Jump to content

My Car

dumitruvlad

Postare recomandată

Fiind nou pe acest forum, m-am gandit sa-mi prezint mai pe larg masina mea (un Passat din 2003 AWX de 96 Kw) cu ceva poze mai de Doamne ajuta si un sir de optiuni de care dispun :lol:

Dupa cum am mentionat, modelul este din 2003, AWX de 131 cp cu un cuplu (dupa cum bine stiti) de 285 Nm

Cutia este manuala in 5+1 trepte

Dispun de tempomat, ABS+ESP+ASR, proiectoare, incalzire in scaunele din fata, 4 geamuri electrice, oglinzi exterioare electrice si incalzite (si normal), oglinda interioara heliomata, climatronic, car kit Nokia (care nu-l folosesc, dar nu-l dau jos pt ca m-am obisnuit cu aspectul) si alte cateva optiuni de care sunt sigur ca beneficiati majoritatea.

Pe viitor sper sa-mi pun niste jante pe 16" (nu vad rostul jantelor mai mari pe drumurile noastre) deoarece urasc capacele existente, un sistem navi/multimedia Blaupunkt MFD (care imi place la nebunie cum arata) si niste stergatoare mai bune :))

Am sa urc si niste poze

Inca 2 poze cu fata, respectiv spatele. Nu le-am pus de la primul post dat fiind cei 550 Kb maximi pt upload

Dar gata cu vorbaraia, iata pozele

post-57600-1258021615_thumb.jpg

post-57600-1258021624_thumb.jpg

post-57600-1258021635_thumb.jpg

post-57600-1258021805_thumb.jpg

post-57600-1258021815_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitruvlad

41

• Vladys

4

• Circoloco

4

• ciprianD

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intr-adevar iar schimba aspectul niste jante de 16".Dar si asa arata bine :)) Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija cu interiorul crem ca se murdareste foarte repede daca nu e intretinut

Link către comentariu

da, stiu asta

o am de aproximativ 3 luni jumatate si am obs ca se vede mult mai repede orice urma de murdarie (eram constient dinainte de treaba asta, dar pana nu vezi cu ochii tai....)

i-am pus si niste huse sa mai protejeze scaunele, dar nu-mi prea plac, cred ca am sa le scot

merci mult :))

Link către comentariu

Si eu zic ca arata mai bine fara..important si sa ai grija sa nu o patezi sau ceva de ganu.Inca ceva,oglinda retrovizoare e cu efect automat anti-orbire? Ca am un prieten care are passat din 2000 si are oglinda la fel dar nu isi face datoria deloc(ma refer la efectul anti-orbire daca e atuomat)

Link către comentariu

Bun venit in comunitate :P

Cateva sfaturi, daca-mi permiti:

1) nu mai pune bradutii acolo; odorizantele au un ulei care distruge suprafetele cu care intra in contact (dealtfel, scrie si pe ambalaj).

2) daca vrei sa-ti cureti mocheta bine-bine, ai nevoie de o sambata si o duminica, o sticla de sampon Bio Carpet, niste carpe curate si un aspirator. O sa fii surprins de cat de bine arata dupa.

3) ia-ti un sticker cu vwforum.

4) daca nu-ti plac husele alea, vezi ca este un nene AICI care face huse din piele si mie mi se pare ca arata ca turnate. Bine, n-au cum sa fie ieftine, ca lucru ieftin si de calitate inca nu s-a inventat, insa ar merita macar sa-ntrebi cat costa, ca intrebatul e gratis. :)

A, da: acuma, ca tot vine iarna, bine ar fi sa nu schimbi jantele+capacele si sa le lasi pe-astea din tabla. De la primavara, le inlocuiesti cu totul (janta Alu+cauciucuri de vara).

Succesuri ;)

Link către comentariu

dap, oglinda isi face datoria automat (si chiar foarte bine)

sincer, ma gandeam sa scot de tot husele, nu sa-mi pun altele, dar mai stii? :)

altfel de odorizante nu-mi iau, doar braduti, deoarece stiu ca alea pot ataca plasticul, iar de la bradutii astia n-am obs nici un defect pe car-kit, dar am sa tin cont de sfat

vis-a-vis de jante, sub nici o forma nu mi le schimb acum, de la primavara ma gandeam

cu biocarpet am curatat acum putin timp carpetele si au iesit foarte bine, dar cu timpul asta nasol, lumea intra, lumea iese, s-au murdarit la loc destul de repede

si nu in ultimul rand, de unde achizitionez sticker cu vwforum?

bafta :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina !!

