mic fotoshooting cu un bun amic, dar majoritatea pozelor nu au iesit bine (nu avem bani de aparate bune :icon_thumright: )

doar 2 poze mi-au placut cat de cat, dar si astea sunt asa-si-asa.......

post-57600-1260560974_thumb.jpg

post-57600-1260560981_thumb.jpg

Link către comentariu
vreau sa-mi cumpar luna viitoare un set de jante pe 16" ca sa le am de la inceputul primaverii, sa nu mai umblu atunci...si m-am orientat catre cateva modele care chiar imi plac (momentan).

sa-mi spune-ti parerea si daca mai aveti si voi opinii nu va feriti sa mi le precizati ;)

urc acum niste poze:

frumos interiorul la masina ta...ii da un aer de lux....in privinta gentilor le-as alege modelul al 2-lea..dar asta e doar parerea mea(poti sa furi din trafic niste modele ca astea si vezi cum arata pe masina)multa bafta si multi km

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumos passat .Interiorul in 2 culori e foarte frumos ..ai facut bine ca ai dat husele alea jos.Spor la treaba in continuare si km fara sfrsit :icon_thumright:

Link către comentariu

sa o conduci sanatos in continuare!!!

frumoasa masina si mai ales interiorul! foarte intretinuta masina ai.tine-o tot asa :icon_thumleft:

Link către comentariu

O masina frumoasa cu un interior de exceptie..sper ca atunci cand va veni caldura sa il pui la punct pt. ca e pacat de el, sa o stapanesti sanatos in continuare!

Link către comentariu

cu siguranta asta am sa fac. deabia astept primavara sa dea putin caldura :)

merci mult :icon_thumright: the same to you.

Link către comentariu
vreau sa-mi cumpar luna viitoare un set de jante pe 16" ca sa le am de la inceputul primaverii, sa nu mai umblu atunci...si m-am orientat catre cateva modele care chiar imi plac (momentan).

sa-mi spune-ti parerea si daca mai aveti si voi opinii nu va feriti sa mi le precizati :D

urc acum niste poze:

serus,fain passat.ultimu model de jante arata ok.daca gasesti i-ati road america,eu mi-am luat acum o luna si...parca am alta masina.eu am incercat o multime de jante dar am ramas la parerea ca jantele road america sunt cele mai tari,parerea mea...depinde acum de gustul fiecaruia

Link către comentariu

tks for advice. probabil catre astea sa ma orientez, numai sa am bani :rolleyes:

Link către comentariu
  • 7 months later...

merci. saptamana viitoare imi ajunge MFD-ul si dupa ce il montez (operatiune destul de grea dupa cum am aflat ulterior) am sa pun poze cu noul interior. deci va fi si mai reusit :)

Link către comentariu

acum recent am vrut sa-mi achizitionez niste jante OEM pe 17", dar nu am primit banii de la servici la timp. apoi am vrut sa-mi achizitionez din nou niste jante tot pe 17", dar de la Artec, cu tot cu anvelope 225x45xR17, dar s-au dat in ziua cand am primit bani de la servici :)) apoi m-am suparat si mi-am luat MFD-ul multimedia...si cred ca am sa las jantele pentru primavara :vaidecapulmeu:

am scris mai sus, dupa ce o montez, urc poze cu "noul" interior. bafta maxima!

Link către comentariu

azi am primit sistemul multimedia blaupunkt rns-mfd. momentan nu am modul GPS pe masina, deci pt navigatie nu am cum sa-l folosesc. luni ma duc la montat :Driver:

atasez 2 poze cu el

post-57600-1284570798_thumb.jpg

post-57600-1284570814_thumb.jpg

Link către comentariu

Oricum nu exista harti cu Romania pentru el deci nu prea ai ce-i face. Sa-l stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!