Jump to content

Unde pot masura presiunea benzinei in rampa de injectie?

toni
 Share

Postare recomandată

Stiti vreun service care are manometru pentru masurarea presiunii benzinei?

Am fost la 3 service-uri care se laudau ca lucreaza pe VW, Audi etc si nici unii n-au putut sa ma ajute.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiti vreun service care are manometru pentru masurarea presiunii benzinei?

Am fost la 3 service-uri care se laudau ca lucreaza pe VW, Audi etc si nici unii n-au putut sa ma ajute.

La ce te ajuta daca sti ce presiune are benzina din rampa??

Link către comentariu

Ma gandesc ca sa stii daca pompa e dusa?

In Bucuresti nu stiu, dar daca ai drum prin Cluj te rezolv... probleme?

Modificat de jmf
Link către comentariu

Exact cum a spus jmf, ajuta la diagnosticarea problemelor de alimentare, pompa sau regulator de benzina. Am o mica problema cu masina pe care 95% probabil nici o observa iar ceilalti 5% imi spun ca e ceva minor :icon_thumright:

Link către comentariu

La schimbarea treptelor are o intarziere ceva mai mare decat trebuie in a livra puterea. Poti sa ti-l imaginezi ca un turbo-lag marit.

Dar deja deviem de la subiect...

Deci, chiar nu exista nici un service in Bucuresti care sa masoare o chestie atat de simpla?

Link către comentariu

intreb pt ca si eu am un lag la accelerare si la schimbarea treptelor...

Link către comentariu

Ca sa masor presiunea de benzina in sistemul de alimentare, o "chestiune simpla", a trebuit sa

cumpar o trusa ce n-a costat decat 3.200 ron. Simplu, nu ? :)

Link către comentariu

Detaliaza, te rog. Ce anume contine acea trusa? In toate documentatia VW pe care am citit-o este prezentat ca un simplu manomentru.

Desigur, tie banuiesc ca ti-a trebuit ceva care sa asigure compatibilitatea cu mai multe tipuri de sisteme de alimentare.

Link către comentariu

Corect, este o trusa cu 2 manometre, unul 0-3 bar si unul 0-10 bar siapoi cam 35 de adaptoare ptr diverse sisteme

de masini.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am gasit pana la urma la Augsburg, DAR au manometrul stricat :(

Au aflat asta abia dupa ce m-au tinut aproape o ora acolo, au bagat masina in service, au pus "adaptoarele" (care la mine inseamna un furtun si un T pe care se fixeaza manometrul) si apoi si-au dat seama ca e stricat.

Link către comentariu

Uite ca la asta nu m-am gandit...

Dar unde gasesc manometrul de cumparat la noi? Singura problema s-ar putea sa fie de pret, sa ma coste cat o pompa de benzina :D

Link către comentariu

La noi nu stiu, dar din UK eu am comandat diverse piese mici (nu manometrul de mai sus, e drept) si m-a costat transportul cca. 12

Modificat de cri-cri
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!