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu ea

Iti dau un sfat in legatura cu bradutii mirositori:

Eu ii tin in lateralul scaunelor, prinse de rotita de la reglaj :blah_:

Nu se vad si au acelasi efect (eu tin mereu cate 2 , unu la scaunul soferului si unu la pasager)

Culoarea interiorului este superba , ii da un aer luxos , numai ca nu e potrivita daca ai parte de mult trafic prin masina. Acum nu iti mai ramane decat sa :P toata ziua tapiteria sau sa reduci frecventa pasagerilor ^_^

si sa te intarat putin

post-12515-1258048601_thumb.jpg

o investitie care merita toti banii

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

he he, multumesc mult :icon_thumright:

(si pt sfat, si pt urare)

cu siguranta am sa reduc traficul interior, deoarece incepe sa ma agaseze, se obs destul de repede cum se prafuieste

totusi nu trebuia sa pui poza aia, imi fac sange rau :blink:

(glumesc)

da, modelul asta il doresc, ce bine arata, offff

multa bafta si tie

(bafta si la kilometri)

:)

Link către comentariu

bun venit in comunitate si felicitari pentru modelul achizitionat

interiorul crem mi se pare cel mai frumos lucru la masina ta ... si in locul tau as "da afara" persoanele care murdaresc frumusetea :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

he he, tks a lot :D

weekend-ul asta voi fi in iasi, daca vrei sa vezi "frumusetea" live PM me

numai bine

Link către comentariu

Detalii ceva? Cat te-a costat, cum fuge, tinuta de drum, etc...consum...?

Arata ft. frumos masina dar mare grija la interior...BioCarpet-ul este cel mai bun.

Link către comentariu

7200 E, masina merge foarte bine (sunt cateva consumabile care vor trebui schimbate in viit apropiat, dar mi se pare normal la cei 204.300 km care ii are)

De fugit fuge la fel ca orice Passat AWX, adica destul de binisor :D

La consum am scos de exemplu 6.5% (Iasi dus-intors, mers pe europeana in jur de 150-160 km/h, uneori cu tempomat-ul activat)

In oras imi ia deobicei 8.6%, dar am scos si 7% (mers foarte lejer, intre 30-50 km/h)

Sunt sigur ca la drum intins imi poate consuma si mai putin, un 5.8% cu siguranta

Ramane de vzt weekend-ul acesta cat voi scoate (plec din nou la Iasi), am sa ma chinui sa scot un consum mai scazut

Bafta multa, km si mai multi :D

Si am sa mai pun o poza care imi place

post-57600-1258059678_thumb.jpg

Modificat de dumitruvlad
Link către comentariu

dupa cum presupun ca obs in ultima poza, partea dreapta dintre far si portiera are un defect

ei bine, masina a fost lovita acum ceva timp

i-am imprumutat-o unui bun amic de-al meu si el mi-a bagat-o intr-un copac :ceuameni:

l-a costat o groaza reparatia...dar bineinteles, o masina lovita cu greu poate fi la fel ca inainte, daca nu chiar imposibil

uof...

Link către comentariu

Frumoasa masina ai! Combinatia intre culoarea exteriorului si cea de la interior este foarte tare. Vad ca esti din Onesti, poate vii pe la intalnirile vwforum cand mai ai drum prin Bacau sa admiram si noi masina. Bafta :P

Link către comentariu

trebuia sa scriu "partea dintre far si capota" greseala mea

merci mult, am sa vin cu placere, numai sa-mi comunicati cand sa vin, eu pot oricand

totusi azi o duc in service sa remediez probl cu frana si nu stiu cat o vor tine acolo

oricum ne gasim noi :blah_:

numai bine

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

redeschid topicul :lol:

masina e proaspat scoasa din service.

i-am schimbat servo-frana, capete planetare, rulmenti, ulei + filtru ulei + aditiv si merge impecabil.

parca e noua. am fost azi la iasi tur-retur si imi e mai mare dragul sa merg cu masinuta asta.

am sa pun 2 poze cu interiorul ce le-am facut in seara asta (cu exteriorul nu pun deoarece e extrem de murdara momentan)

scuzati calitatea proasta a pozelor, aparatul e de vina :))

post-57600-1259870194_thumb.jpg

post-57600-1259870204_thumb.jpg

Link către comentariu

vreau sa-mi cumpar luna viitoare un set de jante pe 16" ca sa le am de la inceputul primaverii, sa nu mai umblu atunci...si m-am orientat catre cateva modele care chiar imi plac (momentan).

sa-mi spune-ti parerea si daca mai aveti si voi opinii nu va feriti sa mi le precizati :D

urc acum niste poze:

post-57600-1260389969_thumb.jpg

post-57600-1260389981_thumb.jpg

post-57600-1260389988_thumb.jpg

post-57600-1260389995_thumb.jpg

Link către comentariu

Cele mai decente mi se par ultimele. Nu stiu calitatea dar a primelor 3 modele postate este indoilnica... ;)

Link către comentariu

Si eu sunt pt Road America daca vrei 16". In primul rand sunt OEM si sunt ca si ale ei + ca vorbim de calitatea lor :coffee_lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!